FRUSTRERANDE

Det här har nog varit den sämsta skoldagen i hela mitt arma liv! Har varit tvungen att lyssna på jätte hög musik hela dagen för att inte somna, har skrattat åt allt och alla som man inte ska skratta åt, skrikit till min mattelärare att vara tyst och varit totalt ofukuserad. Men jag är fortfarande kvar och det är jag fan stolt över, tror inte många skulle stå ut detta, nämner inga namn men mina "sjuka" vänner kan ju känna sig träffade!

Just nu sitter jag och Stefania och gör klart vårat biologi arbete, vi är kick-ass bra men det är kämpigt så vi kommer nog antagligen gå hem snart. Fast det känns bara dumt för då kommer jag somna och sova bort hela dagen och jag kan ju inte missa matchen ikväll!!!

Jag återkommer med vidare info.

/klara

SÄG ATT JAG ÄR SÖT NU DÅ VA?!


Resultat av för lite sömn och för dålig attityd...

/klara

SISTA DAGEN OCH JAG FUNDERAR STARKT PÅ ATT SOMNA, BEGRIPER DU?!

Jadå, runt 3 somnade jag igår och gick upp kl. 05.30 inte så jävla özöm. Känns som att jag har kräks i hjärnan.. Det jag har att välja på är att bita ihop dagen ut och dränka mig i kaffe eller tacka för mig och gå hem och sova. Hm, tar morgonen för att fundera på det. Måste bli klar med biologin så det lutar ju åt kaffesimning...

Steffe vart är du?!

/klara

ÄCKEL!

Sådär ja, då var man hemma efter ca en timmes bussfärd. Det var otroligt kul måste jag säga.. Eller nja! Träffa iallfall Bengan så jag slapp ju vara ensam iaf. Var ganska kul och komma hem och se att hela våran tomt har blivit en sjö. Stackars pappa!

Funderar på om jag ska försöka sova tidigt, även om jag vet att jag lurar mig själv om jag tror att det går. Jag är inte så bra på det där. Så jag behöver en plan på vad jag ska göra. Kanske plugga, skriva bioligi skiten så att Stefania blir glad på mig imorgon. Ja jag ska försöka. Känns som att det är fredag imorgon, men det är ju också att lura sig själv.. Fan va bra jag är på att lura mig.

Juste! Idag har jag varit en bra människa, väldigt bra! Jag fick ett infall, tvingade Olle och Amanda att komma till mig och göra en tårta till Simon. Han kom ju innan den va klar, men han vart nog ändå glad tror jag. Tacka vet jag mig!

/klara



NEJ, JAG VILL INTE!

Kom nyss hem efter en solig fika på stan som var super mys. Har också hunnit med att premiär grilla, känner mig lättare på något vis. Kan va solen eller att sambokilona håller på att försvinna.

Men bäst som jag sitter där och fikar så ringer pappa och ber mig komma ut till landet för att ta med Edith till skolan imorgon, oh! Inte alls för att jag hatar landet, men just idag när jag kände för att flyga runt hela världen, känndes det inte okej. Men men får väll göra det bästa av situationen fast om någon känner för att följa med är det bara att hänga på!

/klara

WALDORF + HÅLTIMMAR = TRÅKIGT

Min skola kan vara den bästa på att fixa håltimmar och då pratar vi inte små söta 30 minuters håltimmar, vi pratar timmar! Eftersom min skola ligger så öde långt bort från allt så kan man inte göra så mycket heller. Man kan typ:

  • Störa folk
  • Trakasera folk på facebook (Victor)
  • Pilza
  • Dricka kaffe tills magen bubblar
  • Lyssna på musik med skit dåligt ljud
  • Spela facebookspel
  • Hänga i cafét
Fast nu låter det ju som att det finns en massa saker att göra, men det är inte så. För alla dom här sakerna kan man bara göra i typ 10 min innan man tröttnar på det. Nu tex har vi håltimma till 12.50, ovärt! Jag är hungrig också!

/klara

SKOL-LAN!

Här kommer några snygga pic's från dagen i skolan!




ae, det kommer fler, nu är det musik!


/klara


CLASSIC!




Blir inte tråkigt..

/klara

GUTENTAG ISH BIN KARTOFFEL

Lite tysk star på morgonen är väll alltid underbart, tycker ni inte. Biologi däremot är inte alls lika roligt längre plus att jag har ont i magen, jag undrar varför. Men vi ska inte sitta här så länge idag (tur det) för vi ska gå och kolla på min lillasysters teaterpjäs. Hoppas hon är bra, eller det är klart att hon är.

Steffe är i skolan idag, feel good! Vi sitter här med våra datorer och är uppkopplade till öronen så nu är det som vanligt igen och di är di bäste.

Solen kom fram idag, tror den läser min blogg och tyckte lite synd om mig igår, özöm! Jag blir som ett litet barn så fort den kommer fram så om jag inte hade haft ont i magen hade jag antagligen varit ute och skuttat runt som en galning. Nu måste jag skriva om djuren för annars får jag ig i djur. Fan va kul!

