NU NÄR MAN ÄR HOS MAMMA FÅR MAN JU PASSA PÅ

Att sno med sig lite old pics!


Jag och min syster, jag har lärt henne allt jag kan!







Kayas födelsedags fest, en rolig kväll för jätte jätte länge sen!

Hittade faktiskt inte så mycket bilder, dom flesta var olagliga, datorn skulle gå sönder!

/klara




LIVET SOM SOFFPOJKE!

Hehehe, ja det finns en soffpojke!

Nu ska snart jag och skank-Amanda ta spårvagnen hem till haga där vi ska sova hos min mor som fortfarande är kvar utomlands.. Så vi ska ha film/mys kväll och ta det jävligt lugnt! Imorgon är det skola igen och jag hoppas för fan att Stefania kommer för jag vet inte om jag har så många kompisar annars.. Haha!

/klara

FÖR ATT BRYTA DEN DYSTRA STÄMNINGEN..

.. Så vill jag medela att jag är lycklig för att SimpaJ och gänget kommer hem idag, jag har saknat er boys! Detta firar vi med lite bildstöld från amandas dator!





/klara


TACK GUD FÖR ATT DETTA LOV ÄR SLUT!

Har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv, tackar alla högre makter för att lovet är slut! Snart blir det till att ringa pappsen och prata bostad. Åker nog dit imorgon och det känns helt okej faktiskt. Vet att jag har varit usel på att skriva de senaste dagarna men det beror på min obalans.. När man knappt har något hem orkar man ju inte tänka på bloggande menar jag. Detta lov blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, bra eller dåligt vet jag inte, det ända jag vet är att man måste sätta sig själv i förstahand för det är mig själv jag ska leva med i resten av mitt liv. Sluta hur det sluta vill, just nu är det bara att tuta och köra.

Jag skulle vilja tacka Amanda och Stefania, Amanda för att du har varit min husmor och Stefania för att du pratar med mig och inte får mig att känna mig som en idiot. Sen vill jag nog be om ursäkt ifall att jag har gjort något dumt, förlåt men jag kan inte vara mer än ärlig..

/klara

GODMORGON 16.00

Känns sjukt bra, vaknade nyss och rotade fram lite kläder ur en väska. Igår var en trevlig kväll innan jag stöttepå folk som tydligen har blivitt dumma i huvudet. Inte ens att vara ärlig funkar längre.. Just nu sitter jag i samvetskval för hur jag ska göra ikväll, antingen så åker jag hem till pappa eller så går jag på karateklubben.. Hm, det är dyrt! Ska nog ringa och prata med farsgubben iallfall. Oh, boysen kommer hem idag, jag saaaaknar dom!

/klara

I AM BACK!

Hello and hej! Är i Amandas ölstuga just nu och gör mig fin för att slå ner hela staden! Ska hem till Isak och "förfesta" och sen ska vi till broadway! Lever som en gipzy hos Amanda just nu och har alla mina saker i två väskor.. Hehe, feels good! Imorgon blir det party och sen på söndag ska jag väll ta mig hem till pappsen.

Idag har jag inhandlat mitt försa Secondhand fynd, men jag har ingen kamera så jag kan inte fotta min kärlek, oh! Ska fixa det snart!! Den är fet iallfall.. Nu måset jag rusa!

/klara

DEN HÄR FÅR NI BARA!



/KLARA

JAG VET INTE HUR, NÄR ELLER VARFÖR?!

Kommer nog antagligen inte skriva idag, är trött på mig själv.. Återkommer när jag har blivit en bra människa.

/sucker-klara

FIKA TIME, AMANDA TIME, VIBB TIME!

Hello allihopa jag sitter här hos Amanda och väntar på att hon ska bli klar! När hon är klar så ska vi gå och kränga en fika med Felix och sen får vi se vad som händer, kanske tvingar med dom till myrorna och om två dagar får jag åengar så då ska jag sparka igång min secondhand-blogg på riktigt! Hihi, så vi får hoppas att jag lyckas med det här nu..

