NY BLOGG!

ORKAR INTE MED BLOGG.SE LÄNGRE SÅ NU HAR JAG BYTT.. KANSKE BIDRAR TILL EN MER ÖKAD UPPDATERING OCKSÅ. http://klaraearlingh.devote.se/

HERRÅÅÅÅÅÅÅ!!!!


WÖDÖP!?

Sitter nu hemma och tänkte ta tag i att röja undan lite saker, rensa och packa eftersom det nu inte alls är länge kvar tills vi flyttar! HIHIHI! Var ju tidigare hos tandläkaren på en vanlig kontroll, men det gick ju åt helvete eftersom jag hade 4 HÅL!!! Jag har aldrig haft hål i tänderna innan men nu hade jag i 4 tänder! Vart skit förbannad och jätte skakis för jag hatar fan tandläkare! Uschane mig! Ska iallfall sluta dricka ofantliga mängder cola och bli mer noga med borsting, tandtråd och sånt. Satana!

/klara

TANDLÄKAREN! :'(

Sitter uppe och väntar in tiden, ska till tandläkaren och usch vad jag hatar tandläkaren! Dom sticker ner järnpinnar i tänderna och gräver runt så det ilar.. Dumma!

/klara

NORGE HÄR KOMMER JAG!

Hej mina kära kära vänner! Allt det där negativa är nu som bortblåst och jag bubblar av nervisitet och glädje i hela kroppen. Vi fick nämligen igår klart att vi har en lägenhet i Oslo, en tvåa mitt i stan och vi får tillträde om ynka två veckor!!! Nu börjar allting rulla, äntligen efter en lång period av bara samma tråk! Ae jag kan inte beskriva i ord hur glad jag är och nu kan nog inget gå fel! Kom på hur mycket jag har att göra nu, packa saker osv.. Hihi, bara att sätta igång då!

/klara

FÖR DET FINNS FAKTISKT INGET ATT SKRIVA

Jag är mycket medveten om att jag har bajsat på min blogg den senaste tiden, konstigt nog verkar folk fortfarande klicka sig in på den då och då. Anledningen till att jag inte skriver längre är att det finns faktiskt inget att skriva. Jag gör ingenting.. Jag är för det mesta ganska depp och tänker inte hänga ut min hjärna inför er. Jag får väll sammla på mig lite matrial heltenkelt och återkomma när jag gjort så. Hoppas ni har det bra sålänge! Puss!

/klara

RACKARNS RABARBER

Just nu känns det som att jag har en sprängd bomb i huvudet, alltså den har sprängt mitt huvud men det stannar liksom där inne. Vill skriva en massa dumma saker men kan inte formulera orden, vill slå på något men jag vet inte vad, vill sova i 100 år men vet inte vart. Är så sjukt trött, på allt och alla. Känner ett enormt sug eftrer att umgås men jag vet inte med vem och om jag skulle göra det så skulle jag antagligen be idioten att dra åt helvete. älskar den här kännslan, fuck no! Jag hatar allt och alla! OHHH!!!

/klara

HAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!

Fyfan va roligt det är är, jag skrattar så jävla högt inombords.. Fast lite läskigt är det också.. Jag lämnar som tur är snart er allihopa och gad, jag ska skratta åt er hela vägen! Stjärtknullare!!! Fuck of and die du är för ful för mig och din morsa går för en hundring! PUSS!

/kung-klara

RSS 2.0