/klara

SOMLIGA DAGAR BLIR SÅHÄR

Detta har varit en tvättäckta lameassbitch dag.. Visst att man har umgåtts och sånt men ändå. Det står för stilla för mig, jag somnar ju! Nu vill jag ha fika sällskap, har jag det? Nej det har jag inte.. Men man ska inte klaga.

Gud vad jag hoppas på sol imorgon, jag tror att det är det gråa vädret som är problemet. Snälla bara lite sol?

/klara

MIN VÄN: SIMON JOHANSSON!

Nu är det på tiden att jag presenterar min vän Simon för er. Det är allderles för mycket skrivande om Simon utan att någon förstår vem han är.

Simon Nils Johansson är en av mina bästa vänner, inget tvek. Tror inte jag känner någon som är som Simon, förutom Simon och han är özöm. Trotts att han har världens sämsta hygien och nästan alltid luktar illa så är han en fin pojke. Jag och Simon hade en period när vi var små där vi lekte med varandra men sen träffades vi inte på flera år ända till en dag.. Då vi föll för varandra igen, en av di bäste dagarna. Simon är en bra människa för att han kan så mycket bra (och onödiga) saker och han är inte som vilken sketen smedbybo som hellst. Ibland när han är trött kan han va dryg och sur men det brukar inte hålla i sig så länge. En av dom roligaste sakerna med Simon är att han är hysteriskt rädd för mig och det tycker jag om, för om jag verkligen vill ha något så räcker det oftast med onda ögat. Vi delar gangsternews med varnadra och det finns inget som är som eftermiddags kaffe hos Simon när man har slutat skolan och är trött, de e di bäste helt enkelt. Jag tycker uppriktigt synd om folk som inte har en kompis som är som Simon, ni borde vara avundsjuka på mig!



/klara

SNYGGT!


Mr. Özöm och T-Pain!

/klara

SIMON ÄR MIN DR.LOVE!

Missupfatta inte detta som att vi huckar, utan jag menar att han ska hucka mig med någon.. Känns som att jag är ute på hal is när jag har anstält en grabb som simon att hucka upp mig. Enligt sig själv är han en erfaren hucker eftersom att han huckade med 4 brudar och 2 killar i fredags. Av dessa 4 brudar är 2 av dom simons bästa tjejkompisar och killarna lika så, killkompisar alltså. Jag tror att jag kommer få fixa detta på egen hand men jag ger grabben ett försök. Önska mig lyckatill på min resa. Nu blir det pasta fest.

/klara

HELT GALET!

Jaha, nu har jag haft en lektion och det verkar va det ända jag får.. Nu har jag håltimme till kl 15.20, inte okej! Va fan är grejen med att inte ringa och säga till innan. Vad ska jag göra nu menar jag, inte ett skit.. Argh!

/klara

JAG GJORDET!

Nu är jag äntligen i skolan, eller a jag är här iallafall och precis som jag befarade så är jag påväg att somna. Den slöaste genomgången av däggdjur jag har varit med om i hela mitt liv sitter jag och lyssnar till.. Jag går sista året på gymnasiet, och vi har nyss fått informationen om att zebror är randiga, nääääää!!! Jag är i extas! En annan tuff sak jag fick veta nyss är att kossor idislar. För fan, give me some real information...

/klara

JAG SKAAAA!!!

Sådär ja, nu var min extremt långsamma morgon över, Dennis sitter på facebook och ger mig dåligt samvete för att jag inte är i skolan osv så nu måste jag nog ge mig och gå ändå.. Hur söt? Söööööööt!!!


I'm ready..

/klara

GE MIG EN TIMME TILL

Godmorgon som fan! Jag ligger i sängen och vill verkligen inte gå upp, bara en timme till snälla! Men jag måste... Får väll gå upp och pigga upp mig med lite kaffe som igår. Det värsta är bara att det är så satans kallt och under täcket är det så varmt och skönt. Usch vad jobbigt det är... Men jag ska, bara 10 min till!


Vill inte, vill inte, vill inte...

/klara

STALKER!!!

För er som inte visste det så är det förbjudet för alla stalkers att läsa min blogg.. Fan livet måset vara hårt när man är brud.. Elleh?!

Med det sagt så kan vi ju strunta i det nu. Fin kväll det här, åkte hem till macke med amanda där pojkarna satt hela högen och luktade svett och spelade dota. Efter det åkte vi hem till Victor och tittade på psykfilm. Sen kom Dado och hämtade oss och det var soft. Han fyller 20 år idag så för er som inte har sagt grattis så borde ni ju göra det. Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag lyckas vakna i tid imorgon. Klockan är för mycket. Sov sött!

/klara 


DUBBEL SÖNDAG?

Sorry för den dåliga helgen, iaf om man ser det från bloggperspektiv. Men nu är det ju söndag och jag är tillbaka, som vanligt. Känner att jag inte kan bryta traditionen med att dra en snabb resume över helgens viktigaste händelser, eller viktiga.. hm nja kanske inte viktiga.

