LISTE

Ska bli skoj: Resa med mina ladys efter sommaren.
Ska inte bli skoj att: Sakna skolan.
Sparar till: En resa och en lägenhet i Göteborg, fast jag är värdelös på att spara pengar så.
Pålägg som gäller: Skinka och tomat.
Önskar att jag var bättre på: Att slappna av och ta det lugnt.
Dagens dryck: Coca Cola och kaffe.
Vad saknar du: Just nu min lillebror lite och mina klasskompisar.
Tre band/artister: Famlijen, Tingsek och The Cardigans.
Vad har du gjort idag: Vaknat, åkt buss till jobbet och hängt på jobbet.
Brukar du svära mycket: Haha ja jag är nog väldigt dålig på att vårda mitt språk.
Hur tidigt stiger du upp: Oftast på tok för sent.
På helgerna: När jag vaknar, mellan 12-2 typ.
Vad ska du göra ikväll: Ta mig in till stan, träffa Olle och må bra.
Hur många timmar sover du per natt: från 4-9 timmar, väldigt olika.
Vem är snyggast i världen: Adriana Lima tror jag, kommer inte på någon kille.
Vad är det för veckodag: Onsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Minns inte något jätte speciellt, men P&L va roligt.
Favoritplagg i garderoben just nu: Mitt nya "korall" färgade linne från Monki och mion bikini.
Längd: 170 skulle jag gissa på.
Vikt: Inte en aning men jag skulle gissa på 55 kanske, bryr mig faktiskt inte.
Byter gärna garderob med: Elin kling bla..
Byxa eller kjol: Byxor
Senast utlästa bok: Två nötcreme och en moviebox - Filip och Fredriks bok.
Mitt rum kan beskrivas som: Mitt rum finns inte..
Mig själv med tre ord (just nu): Rastlös, uttråkad och glad.
Jag tränar: Aldrig, har tränat typ 5 gånger i hela mitt liv typ.
Jag ville bli när jag var liten: Delfinskötare och Cirkusprinsessa.

Va gör man inte när man har tråkigt?

/klara


UNDER BAR HIMMEL SEGLAR JAG


Ta en titt på den här väderprognosen och säg mig, har ni sätt något bättre i hela erat liv?

/klara

FESTIVALHYSTERI

Nu har hela Sverige drabbats av den vanliga festivalhysterin verkar det som, kaos för att Hultsfred ska lägga ner och just nu sitter alla på P&L och har det bra, förutom jag. Nä, jag är inte alls ledsen för att jag inte kom iväg på det i år, va där förra året och färsk som jag är känner jag att man måste ha ett års paus från storfestivaler. Jag har nog aldrig varit så smutsig och sliten som när jag kom hem efter ca en veckas festivalande. Min kropp la av och jag fick en extrem infektion i hela kroppen - vart förkyld så att jag knappt kunde andras, fick feber och utslag över nästan hela kroppen så jag såg ut som att jag höll på att ruttna.. Vaknade varje morgon med svullna ögon och mådde pissapa, det va bland det värsta jag varit med om och jag var så jävla ful också!

 

I år funderar jag istället att dra på lilla mysiga Emmaboda, med Stefania och Simon verkar det just nu. Way out West skulle också vara roligt fast två mjukfestivaler blir ju tillsammans som en stor.. Njä, jag nöjer mig nog med en i år. Nu ska jag dricka mera kaffe, puss!

 

/klara

VI BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN

Godmorgon, Uppe med tuppen och sitter nu redan på jobbet. Försöker vakna till med hjälp av lite musik och just denna morgon blev det Oskar Linnros som fick väcka mig. Inte nog med att han gör bra musik, han är snygg som stryk också.



Det regnade nu på morgonen men det gör mig inte så mycket faktiskt skulle lätt kunna ta en paus från solen en dag, fick nog lite solsting igår fast det var ganska roligt. Om det regnar kanske det inte kommer så mycket folk heller och då kan man ju bara mysa och titta på film, mitt jobb är nog di bäste. Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av min musik. Puss!

