Dusch och Godnatt

Nu beger jag mig till duschen sedan beger jag mig antagligen till sängen, är inte speciellt trött men jag ska nog styra runt lite innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon go'vänner och då blir det raport från lilla teatern och drama veckorna. Hoppas ni får en underbar natt och sover sött!

/klara

Europa resa med klassen!

Kom på att jag har glömt bort att skriva om Europa resan som jag ska göra med min klass den 22 Maj - 5 Juni! På min skola så åker alla det sista året på gymnasiet på en arkitektur resa i Europa och vi ska åka till Paris, Basel, Berlin, Munchen och kanske Dresden. Vi ska va borta i ca 2 veckor och bla titta på modern arkitektur. Åker med hela min klass och två lärare och det kommer bli så jä**a roligt! Vi kommer antagligen att åka tåg från Paris och runt, stanna ca 2-3 dagar på varje ställe och dricka en massa öl tillsammans, haha! Ser fram emot det så mycket så jag dör och dagen vi kommer hem är dagen så student veckan börjar!!! Aaaah, jag längtar så så så så mycket! Var avundsjuka på mig, snälla!


hihihihihi!!

/klara

Film-Time!



Sitter med Amanda och Simon och tittar på denna film, hitills är den jätte bra men nu när det är 20 min kvar så fuckar den sig och så ringer min mamma och vill att Simon ska förklara hur man laddar ner en film, hehe! Min mamma och datorer är inte den bästa kombinationen vill jag lova! Amandas spårvagn kommer snart och det är lite panik med att hinna se klart filmen, hoppas det funkar nu för den var skit bra!


- Några minuter senare.. Filmen funkade men jag måste säga att jag är lite besviken på slutet. Den är ju mer än godkänd men slutet blev jag arg på.. Se den!

/klara

Simon ska nu: Tvätta sina armar!

Nej, han ska tvätta sig under armarna, hur bra info som helst! Ja det är min pojkvän det.. Ska nog snart göra en "Min Vän" presentation av Snygg Simon Kuylenstierna så att ni alla får se vad det är för typ jag lever med. Då gott folk kanske ni får lite medlidande med mig!

/klara

One too many T-shirts!!



La upp en ny anons här i bloggen som genom ett klick leder till hemsidan "One too many T-shirts". Jag var själv inne och kollade och dom hade en del feta grejer, kollat! Det var inte heller allt för dyrt! puss and love!

/klara

 

 

 



En eloge till Timo!



Sitter nu och tittar på P3 Guld galan på svt play, jag vet att jag är sen men ändå! Fan va cool Timo är, måste noh vara en av de bättre gala-programledarna jag vart med om.. För er som inte sett ett, set! Men dock är jag lite sur att Maskinen inte vann! Istället van Eric Hassle? Usch! Hata!

/klara

Roligt Steffe!



http://klockren.nu/




/klara

Söndags bild!


Mjua, rawr, naw!

/klara

Pizza söndag!

Fick till slut med mig Amanda till Hawai på pizza date och nu är jag hemma iklädd mjukisbyxoar.. När jag kom hem så sitter Martin och Simon i långkalsonger vid datorn och jag bara njuter av söndags känslan! Ringde mamma påväg hem och hon var magsjuk, stackarn! Hoppas verkligen att jag klarar mig, jag lyckas bli magsjuk nåstan varje år och det är fan det värsta som finns!!

Senare skulle Amanda komma hit så ska vi ha film-mys-kväll! Känns så skönt att ha total ro i kroppen på en söndag, jag njuter av att det är söndag ocg det var inte igår jag gjorde det senast. Längtar nästan tills måndag morgon för att då är det drama-time och det ska bli så kul!

Hörs sen lovers!

/klara

Godmorgon söndag, jag gillar dig!

Jag gillar faktiskt söndag idag! Känner för att väcka Amdna och gå och äta en pizza! Imorgon är det ju inte vanlig skola för min del, det är drama så det känns helt okej att helgen snart är slut! Idag blir det en slö dag, det känner jag på mig! Ska dra mig nu, puss!

/klara

Blogg.se har problem!

Jag har inte kommit in på min blogg på hela dagen och är lite sne på blogg.se måste jag säga.. Men nu äntligen så gick det. Nu sitter jag här i soffan och tittar på Robbinson med Martin och Simon. Ska nog bege mig mot Amandas ölstuga snart och sen så får vi se vart kvällen tar mig, hoppas den inte tar mig till något allt för högljut ställe är fortfarande lite sliten! Nu ska jag ta tag i det här!

/klara

Lördag, nej jag orkar inte!

Jag sitter här hemma och är helt slut som människa, som individ.. Okej nu överdriver jag men jag är iallfall väldigt trött! Var ute igår som sagt, det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå, det var kul.. Idag känner jag för en riktig slö-dag men vi får se vart jag hamnar. Innan jag rör mig så ska jag rehaba mig sjlv iallfall! Hörs senare elleh? Jaah!

Sluta klaga, sluta klaga, sluta klaga! Du ger mig huvudverk!

/klara

GRATTIS SOM FAN!

Till Nina och Robin som har blivit föräldrar! Jag vill se honom ju! Puss!

/klara

Studiedag + Klara = Dålig uppdaterig!

Nu go vänner har jag vaknat, ätit och diskat! Mandy-boy är här och vi "lanar" yes! Igår var vi en sväng på Babyl med Robbe, SimonJ, Sandra, Viktor, Felix och några mer.. Det var trevligt och Robbe hade ångest för att hans plan att drcika två öl gick åt pipsvängen, två blev tio och han hade prov idag, stackarn! Ikväll ska jag och Olivia välta Norrköping och äntligen fira hennes födelsedag! TACK! Men nu, nu blir det lan! Jag har inte spelat Sims 3 på jätte jätte länge!!! Fuck yeah!



/klara

Hello and hej!

Forsov mig i morse, skulle till badet på friluftsdag men jag vaknade klockan 11.. Så jag ocg Doris tittade på film, ja min katt tittar på film. Nu väntar jag på Amanda som skulle komma hit och laga mat men jag har nog aldrig träffat någon som är segare än Amanda..

Senare ska vi till Babyl och fira Robbes första bärs på krogen. Hehe! Har inte riktigt något vettigt att säga.

/klara

Äntligen!

Har letat efter filmen "Precious" jätte länge nu och har äntligen hittat den! Jag tror att jag kommer må riktigt dåligt av att se den men jag tror att den är så bra att jag inte kan låta bli att se den. Kan ju säga vad jag tyckte efter jag sett den så kan jag ju säga om den är värd att se, men det tror jag verkligen att den är. puss!



/klara

JAG ÄR TRÖTT!!!

OH JA! Sitter hemma med Matilda och kissen nu, tror inte vi ska göra något ikväll, det är ju så kallt och snöigt ute! Skulle vara skönt att sitta på något café och bara smutta té hela kvällen men jag vet inte om jag orkar ta mig ut.. Sen kom jag ju på att det inte är så mycket som är öppet nu, uuuh trist!

EY NU LACKAR JAG!!



Dåliga cafeér! /klara


Snöstorm, fan!

Sitter kvar i skolan och väntar på att Steffe ska bli klar med städningen, sen ska vi ta bussen till stan och där ska jag möta Matilda. Sen måset jag skynda mig hem och se så att inte cp katten har kissat ner hela lägenheten. Hoppas fan inte det! Sen kanske Cissi och Olivia kommer förbi en sväng också, hihi mys..

Det är snööööstorm ute, jafg vill inte gå ut! Av någon dum anledning satta jag på mig vanliga jumpaskor också så jag komemr bli jätte jätte blöt! OH! Jag är så trött på snö! Hatar, hatar, hatar! Ingen mössa har jag heller, usch! HEJDÅ! :@

/klara

HAHAHA!!

TRÅKIG MATTE LEKTION + INSPERATION AV FOLK SOM FIXAR TILL BILDER PÅ SIG SJÄLVA I PHOTOSHOP =



/klara

DORIS! AW!



/klara

Go morron, Go morron!!