Igår hade jag och Amanda en softkväll, först spelade vi moonopol med Johannes. Sen vibbade vi till en jävla massa, det var kul! Sen lite film och sen lite sova, ganska skön kväll, i like in nice and soft! hihi!

/klara

FILM DAG!

Känner mig seg idag, har kollat på det sista avsnittet nu och deppar för att det inte finns fler ute. Har kollat på "I love you man" och nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på en annan film eller göra något annat inte allt för ansträngande. Sportlov my ass, jag är inte byggd för att sporta!

/klara

GÅRDAGEN & GODMORGON!

Godmorgon allihopa, nu är jag inte helt oväntat tillbaka i min säng. Orkar inte göra något, fast jag har en massa kläder som ska vikas och disk som ska diskas..

Igår efter Amanda och Matilda kom hit lagade vi mat och det vart king! Sen kom Dado och hämtade oss och vi åkte hem till honom, där vi drack lite tog det ganska lugnt och sådär. Sen när vi "skulle hem" fick Amanda och Matilda som hade varit mest o pepp någon knepp i huvudet och började dansa på Mirzas bil. Hm.. Vi hade en özum time i bilen iallfall och sen åkte vi tillbaka till Dado igen, där det sakta men säkert dog ut och vi åkte hem på riktigt och sooov!

Nu ska jag se sista avsnittet av vampire diaries för jag kan inte hålla mig! Stefania säger att det inte kommer nya avsnitt för ens om en månad, det kan inte vara sant!! Det får inte vara sant!

/klara

JAG VANN EN DATE?!

Hahaha, jag har tydligen vunnit en date med en tjej som jag inte känner, genom gratisbio.. Känns lite undligt måset jag säga, skönt att dom uppmärksammade att jag hade statusen sambo iallfall och inte satte mig på date med en kille.. Jag vann ett presentkort på valfri resturang på 1000 kr, två biobiljetter och en bio meny, hade ju vart underbart om jag fick välja mitt sällskap med. Hm?!

/klara

MATILDUS IS IN THE HOUSE!

Nu har jag sett avsnitt 13 av VD och det är så jääävla spännande! Gud alltså, men nu finns det bara ett avsnitt kvar och jag blir galen!! Matilda är iallfall här nu s jag ska väll kunna mig hålla mig borta ett tag, hoppas jag. Amanda kommer också hit snart och så får vi väll se vart kvällen bär, hoppas det händer något kul för jag är behov av lite socialt umgänge. Om någon har några planer så får ni väll ta och ringa!

Ge mig lite party och kalas!

/klara

VAKNADE AV MAMMA MED ONT I HALSEN..

Jag hatar att vakna och vara såhär svidig i halsen.. Vaknade av att mamma ringde och ville låna en väska, hon ska åka utomlands kvinnan och här ligger jag med ont i halsen och det är fortfarande ca 20- ute. Om det fortsätter att vara det så får vi se om jag går ut i dag eller stannar inne som igår, det känns ju helt sjukt att gå ut när det är så kallt..

Snart kommer Matilda så jag får hoppas att hon kan bryta denna förbannelse, jag är fast i vampyr träsket.. När det inte fanns fler avsnitt av vampire diaries så nördar jag twilight, herregud! Skäms över mig själv, ikväll måste jag fan ut och umgås lite annars kommer jag bli ljusskygg och få huggtänder!

/klara

NU FÅR DET VARA NOG!

Nu ger jag mig, mot min vilja.. Mina öron brinner tackvare hörlurarna och mina ögon börjar bli tunga. Nu ska jag sova och imorgon ska jag kolla mera VD! Hihi! Sov sött!

/klara

HELT BEROENDE!