/klara

OCH NU BRINNER HELA SKOGEN

Sitter i kolsvart mörker hemma på landet och mår bra, är avslappnad i hela kroppen efter en öl och en pilz på altanen med Viveca och grannen. Ska snart hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till jobbet. Sen bär det av till stan efter jobbet och mh, i feel good! Har pratat med min älskade Matilda idag också, det var riktigt skönt, saknar henne en hel del faktiskt! I höst slår vi på stort och åker till något jävligt coolt ställe baby!

Nä nu ropar min säng på mig, så godnatt på er så hörs vi imorgon! Puss!

/klara

+ EN

"KÄRLEK ÄR FÖR BÖGAR SOM INTE KAN SLÅSS" - S.J!

Då är jag nog en bög som inte kan slåss. Sitter och fån ler för mig själv, lyssnar på underbar musik och nu kom mamma förbi också så vi har suttit ute i solen och myst, druckit kaffe och pratat skit. Detta är en helt underbar dag så jag tänker inte sluta tjata om den. Har vart övertrevlig mot alla som har köpt glass så dom undrar nog vad det är för fel på mig. Hehe. Är överlycklig över min fina spotify också som låter mig slippa radio-skit-musiken. Nu får jag lyssna på min musik! Allt är bra!


OH JA!!!

/klara

LÄTTNAD!

Klumpen i magen är borta och gad, it feels good! Kan inte beskriva med ord vilken fruktansvärt skön kännsla det är, tror jag måste gå ut och njuta lite. Det här ska aldrig hända igen!!!

Tack.

/klara


-

Hemma igen och nej det känns inte bra, planen är att spränga högtalarna och göra mina grannar sjukt arga. Jag orkar fortfarande inte höra vad jag tänker. Den första planen med bad gick inte så bra. Ikväll blir det vinkväll hos Stefania, jag älskar Gotte.

/klara


PINSAMT

Lyckades ladda ner spotify, yes! Hade på shuffle och så kom Navid Modiri & Gudarna – Kung Midas på och jag min nöt börjar tjuta.. På jobbet. Bra jobbat, bytte snabbt låt och skärpte mig, tur att ingen va här. Usch, jag hatar det här.

/klara


SKA MAN BARA LE OCH SE GLAD UT?

 
Vi kör på det..

/klara

SÅ JÄVLA TJATIGT!

Är så jävla trött på denna jävla skit musik, eftersom jag sitter på jobbets dator hela tiden så måste jag lyssna på webbradio hela dagarna för jag kan ju inte sitta och välja låtar på youtube hela tiden heller.. The Voice, fyfan! Det finns så sjukt mycket musik i världen så jag fattar inte hur en radiokanal kan spela samma jävla låtar hela tiden.. Har hört sammanlagt kanske 40 låtar på mer än en vecka, det är ju helt sjukt. Dom har liksom en jävla hits skiva som dom spelar om och om igen, gah! Och nej, jag kan inte stänga av för tystnad gör mig galen just nu, mest sämst!


Rihanna sjunger om en brud som säger att hon älskar henne på spanska och hon fattar inte vad hon säger, säg en människa som inte vet vad te amo betyder?! Lady gaga sjunger om någon random kille som heter ngt skit.. Och?! Akon sjunger om nakna tjejer och hans extremt tuffa tid i fängelse, stackars liten! Ptbull är bara äcklig och vill ligga på en massa hotell.. Och Robyn dansar ensam?! Sen finns det ju andra som den här fule fan, Tito Cruze som tror att han är skit snygg och krossar brudars hjärtan.. Och skit-Usher som har hyrt in en fotbollsklack som skriker en massa skit medans han stönar fram Ooooh my god.... Lägg ner för fan.

/klara

FLYG, FLY

Godmorgon hela världen! Min morgon har mot alla odds varit bra, vaknade tidigt utan att försova mig och gick upp som en duktig flicka. Åt frukost som en vanlig människa ska göra och begav mig mot arkösund. När jag trodde att jag skulle komma hela vägen till arkösund så kom jag bara till Ö-Husby för jag hade tydligen läst vintertabellen, crap tänkte jag och ringde pappa som var världens bästa och kom och hämtade mig, så efter en trevlig bilfärd så kom jag äntligen fram och nu sitter jag här, solen strålar mer än någonsin och ja det är extremt skönt att få komma bort. Jag vill nog hålla mig så långt borta jag kan, det är fegt men just nu orkar jag inte. 5 mil räcker nog ett tag iallfall. Pappa droppade även planen att åka till Chile idag i bilen, låter som ljuv musik i mina öron. Familjen stannar i en månad jag kanske bara stannar jätte länge med den andra familjen, tror det får bli så. Jag vill att det blir så.