Nu är det skola igen som vanligt och nu ska vi läsa manus till pjäsen vi ska göra. Det är väldigt skönt för mig idag, alla är jätte stressade för att det är prov i matte c idag. haha, jag haaar inte matte c!

Imorse kl 07.00 kom Doris upp i sängen och körde i sitt mjuka lilla huvud i mitt anskite och kurrade och jag kunde inte gå upp på typ 20 min för att hon var så söt, trotts att hon kissade i sängen och i soffan igår!

Nu måste jag läsa manus!

/klara

PH är slut, nu checkar jag ut... uh rim!

Hehe, nu ska jag bege mig mot badrummet, borsta tenderna och lägga mig i säng! Imorgon är det slut på friden och det blir till att hoppe upp rund 7 snåret och bege mig till skolan. Sedan kommer nog Matilda förbi och kanske tar en kopp. Hoppas Stefania vet att hon ska komma till skolan imorgon?!

NOOO!!! Katten kissade i sängen! Fuck! Puck -o!

GUDNATTZ! RAUS! /klara

MIN LILLA PLUTT!!!



Hon gör sig inte riktigt på den här bilden, hittade inte kameran så den är tagen med cam, men ändå.. Sötast i världen!

/klara

Öppet hus, utan folk!

Kom nyss hem från öppet hus i skolan, hm.. Det var 2 pers där som inte redan går på vår skola, givande? Nej! Trotts detta är jag mer än nöjd med min dag, jag menar jag fick vara ledig och mysa med min katt för att sen gå tillo skolan och fika.. Fett värt! Imorgon är det vanlig skoldag så då kommer jag nog ägna mer tid åt min lille blogg, jag lovar! Nu ska jag försöka få lite bra bilder på mitt lilla hjärta så ni får se hur söt hon är! puss!

/klara

Ledig dag med kissen!

Är ledig idag till kl 4, sen ska jag vara i skolan till kl 8.. Känns helt okej när man får ta sovmorgon och göra allting jätte långsamt utan att få dåligt samvete. Jag har som ni har märkt inte haft någon tid för min lilla blogg, jag har ju fått en kissemiss!! Doris heter hon och är världens sötaste, har inte ens hunnit ta kort henne. Ni får komma hit och titta på henne. hihi! Nu ska jag göra någon slags lunch.

/klara

Vi har fått en bebis!

En lite katt flicka, Doris! Sötaste lilla skiten i världen, som jag prioriterar mer än min blogg just nu. Snart kommer säkert tonvis med bilder. puss!

/klara

MIN VÄN: SIMON SELSFORS!

Nu góvänner ska jag presentera en av mina vänner igen, Simon Selsfors. Simon är min klasskompis sedan 2½ år tillbaka. Han har blivit utsädd till Sveriges bästa trummis i rockkarusellen 2009 och spelar i bandet Pegasus. Han är en speciell person Simon, han är trevlig för det mesta men kan också vara lika jobbig som en finne i näsan.. Ibland när man sitter i skolan och är jätte trött så kan man heltplötsligt rycka till av att någon smaskar en i örat, då är det med 99,9% säkerhet Simon.. Ganska ofta så spelar han piano helt hysteriskt och kan verkligen konsten att ge folk huvudverk. Jag tycker nästan alltid om honom och han har långt jätte bra hår att göra coola flätor i. Simon är min vän.



/klara

Skolan, nu är jag här!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Simon och Bengt ska komma tillbaka från 7-eleven med min cola! Sen ska vi ha bild och jag är nästan klar med min Ray Charles tavla, den ska jag stolt visa upp sen, om den blir bra. Det kommer bli en skön vecka i skolan nu, ska läsa manus varje morgon, ledig på fredag och kanske ledig på torsdag med. Skööönt!! Sen är det drama heltid ända fram till sportlovet och sen är det fan inte långt kvart tills jag TAR STUDENTEN!!!!! :)


I love my blå koft!

/klara

Det blir till att gå!



Nu blev det tydligen så att jag fick gå till skolan, jag som hoppades på att få åka bil.. Nu sitter jag och väntar på Martin (det är inte omöjligt att han har somnat om), för jag tänker ju inte gå ensam. Usch det är massor av minusgrader ute och jag hatar minusgrader.

På tal om minusgrader så är jag väldigt trött på vinter, det brukar ju alltid bli så efter ca 2 månader med kallt, kallt, kallt! Jag ser så fruktansvärt mycket fram emot den första vår veckan, när solen skiner in i fönstret när man vaknar och man ser andra fåglar än dom svarta kråkorna som mörklägger hela skyyyn! Dessutom har mina vinterstövlar gått sönder så jag lallar runt i converse och det är ju inte så smart, jag måset åka hem till mamma och hämta de andra varma skorna som jag faktiskt har. Dumma lilla flicka!     

/klara

Ny vecka, drama vecka!

Godmorgon mina vänner, hoppas ni mår bra! Jag är trött, men det är ju måndag så det kanske inte är så konstigt. Ska faktiskt bli skönt att gå till skolan idag och de följande veckorna för vi ska ha drama i ca 4 vecker nu och knappt göra riktigt skolarbete. Ska bli jätte kul faktiskt! Men klockan är ganska mycket nu och jag måste dricka kaffe osv..

/klara

2012 - KAOS?!



Nu ska jag och Simpi se 2012, har hört att den var bra. Får väll se, kaos filmer är inte min stora grej men den är väll värd en chans. Får se om jag orkar skriva ett litet godnatt sen, annars så hörs vi väll imorgon. puss lovers!

Kl 23.45.. Nu har jag sätt klart filmen, den var hm.. Kaos? Låt oss alla sammlas på en stor båd och skrika dramatiska saker som "daddy!!!" Jag fick lite handsvett och det var långt ifrån det bästa jag sätt, men aa.. Inte heller det bästa. GODNATT!!

/klara

Dumma, dumma program..



Dumma, dumma människor! Dom skickade ut Epperson, han var ju min favvo och han var tuffast!

/klara

Trådlöst gör mig rörlig!



Nu har vi fixat vårat bredband från bredbandsbolaget och instalerat en raoter (heter det väll). Så nu har jag trådlöst bredband i min lilla lilla dator och jag är mer flexibel är någonsin. Jätte skönt och fort går det också!

/klara

Missa inte!

Nu, Snart, 5 min..


/klara

Nyfiken!!

Sitter och väntar på att Simon ska komman hem, han åkte iväg förut för att göra en överaskning! Är jätte nyfiken, undrar vad han hålls med. Jag har ju mina aningar men jag vet inte säkert. Får se vad det är lite senare, lovar att informera! hihi!

Glöm inte att bli medläm på GratisBion, jag är helt beroende av det nu. Lätt sätt att spendera tid, och tjäna på det! Registrera dig här ---> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=266577

/klara

Robbes 18års fest i bilder!













Bästa grabbarna! Synd bara att kameran stoppades ner i min väska efter ca en timme så det blev inte så mkt mer bilder.. Söta är dom ju iallafall.

/klara

God-dag!

Söndagen är här och jag har en svag huvudvärk, men det känns helt okej. Igår var en rolig kväll. Jag och Matilda var på Robbes 18års fest med Simon Johansson och co! Har verkligen saknat att festa med grabbarna så det var skit kul att träffa dokm igår. Tänkte fixa in bilderna från igår så håll er i skinnet så kommer dom snart!

/klara

Dålig lördagmorgon..

Jag kommer antagligen inte skriva så mycket idag, är på dåligt och opepp humlör. Förlåt, men vi kanske hörs ikväll eller imorgon!



/klara

KOM PÅ ÖPPET HUS!



Nu på Tisdag så ska vi ha öppet hus på min skola och det är meningen att vi ska "gå" i skolan då på kvällen, så om man är nyfiken på hur det ser ut här, är intreserad av att börja eller kanske bara vill fika så ta en sväng förbi! Nu blir Uffe glad för att jag reklamar! puss!

/klara

Provet gick bra, nu är det rast!

Nu är provet slut och det gick bra känns det som, kunde svara på det mesta och jag tror det är mer är G. Nu har jag snart svenska och vi ska göra "jobbintervjuer" alltså på skoj det ska bli kul. Stefania är inte här, oooh! Hoppas vår eurytmi lärare är sjuk så att jag inte får skäll..

