Torsk på Facebook spel!

Café World, Farm Ville, Fish Ville, Bejeweled Blitz.. You name it! Jag är fast.. När jag inte spelar så tänker jag att jag måste spela och när jag spelar så tänker jag att jag inte vill sluta spela! Hatkärlek på hög nivå. Ring mig, få ut mig härifrån, gå och fika med mig, snälla!!! usch! blä, jag stämmer er!



/klara

Ställ aldrig upp på vimmelbilder frivilligt..

.. jo men just det! hittade denna skönhet nu på morgonqvisten! härligt! adväntsfika väntar och sedan så blir det till att ta tjuren vid hornen och räkna matte.


jaaaråh!


/klara


Dålig uppdatering, ja men sånt händer!

Har inte haft tid att blogga i helgen. Jag har helt enkelt inte preoreterat det! Men nu så, nu kör vi. Helgen har varit ganska kul. I fredags var det lite fest hos Nava, tänkte inte gå först för att jag var så trött efter att ha förberätt julbasar i skolan till kl 8.. Men drog dit sen iaf, dansade och skrattade väldigt mycket. Kvällen slutade ju dock inte allt för roligt för mig och Olivia efter att ha druckit en massa whisky. Vaknade vid 9 och insåg att jag hade väldigt bråttom till skolan. Kom lite sent men det vart ju bra ändå. Så va det bara att jobba och se glad ut. Basaren vart skit lyckad, vi tjänade ca 10.000 kr till klass kassan! Efter en jobbig dag gick jag sedan hem och sov. Senare på kvällen drog jag Simon och Olivia till Hening. Kvällen resulterade i väldigt mycket 1-0 och ölkrig.. Och en del shtek dans också.

Idag är en slappar dag, kände att det var på sin platts.. Ska se matchen med Simpi sen och kanske ta en fika med tjejerna. Skriva lite kimi ska jag göra också.


Ska skriva en topp 4 också känner jag!

  • Freddes "manliga" halsduk
  • Adam halkar på balkongen!!!
  • Olivia fixar guss
  • Söt-Erik förvandlades över en kväll och blev Peddo-Erik
/klara

Lite små kul att ha kul.. själv!

Jo men visst vet ni, sitter hemma själv och har faktiskt skit kul. Sitter och skrattar åt mig själv i cam xD. Dricker en bärka också, förfest med mig själv. Väntar på att bli hämtad, sen bär det av till Nava, fan nu blev jag pepp. Ska jag bjuda på lite av mina fina cam bilder? haha, ska överväga med mig själv! Hänt med Slagsmålskluppen är föresten en väldigt festlig sång!

Nej det blir inga bilder, kanske sen!

Inte mycket nytt, mest bara småsaker..

Idag har jag skrivit klart allt till den moderna historien, prov och uppgifter. Jag måste säga att dessa modernister inte alls var så inteligenta, jag menar hur mycket av sin tid skulle någon lägga ner på en person som kallar sig dadaist och vill byta ut alla ord mot va som hellst.. Har börjat med kemin också, men det får jag fixa klart imorgon.

I övrigt så känns det ganska bra nu sådär, lite dåligt med pengar men det är jag iallafall inte ensam om. Och självklart är det ju en liten stressfaktor att det är denna julbasar snart också, närmare bestämt på lördag. Ska jobba i cafet bloand annat.. Kom förbi vettja. Annars blir det till att ta det lugnt i helgen tror jag.












/klara








Day of matte!

Joho då, idag har jag matte från 08.15 till 12.00... aaah, jag orkar inte! Så jag bestämde mig för att sätta mig i cafet och försöka räkna lite, men sen så blev det så att datorn kom fram och nu sitter jag ju här till toner av coldplay istället. I dont have the power! Ska förbi pappas jobb sen tänker jag och ringa runt lite och kolla efter jobb. Nu måste jag tillbaka till matteboken. suck..

/klara

Att vakna kl 06.00 och vara pigg är för mig en konstig upplevelse!

Så jag gjorde frukost och satte mig vid datorn, där jag hittade lite roliga bilder från skolan! Håll till godo.