Fredag - Skulle ägnas åt att fira Stråth, så jag begav mig hem till honom runt 6-7. När jag kom dit va Simon redan full och det blev bara värre. Efter en trevlig kväll där drog vi vidare mot Deli där jag träffade Sanjin som jag har saknat en väldans massa. Amanda och Victor gifte sig och livet var underbart. Sedan drog vi mot Hugo, eller a alla utom Stråth för han pallade inte mer. Känns värt att det var honom vi firade, men jag förstår - alla är inte redo att bli stora. Skoja! Ja men kvällen på Hugo fortsatte iaf, den började med dans med Simon fortsatte in i dimman och kom fram till ett bord vid dansgolvet. Där hittade jag min man, så det blev mera bröllop sen kräktes min man på golvet och sen kom dimman igen. Jag somnade till på Max och hamnade till slut hemma hos en dvärg på efterfest som var ovärd. Somnade hemma hos min man på tok för sent och vaknade på tok för tidigt.

Lördag - Min lördag var typ som en söndag. Jag låg ner väldigt mycket, jag tittade på tv, jag hade ont i huvudet men det känndes ändå ganska skönt.

Helgens fail - Jag lyckades få kräks på ställen där man inte ska ha kräks om man själv inte kräks.

/klara

JUST NU BEHÖVER JAG...

Sluta bete mig som ett fucking emo kid. Skulle vara underbart om någon bara gjorde något sick så jag kunde skratta lite, men i brist på annat får jag väll lyssna på lite glad-musik!


Vet inte om det funkar, hoppas..

Sitter för tillfället i skolan och gör ingenting, borde öva på mitt solo men Stefania är inte här och då går det inte så bra. Kommer börja tugga på fingrarna snart, blir galen..

/klara



ÄNTLIGEN FREDAG

Hello lovers. Sitter i skolan och sippar cola och lyssnar på världens vimsigaste lärare som pratar om reptiler och jag somnar snart. Min morgon har inte varit skit bra, somnade på tok för sent pga att jag fick för mig att jag skulle titta på "Alice i underlandet", såg inte ens klart hela för den var sämst! Pappa väckte mig kl 6, hm ca 4-5 timmars sömn är inte okej. Så jag drog mig kvar i sängen ett tag, sen kommer pappa in och skriker att bussen går inte alls kl 7 den går kvart i 7.. Så det va bara att hoppa upp från den varma sköna sängen och jag överdriver inte när jag säger att jag va nära på att börja gråta så kallt det va.. Somnade på bussen och det första jag ser när jag vaknar är hageby.. Hm!

Men nu är jag vaken och vill inte oroa mig, inte idag iaf.. Ska försöka att inte tänka på det och ist se fram emot kvällen. Hoppas på en bra kväll, jag behöver det!

/klara

IBLAND UNDRAR MAN VARFÖR...

Hm, just nu känns det inte så bra. Jag undrar varför... Varför vara så dum!?

ah..

TORSDAG, KÄNNS NÄSTAN SOM HELG!

Hej lovers! Sitter i skolan och har engelska, vi gör egna reklamfilmer och min grupp hyr ut gamla människor, özöm!  Trotts att det barra är torsdag känns det nästan som helg, är peppad för imorgon och ikväll ska jag ut till pappa och mysa.

På svenskan nu håller vi på och tittar på en skit bra film som handlar om IRA och "kriget" på Irland. Det är hemskt att man inte får veta mer om det för det var verkligen sjukt! Filmen hette - "I faderns namn" den rekomenderar jag.

Seja!

/klara

GÄSTBLOGGNING BY VICTOR "HOMO" LAGER!

Cha Cha sitter här hos min kära vän Simon johansson med bästa Klara och, hm..  macke g. Idag har vi vart på mediamark checkat runt lite till sommarn 2010!! kommer bli fett! Känns som livet leker och allt känns bara underbart. Ikväll ska vi ha lite mys hos macke. Vet inte om det kommer några tjejer ( får återkomma senare ikväll ). Vi tänkte åka och köp nått gott att mumsa på nu. Hoppas ni får en underbar kväll för det ska jag ha!!!! wihu. Puss och kram!


Stackars grabb...


/victor

NU MÅR JAG BRA

Idag, trotts att jag kom försent har jag gjort väldigt mycket bra saker. Eller denna vecka kanske jag ska säga. Jag är snart färdig med mitt bord och nu har jag tagit tag i matten! Ska ha extramatte lektioner och bli minst godkänd i mina små söta kurser. Özöm! Jag har fixat spanska föredraget och det gick bra, jag äger! Fan va skönt det känns!
Jag är lycklig!

/klara

GO'MORRON GO'MORRON, FAN JAG ÖNSKAR ATT JAG VA GÖREBORGARE!