Ikväll verkare det som att vi skulle ta en berka hos Isak eller gå en sväng till Babyl. Jag tänker iallafall ta det ganska lugnt ikäll, både medd min kropp och med min ekonomi. Nu ska jag gå till cafet och köpa kaffe, eller aa ta kaffe. hihi!


Me today!

BLI MEDLÄM PÅ GRATISBIO NU!!! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=266577

/klara

Helgen är snart här! Uh!

Nu är det äntligen fredag igen och jag är uppe med tuppen! Är lite orolig för att min pappa inte hör av sig dock, han ska ju hämta mig så att jag slipper gå i kylan! Får väll ringa snart.. Idag har jag prov i moralfilosofi, är lite nervös men jag tror jag kan det mesta så det är nog lugnt!

Om Stefania läser detta så: Bara så du vet så ska vi visa upp hur långt vi har kommit på Eurytmin.. Det blir lite svårt om du inte kommer! Snälla kom till skolan! Du är söt trotts deverse sår! <3

Nu måset jag göra mig lite fin, hörs sen!

/klara

Nu lämnar jag er..

.. Tills imorgon i väntan på en ny dag! Ber om ursäkt för min dåliga fantasi idag, har inte hänt något roligt alls så det kan vara därför.. Imorgon lovar jag att ta tag i mig själv, gå till skolan och hitta på något kul på kvällen, det är ju fredag! Mina kära vänner får gärna höra av sig ifall något är i görningen imorgon, jag tror det var något jag skulle göra men jag kan inte minnas vad det var. Hm det visar sig väll. Jag önskar iaf alla en godnatt och ett gott nytt år!

/klara

Rösta igen, så svårt är dert ju inte!

Gå in på  http://ciity.blogg.se/ och rösta på mig! puss!

/klara

Inte sushi, men biffar..


Här är vårat resultat! Det vart både fint och gott!

Nu ska jag och Simon laga lite mat, ikväll blir det biffar fylda med fetaost och ungslagad potatis, hoppas vi lyckas! Vi jobbar fortfarande på våra matlagnings skills! hihi! Receptet hittat på http://www.ica.se

/klara

Dåligt skrivet idag, fy!

Dåligt skrivet idag! Simon kom nyss hem och sitter och spelar gitarrrr grr! Jag börjar bli lite hungrig så jag ska nog göra nudlar, jag älskar nudlar!! Det är billigt, gott och inte så onyttigt. Håll med mig?! Fast det är inte bättre än sushi, det är nog det godaste som finns, fast det är ganska dyrt.. Hm detta är mitt livskval!





MAT! MMM!!

/klara

länk?!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=266577

Det trötta vill inte försvinna

Bästämde mig för att vara hemma idag, var för trött och risig. Trött är jag inte för att jag gick och la mig så sent för det gjorde jag inte så jag vet inte vad som händer, jag som var så pigg för ett tag sen. Ska ta igen mig lite idag och förhoppningsvis hinna göra en del viktiga saker till skolan, plugga på provet som jag har imorgon i moralfilosofi. Ska försöka tvätta lite också, usch det går inte bra för mig nu. Hörs sen.

/klara

Slut för idag, tack för idag!

Nu är det dags för mig att gå och duscha, kanske hinna tvätta lite men jag vågar inte gå ner i våran läskiga tvättstuga själv. Fjantigt jag vet, men det är sunkigt, mörkt och läskigt.. Får vänta tills Simon kommer hem. Men jag tänker i vilketfall stänga av min söta lilla dator nu. Hoppas ni allesammans haft en fin dag så hörs vi. puss!

/klara

Kolla in länkarna!

Jag har tre länkar på min lilla blogg, en av dessa går till GratisBio och den ligger här på sidan --->, bli medläm där för tusan, genam att använda deras sida så får man gratis biobiljetter och present kort, jag sitter själv som en nörd och sammlar poäng.. Det är lätt, gratis och man kan gå på bio en massa!

En länk går till sidan JollyMolly, en sida där man kan kolla/köpa kläder och sånt, värt ett besök..

Längst ner har jag en länk, hm gratis något.. klicka och kolla!

Länkar är bra saker!!

/klara

Studentflak? Ja!

Här kan ni fixa studentflak till eran klass! Det borde min klass göra snart.. Min far bad mig att lägga upp en länk till ett arbete han har gjort till PADAB, filen gick inte att lägga upp här så jag lägger upp den på facebook och sen så ska jag försöka få upp den här, sen!

Kom hem nyss efter en fika på stan med Olivia, vi smyg åt en kebab också. hihi! Tog en titt på stan gjorde vi också, Olivia hittade ett par fina skor, ett linne, en stickad kofta och så köppte vi två tröjor på bikbok som vi inte testade innan så hoppas dom sitter bra nu. Jag har lite trauma för att testa kläder i provhytter, tycker det är skit jobbigt. Det är trångt, varmt och så täcker man typ en meter av kroppen, man kunde ju lika gärna stå och byta om mitt i affären. Extra jobbigt på vintern när man har massor av kläder och tjock jacka.. Nästan allt är jobbigare på vintern kom vi fram till förut förresten. Gå upp på morgonen när det är nattsvart ute, gå omkring i 1/2 meter snö och usch ja. Som Olivia sa "hur skönt skulle det inte vara att gå runt i bara en kofta och jeans" utan långkalsonger.. Nej jag är trött på vintern nu, den är allderles för lång i Sverige. Man blir ju inte direkt gladare av att det ena dagen snöar och nästa dag blir det slask. usch busch purk!!!

Yes nu kom jag på att jag måset plugga också, fyfan va jag klagar!!
/klara


HJÄLP EFTERFRÅGAS!

Det slog mig nu att jga ska hålla i gymnastikletionen för min klass och två andra klasser imorgon och det hade jag delt glömtbort. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på och jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig med ideér?!

Stoppa era ideér i kommentarlådan! Tack på förhand!

/klara

Omotiverande mattelektion..

Som sagt har jag matte nu fram till 12.00, lektionen började kl 10.20.. Av någon andledning så får jag träsmak i munnen så fort mattelektionerna börjar, det börjar klia i händerna och jag kommer på ca 3000 andra saker som jag vill/måset göra. Nu tex så kom jag på att jag ville se en film, spela simcity 4, ladda upp bilder på facebook och dricka kaffe.. Allt utom andragrads funktioner! Jag tycker om skolan annars och jag är inte alls självdestruktiv men matematik och jag, vi går inte ihop! Jag har ett prov kvar att göra, sen är jag klar så jag känner väll igentligen att jag borde göra det här provet nu snart, men jag hittar inte orken. Fixat ska jag, men som med så mycket annat, jag fixar det en annan dag.. hihi!

/klara

Till Stefania!!

Vart håller du hus?! Jag sitter här i skolan med arga Tomas och saknar dig, kom hit! Nu! Nu är det rast och jag är ensam, ingen att pilza med, ingen att dricka kaffe eller prata gangster news med.. Det är inte kul här utan dig. Kom nu min kära!



/klara

Jag måste sluta gå och lägga mig sent nu!

Vaknade imorse av att mobilen ringde, men utan att jag var medveten om det så stängde jag av den sen vaknade jag inte för ens 07.50.. Yes, 25 min tills jag börjar! Så jag ser ut som ett härk idag och min järna känns som en överkokt gröt. Simon körde mig till skolan så jag kom ju inte försent iallafall. Men ikväll så kan jag inte gå och lägga mig så sent, jag erkänner mig själv vara en pussy! Jag måset ha min sömn!!

Moralvetenskap igen nu på morgonen, sen har jag matte i ca 2 timmar.. KUL!! :(

/klara

Jag erkänner mig skyldig till facerape!

Hittade nyss denna texten på Tomas blogg:

"krieg
idag blev jag fejsrejpad.. för andra gången i mitt liv. vad ska man göra med all sin ilska?
jag hade tänkt att göra skolarbeten i någon timme men nu tappade jag motivationen helt. statusen låg uppe i sju timmar, imorgon tänker jag göra allt som jag velat göra mot de skyldiga som jag alltid velat göra men inte havt motiv till att göra. kanske lägga saker i deras mat, skvätta vatten på dem, kommentera deras utseende och kläder, inte prata med dom på hela dagen, lägga saker i deras skåp, banka på dörren när dom är på toa etc etc etc."