En trött morgon i Stadiumarena där vi skulle "styra upp" en friluftsdag..


mjau!!


Och en bild från mitt föredrag!

trassel trött och burrig i magen..


Dagens ruffsiga bild, bort med håret?

Är allderles för ruffsig i håret, funderar starkt på att klippa av det alltihop! I övrigt så är jag också jätte trött, somnade runt halv 5 imorse.. Såg en väldigt bra film med Simmi och kunde inte slita mig. Har även börjat söka jobb! Trött på att vara pank! Börjar snart spanskan, men vi ser bara på film så det är inget ansträngande. Måndagar är som sagt var sköna dagar. Nu börjar lektionen, bäh!
/klara


Trött dag!

Vaknade runt 4 idag, känns inte så bra men vafan.. Ibland så får man chilla! Sedan var vi över på middag hos tompa med familj. Nu blir det tv tittning på hög nivå och så kanske jag ska plugga lite om jag orkar. Orkar faktiskt inte skriva mer idag.

/klara

OCH FUCK DAGENS OUTFIT!!!

Vad är det roliga med att visa upp vad man har på sig just den dagen? Speciellt när alla andra redan gör det? Vad är det roliga med att läsa mode bloggar? ALLA SKRIVER MODE BLOGGAR!!! Och i alla mode bloggar så är det ju exakt samma mode! "Nu ska man ha sånna och sånna kläder.." fuck no! Jag hatar er mode bloggare! Ni är tråkiga människor! Det är accepterat att blogga om man gör egna kläder, men att sitta och skriva om vad man "ska" ha, det är inte okej!!!

/klara

Godmorgon utan att det blev godnatt!?

Jag har inte sovit än.. Kunde inte sova och orkade inte ligga och lyssna på Simons undliga ljud så jag gick upp. Duschade, tittade på film, åt bullar och drack kaffe.. Och nej jag är fortfarande inte trött, men det kommer väll senare mot dan. Får väll vila lite sen. Men nu tror jag att jag ska spela lite The Sims 3! Puss

/klara

Fredag kväll and chillidill.

Är hemma med Simon, Tompa, Jackie boy och Robin. Det är lugn kväll ikväll. Jag och Simon var förbi Max crib tidigare och tanken var att det skulle spelas in musik.. Men det blev inte så mycket med det. Tar det lite lugnt ikväll och laddar för utgång imorgon. Det var ju meningen att vi skulle ut ikväll, men Olivia var inte så kry så det blev inget. Så vi inleder kvällen med att se Simon och "bandet" spela på kulturhuset (kom dit och titta). Sedan bär det av. Mums, puss!



/klara

Topp 4!

  1. Att Simon till slut har kommit till sans med att det är
    han som är kvinnan i familjen och står och lagar mat.
  2. Mysig belysning i fönstret (det är nästan lite jul stämning)
  3. Imorgon är det fredag, vilket betyder utgång med Olivia!
  4. "Du kanske inte har märkt det tidigare, men jag har ryckningar.
    Det är därför jag går på toa så mycket" ryck ryck ryck.. smart!!
/klara

Vanliga dagar, likadant som annars..

Sitter hemma i soffan och försöker plugga lite, ska skriva en hög med uppgifter till våran period i modern historia. Men jag kan ju inte direkt säga att det går jätte bra. Har ingen insperation.. Känns som mitt huvud är en stor klump med överkokt gröt! Har lite dåligt samvete för att jag inte orkade ta emot besök idag också, förlåt Matilda! Men jag var så väldans trött. Sedan tog jag tag i mig själv och städade lite. Tände ljus och fixade lite fint. Jag är så bra på att hitta andra saker att göra, än just det jag borde göra. Just nu sitter jag och gör ingentng för att jag väntar på att Project Runway ska börja. Det är ju så grått ute, kan man inte få känna att man inte orkar då?

För att det är en sådan vanlig dag idag så ska jag lägga upp lite bilder som är från en helt vanlig dag.







/klara

 


Lite bilder från mig.