  
Sommar i skärgården, resten i Chile?! Ja..

/klara

MH


Om man blir tillräkligt galen så kanske man kan softa ändå? Förlåt om jag är deprimerande, ibland måste man. Nu måste jag.

/klara

TYGND

Usch, trotts en skitrolig midsommarhelg känner jag mig förjävlig. Tung som en sten och tom på samma gång, kan vara den sämsta kännslan i världen. Nu ska jag jobba, usch och hej.

/klara

IBLAND BLR SAKER FEL

Mh, bakis! Sitter och jobbar och mår sådär, som jag förtjänar typ. Nu började det regna som fan men det är ju skitsamma faktiskt. Öh, känner ingen direkt insperation till att skriva idag så jag struntar nog i det och glor på ngt dåligt program istället. Det är väll ingen som vill köpa glass när det regnar iaf så jag får nog sitta här och sitta.. Klockan fyra ska jag iallfall glömma allt det här, orkar inte. Förlåt.

/klara

HELT SJUKT!

Har suttit hela förmiddagen och stekt mig i solen, men eftersom det är midsommar så kommer det självklart in mörka moln över lilla söta arkösund. Det kan verkligen inte gå en midsommar utan att det regnar! För min del är det helt lugnt om det regnar lite men kl 4 får det fan vara sol för då ska jag dricka bärs med Gotte! Dom kommer snart btw, det kommer bli en özöm midsommar det här.. Om det inte regnar!

/klara

MIDSOMMAR!

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen, sitter hemma i kättinge och dricker kaffe som bara den vettu. Ska snart bege mig till arkösund för att jobba, bytte så jag ficka ta morgon-tiden jag med, kan ju inte sitta där till kl 9 ikväll.. ups! Jag måste borsta tänderna, ni får ha det så bra sålänge. Puss!

/klara

DUMMA JÄVLA IDIOTER, KAN JU VARA DET SÄMSTA I VÄRLDEN! JAG HATAR DUMMA IDIOTER OCH IDAG VERKAR JU ALLA VARA DUMMA IDIOTER! FÖR FAN, HÅLL ER BORTA?!

 

21:00?!

Gad, idag är ingen bra dag känner jag. Mer att göra, mer trött och små bakis.. Usch! Fullt med snorungar som ska köpa glass och dumma campare som jobbar på fyllan så att de orkar med att fira midsommar! Vart är mina kompisar? Jo dom stannade i stan, lika så mina öl och jävla skit nu är jag sur. Snart slut på cigg och kiosken fylls av solbrända människor som har semester och mår bra. Tack?! Blir väll dessutom att spendera ännu en natt i båten som igår, vilket inte alls va roligt eftersom det blåste som skit.. Gud va negativ jag är, men jag tar ut det här så kan jag vara trevlig mot kunderna sen.

/klara


SUNNY!

Wödup?! Sitter åter igen på jobbet och ja, softar. Nyss varit och ätit så nu blir det väll att sätta sig i solen och ta sig en pilze. Jobbet är mys, har ju till och med en halvrolig arbetskamrat, hehe! Imorgon börjar ju midsommar rushen så då kan jag tänka mig att det inte blir i närheten så lugnt som det har varit nu i några dagar. Imorgon kommer ju familjen Gotte ut ochså så då blir det bärs efter jobbet, ah i love it! För dom som inte har fattat det så måste man (om man är en bra människa) fira midsommar i skärgården, annars är det inte på riktigt... Nu ska jag dricka kaffe i solen, puss!

/klara

STANNA KVAR!

Godmorgon allihopa! Inte för att jag förväntar mig att ni sitter uppe runt 9 och läser min özöm blogg men godmorgon när ni vaknar. Sitter just nu på landet (hos pappa) och dricker kaffe och äter macka, snart får jag skjus till jobbet eftersom jag missade bussen genom att försova mig. Pappa vart först arg, sen snäll lite som han brukar. Jag gillar min pappa.

Idag jobbar jag från 9-3, så eftre det blir det noh till att åka in till stan tror jag. Måste kila, puss!