Så jävla skönt det skulle vara. Men nu är det inte länge till som jag är fast i den här hålan.. Man kan ju inte vara mycket annat än full här i norrköping för annars är alla bara fula och sura. Lite senare när jag har lite mera tid så ska jag förklara min pappas hageby teori för er. Just nu har jag inte tid alls och måste åka.. Sen i skolan!


Damn, va gammal bild. Jag är skaparen och jag tycker den är rolig!

/klara

HAHAHAHA!

Kan inte säga så mycket mer än så, känns özöm! Godnatt och sov på saken!

/klara

HOLLA HOLLA

Hemma efter en regnig sväng på stan och fikning. Tänkte nog ta mig ett varmt bad och sedan plugga lite, känns som det rätta. Sedan bege mig ner till babyl och fira 18åring. Uh är helt frusen!

Har faktiskt inget viktigt alls att säga idag, känns lite skönt. Jag bara inte tänker en massa och det är totalt özöm. Förutom kanske vissa saker som jag tänker på, men det är inget ni får ta del av kära vänner! Sorry!

 
Ah, skönt!

/klara

HEJA REGNET

Jag är faktiskt glad att det regnar, för då försvinner snön. Sitter i skolan just nu och ska snart åka ner till stan. Sen ska jag åka hem och försöka plugga lite. Måste renskriva mitt religionsarbete och plugga lite matte. Sen ikväll blir det visst till att gå till babyl och fira Strati.

Hoppas all snö försvinner nu och att det blir sol imorgon, då ska jag fira! Känns ju dumt att kalla det vår när det fortfarande ligger snö på marken.


Längtart!

/klara



KUL KILLE









özöm!

/klara

SATAN I GATAN OCH RACKARNS RABARBER!

Fan, jag lyckades försova mig till kl 11, tur att mamma kom och väckte mig. Undra varför jag somnade inte ens sent! Aja. Nästa lektion börjar inte för ens 12.50 så jag är ju inte stressad direkt. Så jag ska väll ägna min "morgon" åt att göra mig fin, äta och sånt väldigt långsamt och helt utan stress..

Idag fyller även den kanske drygaste mannen på jorden år, grattis Marcus!! Jag tycker om dig ändå och vet att du är snäll inerst inne!

Dom andra ska tydligen dra till babyl idag, men jag som är pank ska nog inte det.. Kul! Fan va jag ska bli rik när jag blir stor..

Hörs sen ladys!

/klara

TRÖTT..

Hmja, snart är dagen slut och frågan är har jag gjort något vettigt, nja.. Det skulle jag väll inte direkt säga. Har jag kommit framåt? Nja, det skulle jag inte heller säga, jag ligger på samma nivå typ.. Nej jag vet inte vad jag pratar om, är på tog för all denna galenskap.. Dansen i bilen med Simon påväg hem gjorde mig helt utmattad. Mysig kväll med di bäste, som vanligt. Nu är jag hemma, lonly.. Aj aj aj, sentimentalt. Godnatt kärra undersåtar!

/klara

BARA SÅ ATT JAG INTE SKA DÖDA NÅGON

Just nu har jag den där kännslan av att jag hellst bara skulle vilja gömma mig bakom ett par enorma solglasögon och en enorm peruk så att ingen känner igen mig. Inte alls för att jag är deprimerad eller något sånt utan för att alla runt omkring mig verkar lida av någon slags psykisk störning med namnet "låt-oss-göra-så-att-klara-blir-galen-syndrom". Jag kan inte förstå människors besatthet av att hitta problem i allting, det kan va det finaste och minst bekymmersamma på hela jorden men det går alltid att hitta problem i det. Det går absolut inte att bara slappna av och se glad ut, eller bara i all enkelhet prata om det istället för att måla upp det hela till en stort fult monster. Gah, jag orkar inte med människor, fast jag kan inte vara utan dom heller.. ibland blir man arg alltså. Det kanske är mitt problem, att jag blir arg på det. Man kanske bara skulle skratta åt det med. Då skulle folk kanske förstå att jag inte vill höra!

Det är vår för fan, släpp det bara eller hitta andra människor som också vill gräva ner sig själva till midjan i skit, jag vill inte det.. Låt mig va!

/klara

PARTY DUDE!


Ja, jag ser alltis lika lycklig ut i skolan..

/klara

MÅNDAGMORGON, ÖZÖM!

Hej alla mina barn! Nu sitter jag i skolan igen efter en rolig helg och lyssnar till Lars underbart sövande stämma. Vi har biologi och pratar om djur, ganska kul men det är ju jobbigt om man somnar..

Helgen har varit özöm, i fredags var vi hos Amanda, jag Victor och Marcus. Kvällen slutade med att jag somnade med en cheeseburgare i handen och innan det så hade vi trevligt. På lördagen vaknade vi tidigt och jag åkte på dop i Söderköping hos min lilla kusin. Det var trevligt att umgås med familjen och det var underbart väder. Sedan åkte jag in till stan och vidare till Lindö. Där bestämde jag och Felix att vi skulle dra till Otten, det var ett klokt beslut för jag hade stört kul. Söndagen tillbringades i all stillhet (som en söndag ska) och avslutades med film hemma hos Victor.