Kände att jag var sugen på att ladda upp lite bilder!



Pickenick med Amanda i Vasaparken i sommras, mys!



I Italien i början av sommaren, saknar det faktiskt!



Italien igen, den här bilden visar så bra hur varmt och jävligt det var,
dessutom valde jag världens sämsta skor att vandra omkring i en gammal
stad byggd av kullersten i.



Och till sist en bild från rockkarusellens final som min kära vän Simon
deltog i, jag var så stolt så.

atcho!

Nyser så jag tror att jag blir lite galen. Nörjar bli lite orolig för svinis nu, hörde på nyheterna idag att en tjej som var 20 år har dött här i min lilla stad! Det är lite skrämande..

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5638805

I övrigt så händer det inte så mycket, mamma och co kommer hit och äter snart. Sen blir det väll att gå och lägga sig tidigt och hoppas på att inte bli riktigt sjuk. Kanske skriver något mer senare. Förlåt min osocialitet.

/klara

Dag i stillhet..

Har denna dag varit. Känns som om denna sjuka står och väntar runt hörnet, när jag vaknade i morse sved mina ögon som små krusbär och jag nös så det inte fanns någon motta på det. Och jag gick och la mig tidigt så det har inte med det att göra som min mamma hade sagt! Senare på efetrmiddagen så kom Olivia hit och spelade The Sims, socialt! Sen gick vi och fikade med Nava, det var mysi mys. Nu på kvällen har jag sätt på någon halv kass film och Simon har "kokat på" lite ägg.. Ja go vänner, Simon börjar verkligen bli gammal, det märks extra mycket när han väljer att använda fraser som "ska jag koka på lite ägg?" usch!

Hoppas jag känner mig bättre imorgon, vill inte bli sjuk, vill inte vara som alla andra!!!

Sedan så vill jag skicka en varm hälsning till min kära vän Cecilia! Hoppas för gudsskull att du blir bra snart. Inget får hända dig, i love u baby! <3

/klara

Sov sött!

Det gör iallafall Simon, i soffan. Har inte lyckats riktigt med matten idag, men vi får se hur det går. I övrigt idag så har jag inte ägnat mig åt så mycket. Martin och Ludde va här och hälsade på ett tag och jag fick The Sims 3 av Ludde så jag har nördat det tills det sved i mina ögon. Sen har jag ju såklart tittat på PH, myst med Simmilimmi och sådär med. Men nu måste jag snärt krypa till kojs, måste orka upp och prestera imorgon! Gú natt.

/klara

Lunch in the skul.

Sitter i skolan med Party Begnt och äter lunch, eller ja vi sitter båda två vid våra datorer. Inget socialt småprat här inte! Verkar som att svinsjukan har slagit till mot våran lilla klass nu, vi är typ 6 personer här idag. Isak försöker sig på att småprata lite, men jag och Bengan är för inne i våran cybervärld. Vi ska se klart en film senare och innan så har vi haft bild, måndagar är sköna dagar. Och för all del, glöm inte barnen i Afrika!

/klara

Herregud?!

Jaha, första programet är slut, och jag kan ju inte mer än att skaka på mit lilla huvud! Dagens ungdom alltså. Det börjar med att alla deltagarna står och flashar i duschen, sen ska dom ligga första kvällen! AAE?! Vet inte om jag har underskattat det här. Men vi får se. Jag har iaf bestämt att jag inte ska blogga om paradise hotel mer. Min blogg kan ju inte bli en snusk blogg.

/klara

Topp 4!

Jag ska börja göra dagens topp 4, jag gillar listor! Alltså det är ju det bästa från dagen, idag är det söndag och inte överdrivet mycket kul har hänt.. Men lite, lite!


  1. Bloons TD 4 på jesper.nu + alla mysiga facebook spel
  2. Vårdande salt från Dödahavet (man blir len som en baby stjärt)
  3. Premiär av svenska Paradise Hotel
  4. Simons handfisk (fryst fisk som ska lindra hans varmvatten skada)

/klara

PH, för Paradise Hotel, snittsit!