Nu har jag tittat på 7 avsnitt av vampire diaries och jag är helt fast! Jag klagar alltid på folk som laddar ner serier och sen nördar och ser alla avsnitt på raken men nu är jag själv där. Till min stora besvikelse finns det inte fler avsnitt att ladda ner nu och jag blir galen, det är såå spännande!

Har varit hemma hela dagen idag, det är ju ca 20- ute så jag har inte pallat att gå ut. Börjar bli sådär jobbigt rastlös nu och det är lite jobbigt för jag vet inte vad jag ska göra. Får väll hitta på något skit kul imorgon och kompensera upp för idag.. Ska ta en sväng förbi myrorna också och se om jag hittar något najs så jag kan få igång det här med secondhand-bloggandet!

Får se om jag skriver mer sen, eller om jag lägger mig och sover bort rastlösheten.

/klara

HUNGRIG OCH DÅLIG FANTASI!

Resulterar i nudlar, Simon är och repar och vi ska väll äta något tillsammans sen men jag är sjukt hungrig nu så jag måste nog göra lite nudlar som ju faktiskt är skit gott!

 

 

 

 

 

 

 

 

/klara


VAMPIRE DIARIES!

När jag såg reklamen tänkte jag "Neeej det här verkar ju sämst!!", men sen så tittade jag på de två första avsnitten och fastande så nu blir det till att nörda lite vampire diaries. Döm aldrig boken efter framsidan, eller är det så man säger? Aja, låt mig nu se detta va!



/klara

SOMMARPLANER!

Solen kom fram för ovanliheternas skull och jag tänkte att jag skulle ge mig ut och njuta lite, ända tills jag upptäckte att det var 15- ute.. Det är ju jobbigt kallt så det orkar jag inte med! Men bara att solen lyser in genom fönstret ger ju lite hopp om sommar känner jag, därför tänkte jag dra lite sommarplaner.

För att mina planer ska fungera måste jag och Matilda till att börja med ringa till Tård och kolla om vi kan jobba där, om det lyckas ska vi jobba ute i Arkösund i juni-juli och halva augusti. Spara pengar så gott det går och njuta av den svenska skärgårdssommaren. Den kan vara helt underbar bara vädret tillåter det. Sedan ska vi förhoppningsvis ta oss till något vackert land för pengarna vi har sparat och ha en as bra vecka eller två! Det låter ganska okomplicerat och skönt tycket jag!


Ser ju bra ut, eller?!

/klara

KOM PÅ EN SAK..

Just nu så är min ekonomiska tillgång ca 4 kr så de första inköpen får nog vänta ett tag, men sålänge så ska jag lära mig lite om det här.. Hoppas ni har tålamod med mig!

/klara

MITT NYA BLOGG-KONSEPT!

De flesta bloggarna som jag följer handlar om mode, drama och bögar.. Jag tycker igentligen att det är skit tråkigt att läsa men det har väll blivit någon slags vana för mig att göra det ändå. De bloggar jag läser som handlar om drama, det är ju några blondiner i sockholm som bråkar med varandra genom sina bloggar, skit töntigt, men jag läser det ändå. De mode bloggar jag läser innehåller ju bara samma mode, det modet som man kan gå till stan, vilken affär som hellst och hitta.. Skit tråkigt! Bög bloggarna är väll dom roligaste tror jag, jag vill ha mer bög kompisar!

Så jag har tänkt på det här, för på ett sätt känns det lamt att bara skriva om vad jag gör osv och jag vill inte sitta och skriva om det senaste plagget jag köpte på gina trikot typ.. Så jag har bestämt mig för att min blogg ska bli en Secondhand blogg! Det är ju delvis mode, som jag lovade mig själv att aldrig börja blogga om, men det är inte bara kläder.. Det är ju saker och skor och massor av kul! Jag tycker också att det passar mig bra eftersom det är billigt att köpa secondhand oftast och en fattig student som jag har inte råd att köpa dyra kläder hela tiden.. Jag är ju iallfall ärlig! Så detta ska alltså bli min nish! Jag kommer ju självklart fortsätta skriva om vad jag själv gör och sånt men jag vill liksom ha en röd tråd som jag kan knyta fast mig i..