Och jaa, jag är skyldig! hihihi, det var kul! Om man lånar min dator och glömmer att logga ut från sin Facebook då får man skylla sig själv, jag är inte att lita på! statusen var i stil med "Jag trycker med all kraft i mina arma lemmar upp en bazooka i rektum, min bazooka luktar smultron och citrus. Jag orkar inte mer ta mig härifrån"

POWER TO ME!

/klara

Nej jag faller ner i träsket!

Har blivit en riktig nörd nu, börjat sammla poäng som en galning på GratisBio, och mina ögon är på väg att bli fyrkantiga. Upptäckte till min stora lycka att jag inte alls hade så mycket att göra i matten som jag trodde, vilket var skönt! Undrar vad jag ska ängna den tiden åt istället, några förslag?

Martin är här nu, han har flytt hemmet för hans mamma är magsjuk. Hoppas inte han är full av bakterier och smittas för att vara magsjuk är fan det värsta som finns! Jag lyckas bli det nästan varje år och spyr som ett as tills jag inte kan stå upp, aae, det finns inget värre. Om jag blir sjuk nu då ska jag lönnmörda Martin och hans mamma!

Får se om jag orkar sitta uppe och vänta på Paradise Hotell idag, var ju så jävla trött i morse ju så jag vet inte om det är värt det! Om jag ska vara vaken så måset jag verkligen hitta på något att göra, annars kommer jag bara lägga mig i soffa (som vanligt) och där kommer jag sakta men säkert somna. Dilemma!!

/klara

Crepes på g!

Nu ska jag laga Crepes, det är fan en fett underskattad maträtt för det är jätte gott!! Det ska jag se till att äta oftare som tex nu..



.. och det vart skit gott! Resept hittade jag på http://www.arla.se

/klara

WIHU! RÖSTA PÅ MIG!

Jag är tydligen i final i tävlingen veckans blogg, så gå nu genast och rösta på mig! Röstar gör ni hos http://twork.blogg.se/ rösta! rösta! rösta!

Förresten så kan jag inte konsentrera mig på att göra det jag ska för att Simon går omkring och är arg på killen som har lagat, eller aa inte lagat hans dator. Han betalade ca 1.500 kr för att få den lagad men den startar inte ens. Jag fattar att han är arg men han mummlar och stör! hihi! Men jag kan ju varna alla i Norrköping som har funderat på att betala för DataRefs tjänster, gör inte det!

/klara

Nu blir det till att plugga, önska mig lycka till!

Nu ska jag och Stefania gör det som vi inte lyckades göra igår, hoppas vi lyckas! Dagen i övrigt har varit kanska seg, halv äcklig mat i skolan och inte så motiverande. Det roliga måste nog vara att jag har facerapeat Tomas fett värt! http://sv-se.facebook.com/people/Tomas-Strom/717727474 fett värt! Nu måset jag göraq viktiga saker, annars assrapear Stefania mig.

/klara

Topp 4!

Topp 4 på det jag skrattat mest åt!

1.


2.




3.




4.



BRA SKIT! /klara

Jag tror det här är bra skit!

Om man kan få saker gratis, vill man inte ha det då? Jag trodde att alla hemsidor där man "får saker gratis" har en hake, sen hittade jag http://www.gratisbio.se och jag är kär, man kan sitta och bara spela spel eller kolla runt på hemsidor och få gratis saker typ som presentkort eller bio biljetter. Det är ju skit bra, så jag tycker verkligen att om du inte är medlem så kolla in det och ge det en chans! --> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=266577

/klara

Försenad morgon!

Vaknade försent idag och kom lite försent till skolan men det var ju tur att Simon kunde köra mig då så jag inte kom jätte sent. Är i skolan nu och har igen moral/filosofi lektion. Idag är ämnet Etisk Egoism, det är faktiskt väldigt intresant. Om man tycker om att veta hur folk tänker borde man läsa den kursen tycker jag, det kan jag tippsa om! Det man tillslut kommer fram till är att hela världen är en stor jätte egoistisk planet och man blir nästan depprimerad.



Nu tillbaka till skolan, hörs sen!

/klara

Jag bjuder eder godnatt

Nu har jag lyckats hålla mig vaken, lyckats se Paradise Hotell och nu ska jag hoppa i säng ögona böj! Hoppas ni har haft en fin dag i kyla och snö och att ni får en fin nattsömn, det ska jag ha. Imorgon ska jag upp med tuppen och duscha, ta mig till skolan, plugga och städa hoppas att jag lyckas med det. Så godnatt govänner!

/klara

Gratis bio!

Gå nu genast och registrera er, man får i stort sätt pengar gratis, smart!! Tryck nu på länken så får iallafall jag pengar gratis! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=266577

/klara

Blogg krig, bring it!

Nu är måttet rågat, min egen pojkvän har startat "bloggkrig" mot mig. Killen som har varit emot bloggar och hatat alla som bloggar har nu alltså startat en egen, det kallar jag att falla för grupptrycket. Jag tänker aldrig att länka hans blogg här så om ni vill ha den får ni leta själva!! Hoppas att mina läsare är mig trogna och inte sviker mig!

Stefania var här ett tag, vi skulle ju plugga men jag fick inte så mycket gjort. Får fixa det imorgon, var alldeles för trött idag vilket jag antagligen kommer att vara imorgon med. Jag gillar min enorma motivation, det bara strömmar genom min kropp! Paradise ikväll, synd att jag antagligen kommer somna innan dess, då är det tur att tv6 play finns, tack igen! Kanske ska testa Luddes taktik, att duscha mig pigg och då menar jag inte att duscha en gång, vi pratar ett tiotal gånger..

/klara


Tävling!

Jag är med och tävlar också hos http://twork.blogg.se/ - kollat!

Snabba Cash!!

Jag vill se!! Lästa ganska nyligen klart boken och trotts att jag tvekar på att filmen ens är i närheten så vill jag ändå se den! Jätte mycket, Jätte nu!




/klara

Now, i am home. You feel me?!

Hemma efetr en lång dag i skolan, det var ju skönt att Simon hämtade oss iallafall så vi slapp gå i snövädret. Hatar att det ska börja snöa igen, det var ju på väg bort ju!! Stefania kommer hit och pluggar snart, ska lämna in ett fett häfte med Projektiv Geometri på onsdag, inte så kul alls när man har renskrivit typ 5 sidor. Vi ska ha pluggar kväll både idag och imorgon, skönt att jag inte behöver gra det själv iallafall man jobbar mycket bättre om man är flera. Simon har hämtat sin dator nu som var trasig, så nu ser inte vardagsrummet så tomt ut längre det var som att något fattades hela tiden, det negativa är ju att då får inte jag platts vid skrivbordet så jag får sitta i soffan och det är inte lika skönt. Men ingen har ju dött av det så.. Nu ska jag plocka lite här tror jag så det blir lite fint. Ni borde se våran lägenhet, den är så fin! :)

Har blivit medlem på en massa sidor idag! Här är några ut av dom:
http://www.hittabloggen.se
http://www.gratisbio.se
http://www.bloglovin.com

/klara


Gäst bloggning: Brömsen

hej gänget! jag tänkte starta en helhäftig blügg, och ALLA ni är inbjudna, vad sägs om det?! jag heter tomas och jag går tredje året på gymnasiet, jag tänker skriva om allvarliga saker, till exempel är jag mycket engagerad i djur, natur, uteliv (utflykter), med mera. kan hända att jag skriver en rad om annat också. jag hoppas att vi ses på min blogg ;) pussar från tomas!



Här hittar du bloggen: http://seriousvikingtomas.blogg.se


Lovin!

Blev nyss upplyst om bloglovin.com av min kära vän S, så för satan bli min prenumerant!!!!  www.bloglovin.com

/klara

Oh, glasögon!