Idag smäller det! Skäms nästan över mig själv, har alvarligt talat laddat för världens skit program!




Men jag har inte bara varit dålig idag, har pluggat matte också! Fast jag kan inte direkt påstå att jag fattar något. Måste prata med lille david imorgon. Ska skriva lite på historia arbetet också! Nu ska vi dricka lite kaffe och sen kommer Amanda för att fira! Adam kom förbi för att hämta sin studentmössa också, men jag tror det mest var en ursäkt för att få lite sällskap!



Ja men jag fattar!!

/klara

Toppen!

Morgon lyssning, tippsar!!

http://www.youtube.com/watch?v=77zxCAfVeD8&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=PKI98oD6DzA

/klara



NÖRD!

jaaah, klockan är 02.00 och jag sitter och spelar online spel på Jesper.nu! Fuck yeah, det är roligt!! Ska hopp i säng snart, är helt slut trotts att jag bara har varit hemma. Men tre snorungar kan verkligen konsten att få en utpumpad! "Får jag rita", "Måste jag äta", "kan jag få mera godis" osv.. men dom är söta nu när de sover iaf. Imorgon kanske det blir lite bio och lite pluggande. Måste få koll på matten! Men tills dess, sleep good!!

/klara

Barnvaktskväll..

Sitter hemma med alla barnen, som försöker lära sig att spela fifa. Så ikväll blir det inget halligalli, nej nej..

Men igår var det en annan visa, jag Amanda och Matilda var hos Olivia med massor av folk. Dansade och spelade fusk poker. Det var kul. Har egentligen inte så mycket att skriva, så jaah.

/klara

Ni ska springa på innebanan!

Tog mig själv samman och åkte till friluftsdagen i morse. Har nog aldrig varit med om något rörigare.. Fast det känndes jävligt bra efteråt, slapp ha dåligt samvete och de små barnen är ju söta. Synd att vi var typ 6 pers där som skulle styra upp stället..

Ikväll så verkar det inte hända så mycket, men Matilda, Amanda och kanske Olivia och co kommer hit. Verkar bli en lugn helg i allmänhet, tror det är bra, har varit mycket den senaste tiden. Imorgon kommer Alma och snorungarna hit, ska vara barnvakt. Mys! Sedan blir det till att plugga matte! Yeah!!!

/klara

AH, MÅSTE JU HA LITE EGO PIC!





Planera rimmar på informera!!

Jag är på fruktansvärt dåligt humör idag och detta bara på grund av hur min skola sköts. Vi får ingen information om någonting, ingen gör vad dom ska och våra lärare säger att det inte är deras ansvar. Vad fan är deras ansvar då. Hur ska man kunna planera en friluftsdag om man får veta det dagen innan? Jävla amatörer! Jag tänker skita i allt nu för fan! Jag orkar inte hålla på och leka duktig. fok jo!!

I övrigt så har jag inte gjort något alls idag förutom att varit i skolan.. Jag var i skolan till kl halv 7!!! nooo!!!

/klara :@

Tarzan!

Oh kom nyss på hur mycket jag älskar den filmen! bästa tarzan!
Sitter och lyssnar på musiken nu, vilken lite tönt jag är!
Men det är väll för fint, och lille Phil som sjunger :) hihi



/klara

Dagarna och kvällarna, då leever jag..

.. på kvääällen! För er som inte har sätt Björn sjunga fel, det rekomenderas!

Idag har jag varit hemma, tyckte att jag behövde det. Kände mig hängig och fruktansvärt trött. Tanken var att jag skulle plugga, hann inte skriva så mycket.. Men lite! Sedan kom Zoda hit, fifa såklart.. Sen kom Olivia också och vi lagade mat, gick och handlade och bara tog det lugnt. En välbehövlig slappar dag med andra ord.

Är lite lagom arg på skolan. Tänkte att nu efter årsarbetet så kommer det bli lugnt, men icke.. Matte prov, skriv uppgift om Afghanistan, litteraturhistoria uppgifter, läsa bok och JULBASAR! oh nej! Dessutom har min kära skola fått mig av att må dåligt när jag tänker på bullar, brownies och bakverk i alla dess former. Jag har aldrig bakat såhär mycket i hela mitt liv.. Baka baka baka!!! neeeej!!