Nu måset jag ta mig själv samman och fokusera på Mr. Lars..

/klara




FREDAG SOM FAN!

Idag är det fredag och det gör mig glad, bara så att ni vet. Fast, jag har träningsvärk och det gör mig arg.. Så jag är ganska neutral idag. Sitter och funderar på vad jag ska ägna min kväll åt, hoppas väll på något roligt men man får väll se. Blir väll antagligen något i stil med att hänga med boysen, kanske Victors land.
En annan bra sak är att snön är på väg bort, fast det blir ju väldigt lerigt och äckligt på marken fast det tänker jag stå ut med för man kan ju inte både klaga på snön och när den smälter..
Nehe ni go'vänner.. Nu får det vara nog, jag har tappat gnistan, vem tar på sig uppgiften att ge mig den tillbaka, det undrar jag!

/klara

GAGA N' B!


Tufft..

/klara

SOM FAN!

Hej och ja, jag är världens sämsta på att skriva.. Jag jämnar ut för den perioden när jag skrev skit mycket. Sitter i skolan just nu och har svenska, vi pratar om CSN, lån och sånt. Inte allt för roligt. Har haft matte nu på morgonen men den lektionen rann ut i sanden och ägnades mest till att lyssna på musik och prat, förlåt David.

Jag är faktiskt inte så pepp idag, det är grått väder ute och jag känner mig trött och tung i huvudet. Ska ägna resten av dagen/kvällen till att vara barnvakt och det är ju inte heller jätte kul. Får hoppas att jag får sällskap, det tror jag att jag får. Annars är det ju bara att se framåt, ja typ mot imorgon, fredag! Veckorna går för fort, börjar få lite panik för att jag har en massa saker jag måset bli klar med innan vi slutar, skynda nu Klara!


Somliga dagar ser jag ut såhär, som idag! Ja!

/klara

HÄRMED..

.. DUBBAR JAG MIG SJÄLV TILL DEN STORE RIDDAREN AV FEJSREJP!

Vill bara att ni ska veta, jag är den bäste, den främste och känner inget slags medlidande för någon.. Min meritlista är lång och mina offer är många, så detta är en varning - lämna inte er facebook inloggad utan uppsyn när jag är i närheten. För jag gottar mig i andras misär, det är sådan jag är. Nu börjar jag rimma och det är inte okej, därför sätter jag nu pugnt och tackar för mig!

/klara

FAN, JÄVLA SKIT! SNÖ!?

Nu kom den och jag tänker vara arg hela dagen!!!

/klara

SOLEN SKINER ÄN!

Godmorgon allihopa, tisdag morgon och solen skiner som bara den, ja det blir en bra det här med alltså. Började morgonen med en lång dusch och nu sitter jag här och äter frukost, alla andra har ju redan gått och då kan man ju lika gärna äta vid datorn.. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra faktiskt, kanske borde försöka plugga lite, men bara kanske. Man börjar faktiskt få lite panik nu för det är inta alls mycket tid kvar för lilla mig i skolan och jag har en del att ta igen. Matte blandannat.. :s

Nehe ni, nu har jag inte mer tid för det här. Hörs n' ses!

/klara

SHA SHA BLOGGEN!

Som vanligt sitter jag nu hemma hos MackeG, på golvet och mår fint. Har spenderat största delen av dagen hemma i väntan på mat, ganska mysigt men lite långtråkigt. Ska snart ta bussen med Chole! Är skit trött så jag kommer antagligen att somna som en gris, trotts att jag inte har någon egen säng. Där kära vänner avslöja jag det. Jag Klara Earlingh delar säng med min syster just för tillfället, livet är hårt när man nyss flyttat hem. Di är di sämste! Men men, lite mysigt är det och hon är väldigt söt på morgonen när hon vaknar till och lägger sig under täcket och säger "jag ska bara sträcka på mig ett tag" och somnar om. NAW! Nu får det vara nog med detta, ska bara sno en bild från Mackes dator. Puss!


Snygg!

/klara

IDAG MÖTER JAG VÄRLDEN MED NYA ÖGON

Känns verkligen som att våren är på g mina vänner och det gör mig så lycklig, hela kroppen skriker av lycka och välmående. Vårjacka är fixad och så har jag snott Simpas solglasögon så dom får duga tills ha snor tillbaka dom. Idag har varit en extremt skön dag, i skolan satt vi mest och tog det lugnt. Jag, Begnt och Simon gick ut en sväng i solen och njöt, det är sånna studer så man blir glad. Senare tänkte jag väll hänga med boysen, som vanligt, di är di bäste! I boysen är ju även Amanda inräknad.. Sen får vi väll se vart kvällen tar mig, hoppas till något bra ställe.