Jag är i skolan och har väldigt tråkigt, har rast till 12.50 så om det är någon som har förslag på nöjen.. kasta dom på mig!! Ska snart gå med Stefania och ta mig en pilz och kanske rulla mig ett varv i snön. Jag förstår verkligen inte varför min skola inte har någon form av elevrum.. Det finns verkligen inget att göra. Men dom vill väll antagligen att vi ska tova ull tomtar och virka handarbetspåsar. Jag är ett Waldorfbarn kolla in - www.rudolfsteinerskolan.se - för er som inte har koll på vad Waldorf är.

/klara

MIN VÄN: STEFANIA RANDOLFI!

Nu tänker jag presentera min kära klasskamrat Stefania Randolfi, en Italensk läckerbit som började i min klass förra året. Hon är en av de mest omtänksamma människorna jag känner och hon är min ända klassflickvän! Jag vart väldigt glad när när Stefania började i min klass för jag tycker om henne. Ett problem är väll bara att hon växer bara på bredden och att hon vill ha saker (intärn grej). Hon blir bra på bild också, ibland ser hon ut som en sånhär balong fylld med mjöl som man har tryckt lite på. Hennes namn påminner om en cirkus och ibland så är hon en cirkuselefant. Hon älskar djur och har en hund som heter Sirius, han är en bra hund men har fel på höfterna. Hon har en könsförvirrad katt som heter Conny också, Conny är gravid.. Här kommer en bild på Stefania!



/klara

Psykologisk egoism 2

De mänskliga motiven enligt Hobbes

1. Välgörenhet = Att göra något för någon av omtanke. Tex en insamling för fattiga.
Enl psykologiska egoister existerar inte någon sådan omtanke. Enl dessa är välgörenhet ett maktinstrument.
På ett personligt plan visar  välgörare att de är mer kapabla och överlägsna.
Den enskilde kan inte alltid bedöma motiven.

2. Medlidande = Man mår dåligt själv då man sätter sig in i någons situation.
Man sätter sig in i situationen och försöker förebygga att något liknande händer mig.
Skapa tacksamhetsskuld.
Människan identifierar sig som god och därför känner man inte medlidande med de
som betraktas som mindra goda (onda).


Motargument
Teorin förutsätter att man agerar efter självintresse, men då glömmer man spontanhandlingarna.
Folk kan iblan offra det de helst vill göra för att tex skänka penagr till välgörande ändamål.
Vi utför handlingar vi egentligen inte vill göra dagligen.

Paradoxen är: Om vi inte tillåter misstag, förlorar vi alla möjligheter att få rätt.

/klara

Morgon, Måndag, Skola

Ny vecka nu då, och jag är ganska trött.. Det börjar bli töväder ute och snön börjar smälta, vilket resulterar i snöslask.. Det är det värsta som finns!!! Och jag har fortfarande inte hämtat mina andra vinterskor hos mamma så jag har inget att ha på fötterna.

Såg nyss om Haiti på tv, nu har dom börjat plundra och skit. Stackars människor alltså, att inte ha någonting.. Jag tror att det skulle vara bra för oss åka dit och leva så för annars är det nog svårt att förstå hur det känns.

Nu ska jag äta frukost, men skriver självklart sen.

/klara

Film time!

Nu ska vi se den fjärde Johan falk filmen, den tredje går på tv ikväll men den har Simon redan sätt så vi är lite olydiga och laddar ner den andra. Alla filmerna har faktiskt varit bättre än jag trodde.

Ska försöka komma i säng skapligt, ska ju till skolan imorgon. Måste lyckas läsa främlingen också, men jag tror att jag har tills på torsdag på mig. Fick tillbaka min uppsatts om Afghanistan och fick VG på den, känner mig nöjd med det! Har VG som slutbetyg i historia också, det känns bra!

/klara

Yes, jag fick in bilderna!

Här kommer dom, håll till godo!


Matilda ska alltid vara så porrig..




Jag gillar den minen, undrar hur jag lyckas?


Och nu gör hon.. vadå?


Väs att du är 16!


Den där banan drinken var fan inte god alltså..


Så kul kan det inte ha varit?!


Jag försöker sälja in banan drinken..

/klara



Love it!



Visst, mode är inte min stora grej men Project Runway går inte att missa. love it, love it, love it!!

/klara


EGO EGO EGO


i tristess och bara sådär..



/klara

Musik!

Ikväll så vill jag slå ett slag för Outkast!



OutKast – Roses

OutKast – Idlewild Blues

OutKast – Ms. Jackson - Clean Version/Radio mix

OutKast – Rosa Parks

OutKast – Hey Ya! - Radio Mix/Club Mix

OutKast – So Fresh, So Clean

OutKast – Spread

/klara

Söndagshäng

Sitter i min soffa iklädd ändast gråa kläder och söndagshänger. Vi ska snart åka och handla mat och sedan laga den. Har legar i soffan och tittat på New Moon och gud va jag är kär i den filmen! Låg och skakade, svättades och skrek så Simon måste ju tro att jag är knäpp.

Igår var en kul kväll, började med middag hos Adam, jag och grabbarna. Kände mig lite bortkommen ett tag men det var trevligt. Sen var det fotboll Real Madrid - Athletiko Billbao och Fredde var helt till sig. Presis som jag sa så förlorade Real och Fredde vart galen. Det var en rolig match faktiskt. Sen åkte vi till Jacke och förfestade och körde arga leken, jag vann! Senare åkte vi till hugo och hade en trevlig kväll där.

Har fortfarande inte lyckats få in bilderna så snart åker nog datorn in i väggen..

/klara

Tävling!

Jag är nu med och tävlar på http://anaaana.blogg.se det är ju spännande och man kan vinna smink. Värt ett försök :)

/klara

Kvällens planer

Ikväll ska jag och Simon åka till Adam i Lindö och äta avskedsmiddag som hålls i Jackes ära, han ska in i lumpen. Sen ska vi antagligen till Jacke och så får vi väll se vart kvällen leder oss. Nu måste jag skynda mig och bli klar!

/klara

Nu blir jag förbannad!!!

Min dator alltså!! Ibland så vill den inte samma saker som jag vill! När jag stoppar i något i USB portarna så bara slutar den funka?! På grund av detta så har jag inte någon möjlighet att lägga över bilderna från igår och det gör mig fan skit arg! Jag fick min söta lilla dator för ca 2-3 månader sen och det har varit ett problem ända sen dess.. Jag borde antagligen så med den till affären där den köpptes men jag har lite fobi för att klaga på saker. Får se vad som händer, vem vet jag kanske kastar in helvetet i väggen. hihi!


Dum, dummare, packardbell...

/klara



Godmorgon och kärlek!

Nu har jag vaknat, mår faktiskt helt lysande trotts en partykväll igår. Det var inte på långa vägar den roligaste kvällen jag varit med om men still, kul! Vi gick förbi hugo en sväng, dansade och hade kul ett tag sen efetr någon timme eller så så tappade alla bara lusten.. Livet surnade och vi bestämde oss för att gå hem till Isak, som för övrigt har flyttat hemmifrån nu. Lägenheten var riktigt fin! På vägen hem så hoppade Tomas i snon (lite för mycket) vilket han ångrade sen.. Tomas var spy full.. När vi kom hem till Isak så åt vi upp Shimmes godis och mådde bra! Sen gick jag och Martin mot vårat hood och tog en jävel. Sen sov sov sov jag!

Jag ska inom kort lägga upp bilder från igår, det har jag lovat!!

/klara

Ladys night!

Är hemma hos mig med Amanda och Matilda, det är varmt svettigt och vi dansar och dricker bärs förutom Amanda hon dricker äcklig banan drink. hihi.. Lovar en massa kinky bilder! To be continjuwd!!!!

/klara

Småbilds party!

Stefania plockade ut småkort från sin börs detta är resultatet:


Högst upp har vi Stefanias bror aka Päronrumpan, Stefania i yngre år och längst ner en helt okänd person. Om någon har uppgifter om denna person så ring mig! hihi!

/klara

 


Prinsessa i skolan!