Tänkte lägga in en bild, från midsommar. I like it!



/klara

Bra film!

Såg nyss en film med Simmilimmi, skit bra.
Rekomenderas starkt! Lite deppig dock.

Shrink!

/klara

Skvaller blogg?!

HAHAHA! Jag fick nyss syn på en länk på facebook om en skvaller blogg, där jag var nämd. Jag finner verkligen sådant roligt! Våldsamt roligt! I denna blogg kan ban läsa "Det verkar vara något som smittar av sig, eftersom Simon Kuylenstierna just flyttat ihop med sin flickvän Klara". Party grabbarna stadgar sig va, det är ju smaskigt skvaller!! Om ni kära skvaller bloggare vill höra det senaste från vårat liv som sambos är det bara att skriva! Ni kan få de senaste sliskiga detaljerna om hur Simon satte upp gardiner! hihi, sött!

Men sen tycker jag att det är onödigt att denna skvaller bloggare ska skriva om mamma nina! Att bli mamma, kan jag tänka mig är inte lätt, för någon.. Spelar väll ingen roll hur gammal man är, om hon är lycklig så spelar det ju ingen roll om någon annan tycker något om det. Inte så att någon kommer att lida av ungen! Jag hejar på er, och önskar er all lycka!

/klara

MATEMATIK! SKIT!

Matte är inte mitt kall i livet. Det går inte bra, har prov nästa vecka på logaritmer, vad är en logaritm? Jag trodde det var delat med, plus, minus och gånger vi snackade om.. men nej! Det är potens förkortning och rationella uttryck. Och detta ska jag ha prov på om en vecka, helvetet förbanna matte C!!!

I övrigt så är jag trött, har hela morgonen ägnat mig åt modern litteraturhistoria, intresant med väldigt klurigt.. Dadaism, det finns något som heter så! Gud vilka dåliga människor, dom vill inte ha ord på saker. Det är nog smart!

Så just nu så sitter jag och ritar i paint, blev inspererad av den där tävlings sidan.. Har försökt rita en rymd bild, men det blev bara en bild med en pokémon som tuggar på jorden. Mina ögon vill stänga sig och jag måste söka jobb.

Hoppas det går bra för Simon idag, jag tror det.

/klara

"Det är bra att det känns skit nu, då kommer det kännas as bra sen"

Kul att senast jag skrev i min blogg var ca 2 månader sedan.

Nu har jag och lille Simon fått våran nya lägenhet, den är väldigt fin! Det känns mer på riktigt att ha flyttat hemifrån nu, nu får man göra lite mer som man vill. Fast det får vi inte egentligen, vi får t.ex. inte borra i väggarna utan att fråga hyresvärlden först, gud så praktiskt.. Han kan ju flytta in här i någon vecka eller så, annars kommer vi behöva ringa hela tiden ju för vi flyttade ju nyss in. Konstigt påhitt tycker jag! Sedan så har vi det ultimata 70-tals köket, med härligt brun gult kakel och en resept låda, en sån som han i torsk på tallin har! Det är coolt!

På tal om annat så är årsarbetet nu avklarat, det är så skönt att jag är helt slut av lättnad. De senaste två veckorna har nog varit bland de mest påfrestande veckorna jag varit med om. Och då för att man har detta arbete får helvetet att göra klart så ska ju självklart allt annat hända då med.. Hallowen, flytt, fylla 18 och få massor av ansvar, fixa med banken, usch! Det är nästan som Simon sa när det var som värst "Det är bra att allt känns skit nu, då kommer det kännsa skit bra sen" gud vad jag ville slå honom jätte hårt när han sa så, men nu i efterhand kan jag faktiskt hålla med.

Det var väll det jag kände för att skriva just nu, förutom att jag vill faktiskt börja blogga på riktigt igen. Det ska jag allt göra!

/klara

RSS 2.0