Ihoppsatt från Myrorna, skulle kunna vara nytt ju! Aae jag känner att det här är min grej! Haha!

/klara

Överhettad!

Vaknade upp och kände mig som om jag skulle brinna upp! Det var fan jobbigt, tänk om jag har feber, hoppas inte, man kan ju inte bli sjuk när man har lov!

Idag är det söndag och jag ska nog inte göra någonting, förutom att presentera mitt nya blogg konsept.. Vi får se hur det blir med det, jag måste tänka lite på det! Ska skynda mig så jag gör det nu.

/klara

Sovtime!

Nu är det sovtime för mig del. Kom nyss hem från Jacke och är trött.. Imorgon ska jag presentera mitt nya blogg-konsept, missat inte! Sov sött pullor!

/klara

Bilder från teatern


Alla på senen, medans jag och Simon sjunger lite..


I "bussen"..


Det skulle vara soligt att veta vad Simon pratar om här..


Jag och Molly i "den jobbiga mördar senen"..


Min och Simons "jobbiga vara arg sen, som vi fixade"

/klara


Snöstorm och fika!

Det är lite mysigt med snöstorm sålänge man är inomhus men när man går ut så önskar man ju att man var död typ, Adam kom ju med bilen som tur var så vi hämtade upp Henka och Walter och åkte och fikade i kupålen. Det var mysigt och så kom väktar Johan förbi och prata lite vapen, haha! Sen åkte vi till coop är Simon skulle springa in och köpa kaffe till Adam, när han gick in så skulle Adam av någon andledning parkera i en snöhög så vi fastande.. Henka the man fick gå ut och putta upp bilen och vi kom loss i ca 10 sekunder, för sen fastnade vi igen nån meter längrebak.. Det var hysteriskt roligt, eller aa för mig iallfall som satt i bilen och kolla på de stackars pojkarna som stog ute i snöstormen utan vantar och putta på bilen. Hehe!

Ikväll blir det nog till att ta en sväng förbi Jacke som också är på permision från lumpen, sedan får vi se vart kvällen tar mig.

/klara

En ny dag är här, för några timmar sen..

Hade en riktig sovmorgon idag, vi vaknade väll runt halv 2 typ. Känns helt okej faktiskt och jag har inte alls dåligt samvete, varför ska jag ha det när det är lov och jag har kämpat som en gris med allt de senaste veckorna. Nu sitter jag i soffan och äter lite frukost och dricker kaffe.. På tv är det något coolt program om Mayaindianderna, jag gillar dokumentärprogram, det är väldigt underskattat.. Men den sämsta jag har sätt är en som dom visade på norrköpings lokal-kanal och den handlade om utedass?! Nu är även lump-Adam här och stressar över allt han ska hinna med här i stan, han har 24 timmar på sig.

Nu blir det till att ta en fika iallafall, se ju!

/klara

Godnatt vänner!

Ligger just nu i soffan och tittar på en as fet film som dom visar på 5an om en kåt alien som vill ha barn, den är inte så bra.. Så jag ska nog skita i det här och gå och lägga mig istället, är helt slut och tänkte att jag inte vill börja helegn/lovet med att sova bort en hel dag, man känner sig så dålig då, det gör jag iallfall. Så vi hörs imorgon lovers!

/klara

Söderköpingsafton..

.. I bilder!









/klara

Söta barn!











Detta ligger jag i soffan och roar mig med, det är ju inte direkt något nytt fenomen med roliga barn på youtube men jag tycker faktiskt att det är hysteriskt roligt!


/klara

Fredags kväll?