Nu får vi bara hoppas att vädret inte playar mig och fuckar ur igen, mer snö och jag kidnappar med mig någon utomlands.. Frivillig? Bra!



/klara

JAK ER DUM!

Känner mig så taskig när jag ser att folk fortsätter läsa min blogg utan att jag skriver. Jag lovade ju faktiskt bilder från helgen så här är några och sålänge tänker jag låta dom tala för sig själva!

















Nu måste jag åka till skolan grabs n' girls! pos!

/klara

KICK IT!




in i dimman barre..

/klara

MELLANLANDAR

Just nu är jag hemma för att styra upp mig själv. Känner att min mage börjar skrika efter mat så kanske styr upp något ätbart också. Iallafall, nu måste jag sluta sitta här för det har jag inte tid med. Ikväll mina damer och herrar ska jag ta med mig kameran till za fiesta och detta är inget som händer ofta, så håll er uppdaterade. Puss

/klara

DI Ä DI BÄSTE!

Jodå, jag har ont i benen och är hemma hos SimonJ med Matilda livet kan inte bli värre.. Oskämtosido! Jag är lite bakis av någon dum andledning och sitter och hinkar cola, mår inte så bra. Det kanske märks, jag vet inte.

Igår var jag, Matilda, Simon, Viktor och Marcus hemma hos min far på landet. Vi åt jävligt god mat och drack vin, det var vuxenmys. Sen hade min käre far part/föreläsning för oss. Det var väldigt mysigt. Sen åkte vi med Viktors lilla röda bil in till stan, eller ja till lindö, till Marcus. Där fortsatte det dumma drickandet och fylldes på med bastu och duschning.. Alla vart nog lite för oplanerat fulla men det var mys.

Nu ska vi mysa film och ladda krafterna lite. Sen är det bara påt igen, dää vetu!


Budskap!?

/klara

DUMMA STEFFE!

När man väl kommer till skolan så är ingen här, inte ens Stefania som ligger hemma och har ont i magen, stackars lille du. Så vad ska jag göra, inte ens aning.. Något vettigt kanske, ja det ska jag. puss!

/klara

DU LJUVA FREDAGSMORGON!

Hej allihopa, det var ett tag sen minsan! Ni blogglovers har stått typ längst ner på min lista denna veckan, synd men sant och jag tror på att vara ärlig. Här sitter jag alltså nu denna fredagsmorgon och njuter förutom att mitt hår inte vill vara som jag vill att det ska vara och att jag har glömt min plattång hos pappa på landet och därför tvingas använda den minsta jävla plattången jag varit med om i hela mitt liv, undrar om han/hon som gjorde den tror på lillepluttar.. Förutom det så är allt så himla bra med mig just nu. Det är fredag, jag är pigg, har sovitr sweet, börjar sent idag, ska inte vara i skolan länge, ska umgås med mina vänner hos min far, imorgon är det party, livet leker. Ja visst det finns ju säkert en hel hög med jobbiga saker som ligger och trycker, men just nu, just i dag så har jag satt dom i bur, bakom lås och bom med munkorg och handbojor på. Där ska dom stanna tills måndag, eller kanske söndag om jag har otur.

OBS! Jag upptäckte just att min pjamas består av blåa kortbyxor och en björnstammentröja.. Hallå! Jag satte på mig det utan att tänka på det, jag har det i blodet alltså! Coolt!

A men nu kanske ni tråkmånsar tycker att jag borde gå och ta av mig min björnstammenpjamas och klä mig som folk, men det tycker inte jag.. Sminka mig då, nää för igår när jag skulle ta bort saker från min säng så föll smiket i golvet och inte rakt ner då utan åt alla håll och kanter. Di ä di bäste!


Titt, det är sant!

/klara

GÄSTBLOGGNING ALA SIMON!

Hej alla glada bloggläsare, mitt namn är Simon Nils Johansson även känd som poohand, babylove, chole-junior och sexy bitch, lite många men ni vet vad man brukar säga kärt barn har många namn. Jag anser mig själv vara både en smart och sexig man, men det är inte många andra som håller med om detta förstår inte riktigt varför. Fan vad pissig jag är på att blogga men jag gör mitt bäste. Ikväll ska jag se på film med mina vänner, vet inte riktigt vilken jag ska se men ska bestämmas snarast. Jag älskar långa sommar promenader med goda vänner. (FAN VAD SOFT DET SKULLE VARA MED SOMMAR) Jag är som snyggast på sommaren.
Men tack för gästbloggningen Klara Vi hörs och ses. PÖSS <3



/simon

VI SKA FÅ EN NORMAN!

En långhårig och söt en, mjuk och mysig! Hoppas det fungerar och att den klarar av att byta hem, alltså jag pratar om en katt. En Norsk Skogskatt, haha! Det är ju tyvärr inte en kattunge men dom är ju fina när dom är stora med.


Mys!

/klara

MATTE-C EN MÅNDAGMORGON?!