När Stefania till min stora lycka kom till skolan idag så hade hon en jätte fin prinsesskrona med sig till mig, aaaw! Den var tuvärr för liten men ändå, fint att hon tänker på mig! Nu väntar engelska och svenska. Måste nog gå och ta mig en jävel om jag ska orka vaa! puss!

/klara

Psykologisk egoism

Thomas Hobbes (1588-1679)
"Människor är inte kapabla att vara osjälviska. Alla människor är skapade att se till sina egna intressen. Vi svarar bara på andras behov då vi har något att vinna på det - det är människans natur. Ren människokärlek är en myt - den existerar helt enkelt inte."

Uppgift: Tänk ut en situation där man gör 100% osjälviska val.
Exempel på vad klassen svarade
- Dödshjälp - Gör du för att stilla ditt eget samvete
- Abort efter våldtäkt - Gör du för att stilla ditt eget samvete
- Flykting hjälp - Gör du för att stilla ditt eget samvete/Tjäna pengar
- Volontärarbete - Gör du för att stilla ditt eget samvete
- Hjältedåd? - För att få sina 15 min i rampljuset
- Jourfamiljer - För att visa att jag har en bra familj och ska hjälpa dom som inte har det
- Hjälp för hemlösa - Gör du för att stilla ditt eget samvete
- Olicensierade aborter på våltäktsoffer - Pengar
- Organdonation - Gör du för att stilla ditt eget samvete
- Läkare utan gränser - För att utväcklas som läkare och få ett bra rykte

Om man tänker på det så kan man ju vinna något på nästan alla situationer.

Uppgift 2: Identifiera dig själv med någon känd person
Exempel på vad klassen svarade
- Ghandi
- Dalai Lama
- Min Mamma
- Jesus
Man identifierar alltid sig själv med goda människor.

Man identifierar sig ju aldrig med onta människor som t.ex
- Hitler
- Stalin
- Pol Potts

Detta är skrämande om man tänker på det.. Jobbar med detta i skolan nu.
/klara


Fredagmorgon, skönt!

Vaknade runt halv 7 idag, det är inte så tidigt. Det kanske beror på att Simon igår kväll väckte mig genom att sätta på en film på jätte hög volym? När det ändå hade hänt så tyckte jag att jag lika gärna kunde se den. Det var någon av Johan Falk filmerna Vapenbröder tror jag det var. Faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. 100 gånger bättre än Beck..

Hann faktiskt inte klart med boken igår.. Får väll ta smällen idag antar jag. Men jag har hittat massor bra artikklar om Haiti, det kanske inte är så svårt eftersom det är överallt på nyheterna och tidningarna. Senare idag så var det tänkt att vi skulle fira Olivia men nnu så verkar det inte bli så, Matilda kommer hit iallafall så får vi väll se vad som händer. Nu har jag inte tid med mera blogg. hade bra!

/klara


Topp 4!

Topp 4 på de bästa tv programen enligt mig! Eller de jag ser på mest kanske jag ska säga.

  • Project Runway
  • Paradise Hotel
  • Simpsons
  • Top Model (när det nu går)

Bara girly program, nästan. Vilken bra person jag är!

/klara


Cirkelträning, usch!

Kom nyss hem efter en ganska krävande dag. Orkade inte ta med mig datorn till skolan och har därför inte skrivit något på dagen. Började dagen med lite moralundervisning, svenska, engelska, kör och sist gymnastik. Trodde av någon anledning att det skulle bli en lugn och skön gympa lektion, men icke! Cirkelträning för hela slanten och det är så fruktansvärt jobbigt för en otränad liten flicka som jag. Blev hämtad av Simon och hans mamma för att åka ut till Landsjö och äta lite middag med familjen Kuylenstierna, god mat lagad av Simpas mamma. Nu är det meningen att jag ska orka/hinna läsa hela "Främlingen" och svara på frågor om den och hitta en engelsk artickel om Haiti katastrofen tills imogon. Jag känner att jag hells bara skulle lägga mig och sova (som vanligt) men icke! Mamma Anneli tyckte att vi nästan var som två gamlingar som går och lägger oss så tidigt. Nu måste jag sätta igång med arbetet, hoppas jag klarart!

/klara

Morgonens Mys Musik!



http://bamalovesoul.bandcamp.com/album/keep-rizeing-to-the-top?autoplay=true

Fick en länk på Facebook, mysig musik!

/klara

Jag känner mig dum



Här sitter jag och dricker kaffe och klagar lite över att jag vaknar så tidigt. Samtidigt så visas på nyheterna att efter jordbävningen på Haiti så har ca 100.000 människor dött och av landets 9.000.000 innvånare så är nu ca 4.000.000 hämlösa. Man borde börja fundera på att bli biståndsarbetare faktiskt för jag känner att jag mår dåligt av att se sånt på tv utan att göra något själv. Borde man inte göra något? Och vad borde man göra?

/klara

Slapp klockan 5 idag, skönt!

Vaknade som vanligt idag 06.45, väldigt skönt att slippa sitta vaken i 2 timmar och inte göra något alls.. Fast jag känner fortfarande att jag håller på att bli en morgon människa för jag är pigg och glad på morgonen. Jag har tidigare varit en sån här person som skriker och är skit arg när folk (mamma) ska väcka mig. Usch jag skäms när jag tänker på hur otrevlig jag har varit på morgonen. Förlåt mamma! Nu är det snart tv4 nyheterna på tv och dom ska jag se, så vi hörs väll lite senare.

/klara

God natt

Nu tänker jag börja göra mig klar för att sova, tvätta bort smink, kanske duscha och borsta tänderna. Så vi hörs och kanske ses imorgon. Sov Sött och sånt!

/klara

Fina saker från lägenheten



Har inte lagt ut så mycket bilder från våran fina lägenhet och detta beror på att det inte är riktigt fulländat, men här är lite små fina bilder på detaljer som jag tycker om mycket i vårat hem.

/klara

Lika som bär!



Jag satt och hade tråkigt och tänkte lista bra tv program, googlade lite och det slog mig att Olinda och Greta, båda två från Paradise Hotell är ju lika som bara den! Varför har jag inte tänkt på det innan, eller är jag bara lite sen med tanken? Är det inte slående?!

/klara


Slö matlagning och fika

Senare nu på eftermiddagen så kom Olivia förbi. Jag, Amanda och Olivia lagade mat (pasta och köttfärssås) medans Simon kom hem och gick och kom hem igen och bara sprang runt för att sen gå en sista gång. Stessad man.. Maten vart helt okej fast lite tråkig. Sedan så gick jag och Olivia till spårvagnen för att åka till stan och fika. Planerade lite för fredag då vi ska fira Olivia som fyllt 19. Vi kom faktiskt inte fram till så mycket alls förutom att det är just på fredag och att vi antagligen ska ut sen.. Hm..

Nu ska jag försöka att inte somna, iallafall inte innan 10. Känner mig så osocial mot Simon när jag bara sover och sen så tycker han väll att jag är jobbig som f*n när jag går upp kl 5 på morgonen (då alla vanliga människor inklusive min kära pojkvän är helt döda) och vill att han ska gå upp med mig. hihihi! Så nu ska jag försöka hålla mig vaken, problemet är ju bara det att jag inte vet vad jag ska göra..

-Någon som har förslag på tidsfördriv?

Amanda är in za house!

Nu är Amanda här, hon kom hit efter en dag i spårvagen, ja flickan har åkt spårvagn i ca 2 timmar. Hennes försvar till detta var "jag ville inte gå till skolan" och "jag hade ingenstans att ta vägen" hm... Nu är hon iallafall här och inkräktar. Jag sa att hon fick komma om hon hade cola, hon tog med en burk!! Nu vill hon gå och äta, antar att hon vill att jag ska betala också.. Jävla vänner man har va! Nu måste jag gå för ers höghet sitter i soffan och roppar att hon vill ha fot masage..


Detta är inte ett hemma meck!

/klara


Gratis bloggdesign?!

Visste inte ens att det fanns, det visar sig för varje dag bara mer och mer att jag inte är någon fullfjädrad bloggerska. Men nu hittade ju jag någon söt liten blogg design. Men jag vill inte ha det såhär!! Kan inte någon söt lite filur designa en svart och vit fin vanlig blogg till mig?! med bilder där uppe och så. Inget märkvärdigt alls. Jag är lost vad det gäller koder och stilmallar!!!