Det var nog ett bra tag sen jag senast låg hemma en fredagskväll och tittade på tv.. Men det gör jag nu och det känns faktiskt skönt. Cirkus Cirkör var sjukt tufft! Jag hatar vanlig cirkus och clowner men det här var riktigt coolt! Inte värt att missa vill jag lova!







/klara

Cirkus Cirkör

Ikväll ska jag och Simon bli bjudna på Cirkus Cirkör av Simons mor. Det blir nog roligt, har hört att det ska vara jävligt tufft. Det är ju inte som en vanlig cirkus verkar det som.. Det är lite mer vuxen-cirkus!



/klara


Sex and the city!

I love it, jag tröttnar aldrig och jag tackar tv3 för att dom har börjat visa det igen!



/klara

Nästa dag..

Nu kan jag andas ut, äntligen! Nu är det lov, nu är det bara att luta sig tillbaka och andas som en fri man. Tror att det blir till att ta det mycket lugnt den kommande veckan, kanske blogga lite mer än jag har gjort nu den senaste tiden..

Igår var ju den stora förestälningen och det gick as bra, det var lätt den bästa av alla och jag satte mina repliker som fan! Efteråt så drack vi bubbel och kramades, sedan styrde vi mot VK där det var elektro night.. Det var trevligt men jag var dock alderles för trött i morse.

Nu har jag varit på månadsfest och beställt studentmössor, känns bra, som att man är ett steg närmare världen!

/klara

Haa, Ha, Ha!


Mhm, party morgon! Jaharå! Nu kör vi, prata med Simon så lär han  er dansen, Max också, helst i bilen!

/klara

Trött och kall..

Godmorgon allihopa! Här sitter jag och fryser, tror att det är för att jag nyss vanknade och är trött. Ska dricka en kopp kaffe och mysa lite i soffan så att jag blir varm, sen ska jag gå till teatern. Det är ju ikväll det gäller, då är det "den stora" föreställningen, kom och se! wihu!

Kommer nog bli en såndär jobbig dag idag med och kommer nog inte hem förens sent ikväll, stackars mig, stackars er.. hehehe! Sejah!

/klara

Jag vill även slå ett slag för..

.. Regina Spektor! Lyssnar och njuter!



/klara


Mätt och belåten

Ligger jag nu i soffan och lyssnar på den där mysiga låten som jag la upp tidigare, först hatade jag den mest av allt men nu gillar jag den faktiskt! Byter lite då och då till Coldplay som jag också alltid har hatat, fast nu börjat gilla! Tycker om att lyssna på sån musik för mig själv, hellst i hörlurar nerbäddad i soffan. Mätt är jag också och varmt är det också!

/klara


P.S

Föresten så vill jag tacka min fina Simon som köre oss till spelningen och därför står och väntar på bussen i Lindö nu.. Den kommer om 30 min, aj aj aj!

/klara

Bittersweet fast tvärtom

Kom nyss hem från Söderköping, nöjd och belåten att jag åkte dit. Trotts ganska lång väntan på det bandet jag kom dit för att se så är jag glad. Hade aldrig hört dom tidigare och det var absolut en posetiv överaskning. Håll upp det bra arbetet!

Nu ska jag laga mat, det blir nog pastacarbonara - snabbt och gott!

/klara

Nu tar jag tummen ur..

Nu får set vara slut på detta slöande, visst att jag är trött som stryk men va fan nån måtta får det väll vara?! Nu har jag bestämt mig och ja, jag ska till söderköping och titta på mina kära vänner när dom spelar, det är ju ändå deras första spelning! Har inte någron kamera för tillfället, det är synd för jag kan ju inte visa er något jag gör..

Men här är iallfall jag nu när jag har tagit tag i mig själv och fixat lite!


/klara

Spotlovsdrömmar!

Ja snart är det lov och här sitter jag, pank och utan planer.. Men drömmar har jag iallfall, kan inte någon bara komma och uppfylla dom?!

