Hur får jag min blogg att synas?

Jag har skaffat en ny blogg, grattis. Det är inte alls för att plåga folk att läsa den, utan för att jag har för mycket fritid. Sitter man i timmar och spelar FarmVille på facebook så lever man defenitift i tidsmässigt överflöd.

Sen senast jag hade en blogg har det hänt ganska mycket. Tex så har jag blivit sambo! Med Simon, usch ja! Simon, hur ska man beskriva Simon.. Han är en självupptagen snål och små sint liten man, tror det var det jag föll för, eller så var det pott frillan. Han är fin. Jag har även börjat sista ret på gymnasiet och därmed bestämt mig för att sköta mig lite bättre i skolan. Jag jobbar på det och hittils går det ganska bra. Jag har även fått en flickvän i min klass och det är väldigt skönt! Så det ser ljust ut. Min kära vän Matilda från norrland har flyttat ner till sivelicationen också, det är väldigt roligt men just nu är slynan i Turkiet.

Sedan så har jag det här med årsarbetet också, det kan ju bli mitt blogg tema att berätta hur det går! usch vad jag måste ta tag i det där. Meningen är att vi ska lägga ner 100 tim på det, jag har kanske ängnat 2 timmar än så länge. Jag ska ta tag i det väldigt snart! Så jag får väll återkomma om hur det går.

Detta inlägg ska läsas med Arnold Schwartzenegger brytning!
RAWR! / KLARA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0