Känns inte helt okej, så vilken tur för mig att jag har hoppat av kursen. Känner att jag inte har energi eller motivation till att fixa mette c nu. Dessutom är det jette kul att sitta och titta på dom andra som inte fattar någonting. Jag ska snart sätta igång att plugga min matte, har ett prov kvar i b kursen. Hoppas att Stefania kommer till skolan snart, inte så kul utan henne..

Imorgon ska jag ha föredrag om en sekt på religionslektionen, kanske ska jobba med det nu istället.. Ja det ska jag nog. Men vi hörs då!

/klara

NU VET JAG VAD FELET VAR

På magen min alltså, jag är antagligen allergisk mot mjölk! Varför jag, jag älskar mjölk, fan! Finns inget bättre än att dricka mjölk till maten ju och snälla säg inte "ja men det finns ju laktosfri mjölk, det är ju likadant" för NEJ det är det inte, det smakar pung! Surt för mig men oandrasidan så är jag hellre mjölkallergiker än att ha magkatarr så jag ska väll inte klaga antar ja för vårt land är ju tryckt, inget krig, knappt någpn svält men fan inget anställningsskydd... Oj, förlåt mig jag svävade ut i "Jobb" :)



/klara

GODMORGON MINA SKÖNA!

Så en ny vecka, ny morgon, ny träningsverk.. Igår var jag helt slut och somnade runt 22.00 som ett litet barn och pga detta vaknade jag alderles för tidigt idag. Därför sitter jag nu här och skriver när jag i vanliga fall brukar springa runt som en yr höna vid den här tiden.

Det känns bra idag för det känns som att dagen har potensial att bli väldigt bra! Vet inte varför än men jag vet ju vad jag hoppas på iallafall..


Rawr, morgonbilder tycker vi om!

/klara

SÖNDAG, FAN VA BRA JAG ÄR!

Idag, söndag har jag faktiskt varit jävligt duktig! Vaknade hos Martin runt 10.30 och gick upp, vi käkade en jävligt udda frukost men det var ju gott iallafall.. Sedan bar det av till skolan där vi skottade snö i 4 timmar! Kommer ju antagligen inte att kunna röra mig imorgon men va fan det var det värt. Nu blir det till att duscha, mysa tv med mamma och sedan sova! Puss!

/klara

LÖRDAG, FAN VA BRA DU ÄR!

Yeah, nu är helgen snart över och lördagen var ganska kalas. Började segt hos Olivia efter en hård fredagskväll, men jag tog tag i mig själv och höll bakismonstrena på avstånd. Trodde först att det skulle bli en skön hemmakväll med familjen men icke! Pratade ihop mig med SimonJ och co och drog till babyl, okej tänkte jag kan bli ganska lugnt ändå.. Men inte nog med det.. Nej det blev helt oplanerat en hugo kväll som slutade med shots och för mycket dans. Ljushuvud som jag är lyckades jag glömma min spårvagn och tappade bort alla jag var där med, kallt och ensamt! Men jag hittade som tur va tillbvaka till dom och efter ca 1½ timme på Max så blev det till att sova, krashade hos Martin och mådde bra!

/klara


DÅLIG FANTASI

Är nog den största orsaken att jag inte har skrivit på ett tag, eller så är det bara något jag skyller på för att jag inte orkar. Sorry!

/klara

TACK FÖR IDAG, SLUT FÖR IDAG!

Sissodärja! Nu måste jag börja tänka på refrängen förstår ni. Hoppas på att vakna upp och må som en solstråle imorgon, orkar inte ligga hemma det är så sjukt tråkigt.. Blev lite glad nu på kvällen iallfall när Tomas, Dado och Mirza kom förbi med hamburgare åt mig, tack pojkar! Fast om jag tänker efter så har den här dagen varit ganska bra om man bortser från magen. Mamma kom hem, med presenter. Jag har myst med familjen och det känns skönt att göra det, var länge sen ju. Nehe ni, nu måste jag bortsta tänderna och hoppa i pjamasen. Sov sött allesammens.. Di bäste!

/klara

P.S I LOVE YOU

Min vän Stefania tippsade om en film med namnet "p.s i love you". Tack Stefania! Den var özöm, jag både grät och skrattade. För er som inte sett den, se den!



/klara

DRÖMMA FÅR MAN!

Detta kan vi väll ta som någon typ av topp 4..

  • Här ligger jag i sängen ca klockan 11.00, för mig är detta lyx, jag borde njuta och slappna av.. Men nej! Jag ligger och tänker på en massa saker och blir sur på min dator för att den inte gör som jag vill. Min första önskedröm lyder - Jag vill ta studenten fort som satan, resa iväg med mina vänner (som inte tar studenten) och sedan vinka av dom vid flygplattsen och fortsätta resa.. Resa tills jag storknar och avsluta alltihop i en skön säng, avslappnad och lugn med något fint sällskap på en ö någonstans där det inte finns jobbiga saker..
  • Önskedröm nummer två - Efter att ha slappat och gjort vad jag vill i några månader så vill jag hem igen, det behöver absolut inte betyda Norrköping (för den staden är jag klar med).. Väl hemma ska jag komma in på Grafisk Design på någon högskola, utbilda mig och starta företag.
  • Önskedröm nummer tre - Lyckas så bra med mitt företag att jag tjänar sickness mycket pengar och flyttar till New York!
  • Önskedröm nummer fyra - Får jag nog klura på ett tag till.. Jag menar pengar och framgång är ju inte allt?!
/klara

OJ VA JOBBIGT DET ÄR!