Transebiriska Järnvägen, Kina, Indonesien och Indien.. Man hinner på en vecka, eller?!




/klara

Tv, cola och nudlar. Det är mitt rehab! Det behövs efter premiär..

Nu är premiären avklarad och det gick skitbra!!! Jag satte alla repliker, dom långa också! Jag pressade verkligen fram den sista energin i min kropp och körde järnet och nu efteråt så är det som att jag bara är avslappnad i hela kroppen! Kom hem och somnade nästan direkt, mitt i "Sex and the city", kul att dom börjat visa det på tv igen tycker jag! Nu sitter jag här med en skål med nudlar och ett klas coca-cola och funderar över hur jag ska göra ikväll. Några kompisar har spelning i söderköping ikväll och jag vet inte om jag orkar gå, har ju två förestälningar imorgon med.. Aja vi får se hur det blir, det beror ju lite på hur det går med bil också. Hörs senare!

/klara

Mysig låt!



/klara

GODNATT NU SKA JAG SOVA JA DET SKA JAG FÖR JAG ÄR SÅ TRÖTT OCH JAG ORKAR INTE VARA VAKEN MER MÅSTE ORKA UPP IMORGON OCH SPELA TEATER OCH HA ROLIGT OCH HÄR ÄR MARTIN SOM SPELAR GITARRRR!!!



/klara

Doris, den extrema katten..

Alltså jag börjar bli lite galen på våran lilla katt, Doris. Jag tror att hon har ett stänk av ADHD och lite bara allmänt stördhet.. Ena sekunden kelar hon så intensivt och mycket att det blir jobbigt, hon trycker upp huvudet i ansiktet på en och kurrar jätte högt! Nästa sekund så flippar hon totalt och hugger tag i foten på en och sen springer hon så fort hon kan rakt in i väggen med huvudet före.. Jag börjar undra vad det är för fel? Problemet är ju att hon är så söt att man inte kan bli sur på henne..



/klara

12 timmars pass..

Ni vill inte vara i mina kläder just nu, kom hem nyss och är så fruktansvärt slut i hela kroppen! Idag har jag varit på teatern i 12 timmar, repat och haft genrep, det vill säga rep med publik. Det gick bra och känns skit skönt men fy fan vad det tar på krafterna.

Simon gör mat och det tackar jag honom hjärtligt för, eftersom jag känner att det gör ont att röra på mig.. Tänker bara ligga i soffan hela kvällen nu och sova tidigt! För imorgon är det dags för premiär och då måste man vara tipp-topp!

Hoppas ni haft en bra dag och att ni kommer och tittar på torsdag, poss!

/klara

Paus, jag behöver mera paus!

Är hemma på en snabbvisit men jag är så jävla trött, jag orkar inte! Jag vill bara sova! Fan! Oh! Hehe!

/klara

Godmorgon T-Pain!

Sitter här vid tvn och tittar på vakna med the voice och dom visade nyss en ny version av "we are the world" som var som en t-pain låt rakt egenom.. Hehe, känns ju inte så fresh, eller? Varför inte bara hitta på något nytt undrar jag..


Avgör själva.. Början är ju full av power!

Men nu ska jag göra mig klar för att möta världen.. Se Jah!

/klara

Nu ska vi se på..

.. Daybreakers, jag och lilla Simon, här kör vi inte några mysiga kärleksfilmer bara för att det är allahjärtans dag, vi kör vampyrfilm!



/klara

Allahjärtansdag dagen!

Idag var det ju kärlekens dag, enligt mig ett sätt för afärerna att tjäna lite extra pengar, men men det är väll mysigt. Dessutom är det min mammas födelsedag så jag har väll mer sätt det som min mammas födelsedag än som allahjärtansdag.. Jag och Amanda bestämde oss iallfall för att gå till stan och ta en romantisk middag på Istanbull kebab, men det blev mest till att driva med alla som köper rosor och skit till varandra. När jag väl kom hem så hade Simon köpt jätte fina rosor och choklad till mig, där smälte mitt hjärta och mitt hat för allahjärtansdag svalnade.. Hihi!