/klara

DÅ PASSAR DET VA!

Nu kommer solen fram, när jag slutar, då passar det! Första dagen på jobbet är alltså slut och jag har lyckats: hjälpa en tysk tant att tvätta, hjälpt en tysk brud att hitta platts för bilen, lotsat in en husvagn, sålt en glass till farfar och svarat i telefonen ett 10tal gånger allt detta mellan kl 10:30-18:00. Det är ju inte direkt så att man svettas av att glo på sex and the city, men jag klagar inte. Midsommar blir nog kallabalik så det räcker. Nu ska jag hem till kättinge och familjehänga lite, grillning och mys blir det. Hörs sen!

/klara

FOOD!

Om det är någon som känner såhär "ja, varför inte döda lite tid och åka ut till arkösund med mat åt Klara" så sluta tänk, gör det bara! Jag vet nog allt att det finns någon. Börjar bli sjukt hungrig och jag vet inte var, vart och när jag ska åta lunch! En låda sushi skulle inte sitta fel, kom igen nu!



/klara

KNEG?!

Godmorgon! Sitter nu första dagen på mitt nya jobb som reseptionist och jag måste säga att det är extremt ovant för mig som tidigare har jobbat på resturang med fullt ös hela tiden, här sitter jag på en stol, tar emot gäster och säljer godis till barn. Semestern har inte börjat för de flesta och det är halv dåligt väder vilket resulterar i att jag inte har några gäster... Skönt ett tag kanske men jag hoppas inte det fortsätter, kommer ju bli sjukt långtråkigt, fast på fredag är det ju i och för sig midsommar. Hoppas på bra väder och lite liv i arkösund. Kom ut till hotellet vettja!

Igår, var jag ju som sagt fruktansvärt trött efter göteborg och bilresa så när jag kom hem tog jag ett långt bad och hade mini-söndag med mig själv. Sen åkte jag hem till Smegol och hade mini-söndag där med, hann inte med någon riktig eftersom vi drog på bio. Sex and the city 2, var mys och girly som fan men bio-söndag var inte helt fel. När vi sen kom hem vart det lite riktig söndag och nu mår jag bara bra, lite trött kanske.


VACKER MÄNNISKA!

/klara

ALO DU!

Oh, jag är helt slut i kroppen. Är ganska nyligen hemkommen från göteborg, en resa som jag och Johanna kokade ihop i förrgår ute i skogen. Det handlar ju om att vara spontan liksom. Så igår satte vi oss i bilen och åkte, kom fram på kvällen och gick direkt till (charlies?), där vart det öl drickning och sådant roligt. Sen hem till Robins bostad där ett gäng testosteronbubblande hulligangrabbar hade fått flipp och svingade strykjärn mot varandra. Det var ganska underhållande ett tag men min dumma trötthet tog över och då va det inte så kul länge. Grabben med strykjärnet utrustade sig med en gaffel och lämnade tillslut lägenheten. Efter att vi hade åkt och lämnat av Bobbie så kom vi tillbaka, då sov alla vilket var ganska skönt eftersom klockan var 4-5 på morgonen och jag var dör. Så jag Johanna och Robin trängde ihop oss i ett hörn av soffan eftersom halva soffan redan var upptagen av en hel latjo kille som snarkade som en gris. Jag somnade och sen var det slut på Göteborg för denna gången. Resan hem vet jag inte ens om jag vill prata om.. Vi hamnade i Mariestad och var nära på att dö en gång, jag överdriver inte! Tyvärr lyckades vi bara ta kort på resan dit och hem, men men! Håll till godo!


BURGERKING!!!!


BURGERKING!!!



TATTARPOMME!!!




Jag jobbar på den!


Kapten?


Den vackra vägen!


Först vart jag arab..


.. Sen vart Johanna arg.

/klara

ÖLNING

Äntligen fredag, äntligen kan alla arbetare slappna av och bli människor igen. Kvällen ska spenderas med öl och sånt, mycket uppskattat från min sida. Än så länge har jag inte gjort mycket vettigt idag om man inte ser äggkrig och soffhäng som vettigt.. Nu måste jag fan fixa mig så att jag ser lita anständig ut. Puss!

/klara

BAD-DAG!