 

/klara

MAGEN VILL INTE SLUTA JÄVLAS

Hann vara i skolan ca 20 min innan magen började göra ont igen, det började redan på vägen till skolan och jag trodde att jag skulle vara tvungen att kräkas genom fönstret.. Undrar vad det är frågan om igentligen? Ska testa att undvika mjölk ett tag och se om det är det som är felet men jag tror inte det om jag ska vara ärlig. Hoppas iallfall att det går över snart för såhär orkar jag ju inte ha det. Hade bara två lektioner idag som tur va, känns skit att missa en massa saker. Nu ska jag lägga mig och läsa något, ta det lite lugnt och se om det blir bättre. Hade ju en massa saker att göra idag, det kommer ju så olägligt! Skit!



/klara

HEMMA KÄNNS OKJE!

Ligger nu i min säng hemma hos pappa och ska snart kolla på en film, hoppas på att kunna somna också så att jag kan få tillbaka en något normal dygnsrytm. Dagen i helhet har varit bra, känns okej men som vanligt lite tråkigt att vara på landet..

Imorgon måste jag komma iväg till skolan, måste måste måste! Mamma kommer hem imorgon också, har saknat henne ganska mycket faktiskt. Ska bli skönt att träffa henne. Kanske ska leka med boysen också, ringa baby-love ska jag göra iallfall. Jag och Matlida ska även ta tag i att ringa Tord och prata jobb och så ska jag ringa CSN. Gud, det blir många samtal det där.. Nu ska jag se någon skit film som jag hade på datorn, hoppas den är tråkig så att jag somnar, haha!

Ha en trevlig kväll allesammans så hörs vi imorgon!

/klara

DÄR HAR VI MIG I ETT NÖTSKAL JUST NU!



/klara

MIN MAGE!!!

Idag har varit en sjukt värd dag! "Vaknade" och var trött, gick till mcdonalds och skulle äta frukost med Amanda och co, åt mat och trodde att jag skulle spy! Matilda tippar på magkatarr.. Jag bara hatar det! Jag kan inte äta utan att må illa som ett härkoch det suger ju för mat är kärlek. Får väll ta det lite lugnt ett tag och inte göra så mycket skit hela tiden, en idé kan ju vara att börja äta och sova som vanligt, jag är för fan som från en annan planet med mina vanor.

Snart ska jag åka till stan och hämta saker, sen åka med pappa hem till landet och bara ta det lugnt som fan! Hoppas jag mår bra imorgon, vill inte missa skit i skolan det blir så jobbigt då. Förlåt min mage Stefania, love u man!

/klara


BOB DYLAN, MH I LOVE!



/klara


NY VECKA STARTAS STARKT MED SLEEP-OVER PARTY!

Hello babys. Kom hem nyss, har varit och fikat/ätit med Amanda, Stefania, Matilda och my lover boys, som för övrigt kommer hit på sleep-over snart. Har saknat dom så. Försov mig lite i morse men vi hade tydligen inga lektioner ändå, hann iallafall till spanskan som vi hade. Kändes bra att komma till skolan igen faktiskt, har varit för mycket lov nu känner jag. Efter åkte jag och Stefania till stan för att möta de andra och självklart börjar det snöa som satan, jag förstår inte vad felet är?! Kan det inte bara sluta??!

Och nej jag tar det inte lätt, fattar du väll?!

/klara

JAG TROR INTE PÅ SÅNNA SOM DU

Jag bara gör, okej! Läs mellan raderna om du vågar, klockan är för fan snart 04.00 jag får säga vad jag vill! Här är en jävligt tuff bild, ungefär som jag ser på dig :o


Foto: Albert Watson

/klara

KONSTEN ATT VÄNDA PÅ DYGNET

Här sitter jag med Amanda och Stiven-Kniven och är inte trött, fuck! Skola kl 08.15 imorgon och detta kommer nog gå bra. Jag och Amanda har ju inte helt oväntat vänt på dygnet något fantastiskt och somnat runt 6 varje morgon, sovit till 4 osv.. Det är ju nu runt 12 tiden som vi börjar vakna till på riktigt menar jag. Funderar på om jag ska vara vaken tills det är dags för att gå till skolan. Kommer ju antagligen inte vara en rolig människa imorgon men va fan ska man göra, om jag somnar är det ju ca 70% chans att jag inte vaknar i tid.. Hm, life is hard! Ska gå och rådslå med Mandy!

/klara

RSS 2.0