Snart blir det nog till att titta på film och sen måste jag plugga repliker! Hoppas ni alla får en fin och kärleksfyld kväll, annars får ni väll komma förbi och mysa in er i mitt och simons kärleks-hem! SKOOOOJA! SKÄÄMTA!

/klara

Födelsedagsmiddag hemma hos mammsen!

Sitter just nu med min lillasyster och lyssnar på party-dunk.. Har ätit middag med mamma som fyller år idag, mysigt! Somnade hos Amanda igår och vaknade ganska sent, fortsatte sedan sovningen hemma i soffan och därav den dåliga uppdateringen. Nu ska jag överlåta datorn till min Ellen som ska msna med alla sina killar!


Mina söta småskitar <3

/klara

50års kalas, party?!

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin för att bege mig till Amandas mammas 50års kalas, det kan nog bli kul tror jag. Billig öl och Amanda, vad mer kan jag begära? Inte mycket!

Idag har varit en slappar dag, legat i soffan och kollat på film med Sippi bara. Man måste ju ladda om batterierna.. Försöker få tag på mamma också men hon svarar inte, det känns ju sådär eftersom jag inte vet vart jag ska. Hm..

Nu måste jag skinda!

/klara

Nu är jag tillbaka!

Nu är jag hemma igen, efter en lång historia som jag tänkte dra nu!

Jag börjar från att jag kom hem från teatern och var så trött att jag trodde att jag skulle avlida på platts, jag somnade i soffan och sov tills Simon väckte mig med nudlar. Planen var fortfarande att gå till guskelov men min party feeling var dödare än någonsin. Dels för att alla bangade, "nä vi ska till palace", "nä vi har inte pengar" bla bla.. Insnöade dårar! Alfon, Emma, Martin och Walter kom hit och vi tittade på världens bästa film men det fick mig ju inte direkt på bättre party humör. Tog två öl och sen bar det av trotts alla hinder, psykiska och fysiska.

Vi kom fram till guskelov och kön var av 2km klassen och jag dog inombords.. Men det gick ganska fort ändå och vi kom in, där inne var det jätte mycket folk och jätte mycket bra saker! Jag vart helt till mig, tog mig fram till pappa där jag hängde största delen av kvällen, eller nej inte hängde jag var galen där hela kvällen.. Dansade i fönstrena, blåste i party-pipan och hjälpte pappa med dj:andet.. Fyfan det var den bästa ute kvällen i mitt liv tror jag, helt sjukt kul och detta helt utan mina vänner?! Trodde det skulle skitsa sig när Simon ville gå hem och jag tappade bort musse men jag hade så jävla roligt. Resultat: JA NI MISSADE NÅGOT!

Sen när jag var hemma på gården så hade jag glömt nycklar och min mobil var död, tur som fan för mig att Musse och Jossan satt och rökte på deras balkong så jag gick in till dom och försökte ringa Simon som sov så sött, han svarade inte så jag fick sova på deras soffa, men det var faktiskt helt okej för inget kunde sänka mitt humör igår!


Detta är resultatet av igår..

Så till mina insnöade kompisar vill jag säga - Jag gick dit med 36:- på mitt kort och kom hem full som en älg, var palace kul, eller som vanligt kanske? Ni missade något, och något bra!

/klara

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa manus.. Kul! Sov sött och vi hörs imorgon!

/klara

Mycket att göra = Dålig blogg dag..

Jag har alderles för mycket att göra nu, ska lära mig sjukt mycket repliker och jag vill inte misslyckas med den här teatern.. Ni får komma och kolla på premiären den 18/2 och se om det var mödan värt.