Hello, är nyss hemkommen från en özöm bad-dag som började på himpa och avslutades vid skiren. Vet inte alls vad som händer ikväll, blir förmodligen lugnt eftersom alla jobbar.. Vill också börja jobba nu, det är så sjukt segt och bara dra runt utan att göra något. Nästa vecka blir jag också en knegare, stackars Amanda! 

Här är några wundeful bilder, gad det är sommar!


Lillasyster på himpa!


Pojkarna som trodde att de skulle lyckas fånga fisk med händerna..




Manlove är di bäste!

/klara

BADNING!

Nu rushar jag bort och hämtar en cykel, sen bär det av till himpa med la famlija. Kom och bada med mig vettja! Puss!

/klara

SPARKA UT MIG!

Jag mitt dumma fån sitter kvar! Jag har såna enorma problem med att få tummen ur och bara gå!!! Dessutom har jag satt på mig mördarskorna som grillar mina fötter men va fan "idag går det säker bättre".. NEJ DET GÖR DET INTE.. Men det skiter jag i? Ja.. Hm, skitso har jag blivit med! Nu måste jag gå! Snart? JA!!! Puss!


Döda dom!

/klara

GODMORGON!

Klockan är 11.17 och solen skiner, ska snart ge mig av till skolan för att hämta mina betyg som ska skickas in till antagningen i strömsund. Sen ska jag gå med familjen till himpa och bada för jag kan inte slösa bort en soldag till. Jag trodde ju igår att det var torsdag, vilket hade gjort idag till fredag men så va det ju inte alls så jag får väll hänga en dag till och dra ut till arkösund imorgon. Gay! Nu ska jag dricka kaffe och klä på mig, jag önskar er en underbar dag!


Morgonens trötta! Ah!

/klara

BILDER FRÅN HÄNG HOS FELIX






Jag har bara snygga kompisar!

/klara

VART HAR MIN HEADER TAGIT VÄGEN!?

Den fina som brukade vara här uppe, där det nu är helt vitt.. Vart fan är den?!

Men nog om den. Idag har varit en soft-dag. Vaknade av att Stina sprang runt och letade efter en vattenspridare men när jag tittade på klockan och såg att den var 14.00 så var det ju inte så farligt ändå. Gick sedan och mötta Amanda och vi traskade till Lidl där vi inhandlade mosarella pissa och cola, sen gick vi hem till Felix åt pizza och spelade fia med knuff. Efter att ha soffhängt fick vi för oss att vi skulle bada men kom inte längre än till lindö där det blev häng hos Macke och nu sitter jag här, hemma. Planen är att ta sig till kungsgatan träffa Olivia och Carla och fika, sen förhoppningsvis träffa Martin och några och dra till världens. Lugnt och skönt, hela dagen.

I morgon ska jag antagligen åka ut till Arkösund och haffa jobb, hoppas på fint väder så kanske det blir bad och sånt också. Nu måste jag bege mig, tack och hej!

/klara

OM JAG VORE, SKULLE JAG

Godkväll kamrater! Jag är nyss hemkommen från fika, stan, solning. Efter att ha spenderat större delen av dagen i olles säng gick jag till san för att möta Olivia och Natha, vi satte oss och fikade och jag njöt av att vara så längt bort från fotbolls vm som möjligt.. Tänkte att jag kanske senare eller imorgon skulle visa vad jag har köpt för jag råkar vara ganska nöjd. Men nu har jag inte tid med det, ska snart bege mig till Felix och hänga förstår ni, men här är lite bilder från idag!









Snyggt!

/klara

RESBILDER!

Slänger upp några resbilder också!
 
 
 
 

 
  
 
  
  

 

/klara

TILLBAKA FRÅN DE DÖDA

Äntligen och skyll inte på mig, skyll på den jävlen som uppfann studentveckan.. Satans värk! Efter tre slitiga veckor av resa och studentfirande är jag nu äntligen tillbaka. Men nu inte som en elev utan idag som en (snart) arbetande kvinna. Hehe! Skolan är slut och planen nu är väll i stora drag: att sammla ihop så mycket pengar under sommaren så att jag kan åka iväg jävligt länge, komma hem och bara råka bli erbjuden en platts på det grafiska design programet. Snälla?! Nej men för att vara allvarlig en stund nu, vad fan ska jag göra? Känner en märklig kännsla i hela kroppen, någon typ av tomhet.. Var det de här man firade?