/klara

Tack Gud för tv6 paly!



Det slog mig nu att jag hade varit körd utan tv6 play, för om det inte hade funnits så hade jag missat 4 avsnitt av Paradise Hotell efter som jag har somnat så tidigt Måndag och Tisdag. Men det är ju okej nu när detta finns! Tack tack!!

/klara

Topp 4!

Mellandags REA fynd!

  • Svarta lackpumps från Nilsson 250:-
  • Mysig stickad kofta med mönster från Gina Trikot 130:-
  • Keps i flanell tyg frn Monki 50:-
  • Svarta skinhandskar från Gina Trikot 150:-

/klara


Slingor?!

Köpte på ren inpulls slingor igår som jag nu har haft i mitt hår. Det vart ju inte väldens skilnad, den största efekten var väll att jag vill ha mer.. Lite ljusare men jag vart bara sugen på att bli helt blond. Får se vad som händer. Känns som mitt hår är under ständig förvandling. Det är kul med hår, och eftersom jag inte vill ta risken att förstöra någon annans hår (igen) så är det mitt eget som blir utsatt.. Det växer ju ut igen menar jag.


Här är de slingorna jag använde, kanske inte de bästa men de var prisvärda 74:- på kicks.


Och en trött bild på mig innan jag riktigt hade vaknat till. hihi

Jag har faktiskt förstört någons hår en gång.. Amanada min kära vän bad mig att klippa henne. Hon har väldigt tjockt och fint hår, men efter en rad av miss öden så såg det inte så bra ut. Så jag klippte.. Detta var under perioden då det var jätte på med lite kortare än axellångt hår så jag tänkte att jag skulle köra på det. Problemet var ju att det aldrig blev axellångt.. Det vart under öronen kort och när Amanda såg sig i spegeln så vart hon så förfärad att hon inte lät mig klippa mer. Det fullständiga resultatet: längre på ena sidan och små strån som fortfarande var jätte långa. Hon kunde inte heller sätta upp håret på några månader för att det var för kort. Nu har det som tur va vuxit ut igen och allt är bra! Tack och lov!

/klara

MUSIK!

La Roux – Bulletproof 

La Roux – In For The Kill

Maskinen – Dansa med vapen

Maskinen – Bränner

Movits – Fel del av gården

Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet

Ray Charles – Hit The Road Jack

Disco party morgon wihu!!

/klara


Dålig dag/kväll igår.

Som jag skrev tidigare så var det strömavbrått på min skola, jag ljög när jag sa att det försvan.. Det försvan i ca 10 min eller alltså då kom elen tillbaka. Sen försvan elen igen och var borta hela dagen. Det va ca 14 grader i alla klassrum i våran byggnad på skolan. Så vid lunch igår så sa en lärare till oss att vi skulle få gå hem för att det var så kallt.. Då blev man ju glad och jag bestämde att ta en fika med Matilda. Sen kommer vår matte lärare och säger att nej vi ska inte alls hem, vi ska sitta och vänta i ca 1 timme för att sen ha en lektion i en sal utan bort.. det vill säga att vi ska sitta på golvet!? Detta slutade med att vi fick en sal med bord byggda för barn i 7års åldern. Jag var väldigt arg!! Sen tog jag en fika med Matilda iaf, det var kul att träffa henne, trotts att hon skulle på date och antagligen kände att hon inte hade tid med mig, hihi. Fin i håret var hon också. När jag kom hem så var jag som vanligt skit trött, somnade i soffan runt 8 och sov hela natten till kl 6. Jag har en jätte vuxen dyngsrytm.. Inte kul, kanske minst kul för Simon han har ingen att umgås med. 

Idag tänker jag inte gå till skolan för ens jag vet om det finns ström eller inte. Inte en till dag i kyla och mörker.

Och Olivia, jag gillar dig fast du är en toffel, gummaaaaaan!!! :D

/klara
 

Strömavbrott och kallt

När jag kommer till skolan, lite sent, så är hela byggnaden nersläckt. Min första tanke var "fan nu har vi väll sovmorgon som jag har glömt bort eller något". Men när jag kommer i i klassrummet så sitter våran lärare och läser något och alla har jackor, mössor och vantar på sig.. Och hela klassrummet var fullt med tända ljus. Fick kännslan av dagis. Nu har strömmen kommit tillbaka, men det är fortfarande kallt som stryk. Hoppas att värmen kommer igång snart för det här orkar jag ju inte med. hade sålänge.

/klara


Passar på

Underbar låt, inte så party video men men.. Passar på när jag har tid.
http://www.youtube.com/watch?v=ila-hAUXR5U

Good man, i like, yes i dooo!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cDE3Gwn5ZM

/klara

För mycket tid..

Jag har verkligen haft för mycket tid denna morgon. Pratade lite med Jarek på facebook för en stund sen och han tyckte att det var jätte kul att jag satt och drömde om väskor kl 6 på morgonen. Nu har jag även hunnit att locka håret, sminka mig mer än vanligt, ätit wook, druckit kaffe, tagit morgon pilz och bloggat för mycket. Efetrsom min vanliga utstyrsel i skolan brukar vara typ mjukisbyxor eller bara vanliga tråkkläder så kommer ju folk tro att jag har blivit tokig nu. Ska snart bege mig mot skolan, det är skönt för vi har historia på morgonen med världens bästa lärare. Simon ligger fortfarande i sängen..


Inser nu att det ser ut som att jag inte har någon halls
men så är inte fallet, jag har polotröja.

/klara


Vafan!?

Bäst som jag sitter här och trånar och längtar så upptäcker jag att vissa kastar ju skräp i LV? Vilket liv, nu blir jag argh..


Drömma får man göra!

Jag tror att jag skulle sluta känna smärta och lära mig att flyga om jag fick dessa förföriska skönheter. Jag vet jag jag inte ska mode blogga, men detta är ju mina personliga små hjärtegryn. vill vill ha!!!!




/klara


Ännu en tidig morgon

Igår så sa ju jag att jag skulle gå och lägga mig i soffan och vila men då somnade jag ist och sen så gick jag in i sängen och sov. Jag vet inte exakt vad klockan va men det va runt 7-8 typ. Så självklart så vaknade jag nu vid 5 och va skit pigg och svin hungrig. Gick ut till kylen och hittade det som jag skulle ha ätit igår kväll, kycklingwook. Jag tänkte att eftersom jag inte åt någon middag igår så borde det ju vara okej att äta den idag. Så nu har jag suttit här och mest inte gjort något alls. Tänkte sätta mig i soffan och kolla nyhetsmorgon tror jag. Hörs sen, hade.

/klara

Biljard och dålig pressision..

Kom nyss hem från en eftermiddag på biljardkafet med Simon, Isak och Tomas. Det gick ju inte så jätte bra måste jag erkänna.. Igentligen inte för någon, men sämst för mig.. Dom har tydligen byggt om och så där, var ju ett tag sen jag var där nu. Men när jag tänker på det så gud va tid jag har spenderat där.. Nu är jag jätte trött och måste lägga mig i soffan ett tag känner jag. Har varit vaken länge idag, sen kl 5 ju.. Kanske skriver några rader sen, kanske efter ph.

/klara


Första skoldagen och jag har tråkigt.

Lunchrast, första dagen i skolan, Shimme är jobbig, jag har inte så kul. Tog lite roliga bilder på mig själv och vi fick korv att äta. Nu väntar vi på spanska undervisning och sen matte i ca 2 timmar, uuuh. Efter skolan så sa vi att vi skulle spela biljard grabbarna och jag, det blir ju trevligt.

Jag undrar hur det går för Nina, hon ska ju tametusan ha barn snart. Typ nu, hoppas allt går bra. Alla lyckoönskningar till er!



Här är en bild som visar hur tråkigt jag har och hur arg jag är för det..

/klara


Morgonstund har gull i munnh!

- nej jag ska ta hiss ner 3 våningar, glömma jackan, träffa på min granne som jag inte orkar prata med som verkligen har för mycket att säga, få snö i skorna och kalla händer. jag är mammaN!


Godmorgon go vänner!

Vaknade runt 5 idag och var pigg.. Konstigt. Men jag lät ingen tid spillas, jag läste klart min bok, så nu kan jag äntligen se filmen. Sedan gick jag upp och gjorde te och mackor. Tittade på nyhetsmorgon där de varnade för vinterkräksjukan. Jag tror jag har lyckats få det nästan varje år, hoppas jag klarar mig i år för det finns fan inget värre!

Idag är det en fin dag, Olivia fyller 19 år, grattis hjärtat! 19 är ju stan som 17 fast bara nästan. Det är även min syster Ediths första dag på Waldorf. Hon börjar i samma klass som min bror, Edith från pappas sida, Elvis - Bror från mammas sida. Jag har en modern familj.

Nu ska jag göra mig iårdning och vänta på att pappsen ska hämta mig. puss!

/klara

Jag lägger mig, jag ser mig besegrad, jag går iväg med händerna bakom ryggen.

Satt nyss och klickade runt på lite"kändisbloggar" och dom är ju inte kloka de flesta av dom.. Kissie?! Hallo?! Har nog aldrig varit med om mer självupptagen och ful människa. Inte klokt. Om det är detta som förväntas av en bloggare, då ger jag upp.. Men jag ger upp med stoltheten i behåll!

http://www.kissies.se/

/klara


VI LÄSER EN MASSA BLOGG'S, JOHN LÄSER MIG BLOGG! STEFANIA MED SÄKERT, DU LÄSER MIN BLOGG.. JAG VET VAD DU GJORDE FÖRRA VECKAN, DU LÄSTE MIN BLOGG! RAWR, BLOGG ORGIE!!!

    

Söndag och sista dagen på lovet.

Ja imorgon är det slut och det blir till att gå till skolan. Känns som att det är lika bra så man får det gjort. Känns som att lovet var ganska så bortkastat från min sida, fast idag så träffade jag Amanda igen och det fick mig att se allt med något ljusare blick. Vi tog en sväng på stan och jag shoppade lite för jag har kapital efter att jag upptäckte att jag hade 1600 kr på kortet när jag trodde att jag hade typ 300.. Sånt förgyller ens liv, men Simon blev tjurig.. Han är nog avis! Jag köpte en stickad och mysig tröja, svarta vanliga thigts, en keps och ett par handskar. Riktiga kap. Sen så unnade jag mig sushi från stället på hörnet och det var väldigt gott, Simon blev avis igen, hihi!

Fredagen bör sumeras. Vi började hemma hos mig och Simon, drack lite pratade och lyssnade på musik. Runt elva gick vi mot Hugo för att fira Simon Johansons födelsedag. Till en början var det ganska fint och stilla men kvällen fortsatte mot ett mer onyktert tillstånd. När jag står i min onykterhet och tar ett bloss kommer Simon och säger "Klara, din pappa är här".. Farbrorn fick en släng av ungdomens grönska och stod i baren ocg sippade champange. Det var faktiskt väldigt roligt och efter en del dans med pappsen och gubbarna så gick jag, Simon, Stefania och Dennis hem till oss för att sova.

Lördag morgon så ringer det på dörren ca 08.15, jag hade tackat ja till att vara barnvakt. In kommer mamma, Ellen, Alice och Elvis. Klockan 1 åkte vi mot Kättinge för att gå på Ediths kalas. Åt gott, fikade och åt igen. Vi kom hem runt 21.00 och jag var fruktansvärt trött. Tanken var att jag skulle till Världens bar och träffa Heidi men jag failade och somnade i soffan. Nu ska jag och Simon ha film mys.

/klara

lite brått, lite kanske.

Som jag tidigare nämnt så ska vi ju fira Simon som har blivit 18. Jag och min Simon tog på oss att ha för fest, vet inte om det var så smart. Vi sov till klockan fem, för vi sov nada i natt. Nu sitter jag här och ser ut som ett härk.. Jag menar det! Jag ser ut såhär..



Aj aj aj, och folk kommer om ca 50 min. Nu måste jag skynda!! puss

/klara

saker förändras..

vad tar man sig till när personer man trodde var bättre visar sig vara samma skit som dom andra? vad gör man när det känns som att man är en skit för att man försökte ställa upp för någon? jag trodde att man höll sina vänner närmast om hjärtat, men just nu känns det som att alla tycker att jag är en idiot som ser det så. visst ska man vara öppen mot folk men vart går gränsen? när fan ska man säga ifrån och vem ska säga ifrån? ska man verkligen skita i allt och alla? kan det verkligen vara så enkelt att det alltid är en själv som står i centum. är det bara jag som har fått lära mig att sätta mina egna behov i andra hans eller är det bara så att de andra skiter i det. samtidigt låter det som att jag gör rätt och andra gör fel. jag vet inte, verkligen inte.

HUR FAN HAR DU MAGE ATT SKRIKA PÅ MIG DIN ÄCKLIGA JÄVLA FITTA?!

Jag är på gång känner jag!

Ny dag, nya möjligheter. Idag är en bra dag, för idag är det Simon Johanssons 18års dag! Grattis baby love! Så ikväll blir det lite utgång, mys.

Vaknade ganska sent idag med, Simon ringde och väckte mig. Han var så ducktig och gick upp kl 6 och åkte och jobbade. Lille Sippi! Ska snart ta mig i kragen jag också och gå till stan och fika med min mamma. Saknar min mamma lite nu känner jag. Det ska bli skönt och träffa henne. Så nu måste jag göra mig lite fin så kanske jag skriver lite senare. good man?

/klara

Bloggpaus härmed, avslutad!

Detta har tre anledningar..

  • I brist på saker att göra pga världens tråkigaste jullov så känns det väll som att jag likagärna kan börja skriva lite igen.
  • För att göra Martin glad. Han är enligt sig själv min mest trogna läsare och tjatar på mig att börja skriva igen.
  • Slutligen, för att trotts min "bloggpaus" så tycks ju folk inte sluta klicka in på min blogg.. Vilket jag tolkar som att, ni vill ha mig tillbaka.. ah, tack så mycket!

Jag tänkte dra mitt lov i korta drag och därmed försvara mitt uttalande om världens tråkigaste jullov.. Jo förstår ni, jag har under lovet inte gjort så mycket alls. Firat jul förstås, umgåtts med familjen och det var ju faktiskt trevligt.. Sen var det mellandagarna och det var ju faktiskt också ganska kul. Var ute med Olivia på juldagen, mycket rolig kväll. På annandagen var jag ute med Simon, pappsen och co, också trevligt. Sen hände det inte så mycket alls i flera dagar.. Sen kom nyårsafton som firades hemma hos mig och Simon, med middag och kalas. Sen nyår har jag... Inte gjort ett skit. Dyngsryttmen är borta med vinden, vilket resulterar i att jag har sovit till ca 16.00 varje dag.. Varit vaken till ca 04.00 varje natt osv. Detta gör att jag känner mig dålig som människa och jag och Simon bestämde oss här om dagen för att ändra på detta så vi gick upp rund 09.30, åt frukost och hamnade framför den dumma dumma tvn.. Då insåg jag att varför gå upp tidigt när det ändå inte finns något att göra. Man kan ju börja undra över både de ena ocj det andra när det är såhär.. Dels detta - När man har massor av saker att göra, då är det jobbigt. När man som jag just nu inte har något alls att göra då är det jobbigt. När fan är det ojobbigt?
Jag måste erkänna att jag saknar mina klasskamrater! Jag sakanr Matilda, MAN ÅKER INTE IVÄG PÅ ETT LOV OCH LÄMNAR MIG BARA SÅDÄR! Jag saknar Amanda, samma sak gäller dig din pungkula! Olivias halls är den sämsta hallsen jag har varit med om och Johanna kan bara äta skräpmat och åka bil med pojkar som bråkar om vem som ska sitta fram. Sorry jullovs guden men du suger penis! Tacka vet jag Sim City 4! Det är min räddning och det tänker jag spela nu!

/klara


RSS 2.0