/klara

SNART ÄR DET D-DAY!

God eftermiddag unge junker, idag är det dan för dan, snart jävlar är jag en fri man! Just nu känner jag mig ganska slut men det har ju ingen dött av. Igår var en jävligt rolig kväll som inleddes med studentmiddag och fortsatte hem till Stefania, sen åkte vi ner till hugo och gad va roligt jag hade. Träffade en massa gamla klasskompisar och dansade som en galen hela natten. Promenad hem med Tomas och Martin som lekte jaga medans jag traskade runt barfota och kände mig bäst i världen. Däckade hemma hos Mr.Gay och vaknade idag, prick kl 1337! Nu ska jag dra till haga och sola och sen blir det bärs och korpen med Mataluuu, som för övrigt åker till fucking norrland på fredag och är borta hela sommaren!! Naaaaj!


/klara

NU KOM SPRICKET

Godmorgon/förmiddag alle man. Sitter i skolan med jordens huvudverk och bubbelmage som resultat av en värd kväll. Blev inget hugo igår men det blev en fruktansvärt rolig promenad till okka med Steffe och Mataluuuu. Stefania agerade afrikansk häxkvinna och kastade osynliga katter på Matilda hela vägen hem och jag ringde till pojkar som jag gillar och sa att jag gillar dom, väldigt mycket. Snart är det tid för brännboll och fika i skolan och senare ikväll så blir det studentmiddag och en så kallad ut-gång. Puss!
/klara

AV PRINCIP

Godkväll! Jag sitter just nu hos Isak och dricker flytande guld, Isak i min klass ni vet. Lyssnar på Björnstammen med goda vänner och det känns bara som att studentvecka är det ulitimata kalaset. Snart bär det nog av till hugo förstår ni. Förlåt mig att jag skriver ett berusat inlägg men är man student så är man. Nu har jag faktiskt inte tid med er längre. Puss!
/klara

TID ÄR PENGAR, VÄNNER! TID ÄR PENGAR!



Men titta på denna bild och bli glada för min skull, nu ska jag iväg och vara student igen!

/klara

STUDENTVECKA OCH BLOGG GÅR INTE BRA!

Hej mina kära. Sitter hemma just nu och försöker lista ut vad jag ska klä på mig kvällen till ära. Ska snart ta mig till klingsbergsparken där det ska spelas brännboll och drickas en fasligt massa öl.. Sen blir det trappan och karateklubben. Bilderna från resan och hela bloggandet är som ni kanske förstår inte min högsta prio under en vecka som denna så jag kan inte mer än hoppas att ni har överseende med mig. Lovar att ni ska få di bäste bloggandet efter min underbara student. Sorry dude!

/klara

TA MIG, HEM!

Nu är det bara en avslutningsmiddag kvar, sen är det tid för hemgång! Innan dess ska det packas, städas från igår lite (känns dumt att lämmna rummet som en just pågående fest).. Sen ska vi vänta några timmar och sen är vi hemma!!! Framme på skavsta står våra föräldrar med våra studentmössor så då blir det mösspåtagning på flygplattsen.

Gårdagen tänkte jag inte säga så mycket om faktiskt, jag lägger upp bilder och låter dom tala för sig själva, när jag kommit hem. Men med tanke på min just nu tryckande huvudverk så var det ju inte en dålig kväll iaf. Puss!

/klara

LITE LAGOM SKITSUR!

Äcklig morgon?! Vaknade med tryckande huvudverk och ont i hela kroppen, kom inte upp ur sängen för än det var 10 min kvar tills vi skulle sammlas.. Efter en morgonsammling i ljudet av en jävla byggarbetare som borrade i marken så bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Visst det är väll skönt att slappa, men inte när man är i Berlin för första gången i sitt liv och alla andra är ute och ser en massa tuffa saker. Känner mig lite lätt deprimerad och orolig för att jag inte ska må bättre ikväll då planen är att avsluta denna resan med en stor utekväll. Det tänker jag faktiskt strunta i då, jag ska ut! Nu ska jag dricka en massa cola och sova så att jag kan återuppstå och ge denna resa ett värdigt slut.

/klara

RSS 2.0