För övrigt så har det varit en helt okej dag, vi har fått mycket gjort och Simon har ställt upp som ljud/ljus ansvarig, tack baby <3. Jag har helt okej koll på allt nu men jag behöver läsa mer, massor mer.. Imorgon är en dag jag har längtat efter, det är nämligen sista kvällen på Guskelov någonsin.. För er som inte vet vad det är så är det det som fanns innan bomullsfabriken. Här är en länk till evenemanget på Facebook ---> http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=279150184622. Kom dit det kommer nog bli sjukt kul! Min far med vänner är DJ för kvällen och det är lite coolt måste jag säga, lovar att det kommer bilder i massor så ni som inte kom vet vad ni missade!!

Nu blir det: Te, Dusch, Sovning!

/klara


Okej, då bara för att jag saknar er..

.. Nu är jag hemma på paus och jag kunde ju inte hålla mig ifrån att skriva. Har repat hela dagen och är trött som vanligt men skilnaden idag är ju att jag ska tillbaka, oh! Jag vill bara sova känner jag och helgen kommer ju inte bli lugnare som det ser ut nu men man ska väll inte klaga..

Nej nu skiter jag i det här, ska dö i en timme eller så!


Me today!

/klara

Snabba Cash!

Filmen var sjukt bra, om jag inte hade läst boken och suttit och stört mig på att filmen inte alls va likadan hade den varit ännu bättre. Den är verkligen värd att se och det livade verkligen upp mig att gå på bio idag känner jag. Tack älskling! Nu ska jag ta det lite lugnt, kanske dricka te med min lilla familj, fast Doris dricker inte as mycket te, hon får bara lite i en egen liten rosa katt-te-kopp! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig idag och att ni sover så gott sen, kommer antagligen inte hinna skrva så mycket imorgon för att jag ska vara på teatern från klockan 09.00 till 21.00 med två timmars paus, som jag antagligen inte kommer att ägna åt att skriva. Dont hate on me! I'll be back! I love you man! Smack my bitch up! jajajaja...

/klara

Bio och blekt hår

Nu sitter jag här med slingor i håret och hoppas att det inte ska se ut som skit, jag orkar inte kämpa med det här så länge till känner jag.. Simon tog initiativet att bjuda med mig på bio sen, det tyckte jag va gulligt, har vart nere idag.. Så vi ska se Snabba cash sen, hihi hoppas jag inte blir för besviken, jag gillade ju boken..

Dumma tvätt tiden var igår och vi missade den så vi har fortfarande de osköna och dåliga täckena som jag hatar lite! Gud vad sur jag blir på allt idag, det är inte meningen förlåt!

/klara

Håret just nu..



Såhär ser skiten ut just nu, eller aa inte riktigt. Men det ska det bli ändring på för idag ska jag även fixa till underhåret. Hoppas jag lyckas för jag vill ju inte se ut som någon som har blivit kissad i huvudet.

/klara

Ont i magen dag!

Oh, mensverk är inte kul! Jag tror att jag hat varit en väldigt arg och sur människa att ha att göra med idag. Just nu sitter jag på pappas jobb och ska bli klar med affischen till teatern, lyckades även få in bilderna från kameran så lite glad är jag! Tänkte nog lägga upp några om det inte krånglar en massa (som det brukar göra), hehe negativ jag är. Ring mig inte idag, om vi inte vill prata med en sur PMS kossa!


Tomas kan dethär med att posera, vill jag lova!


Stefania med!


Nästan alla, men inte riktigt.. Vissa har trillat bort?!

.. Nu orkar jag inte fler, dom kommer väll på facebook eller så.

/klara

Prinsessa!

Igår såg jag och Simon en väldigt bra film som heter "prinsessa" en svensk film om en tjock tjej som det går dåligt för.. Ända tills det går bra och man blir lycklig i hjärtat. Se den!



/klara

Börjar morgonen med lite arbete i sängen..

Hmja, då menar jag inget snusk alltså detta är hederligt arbete och ingenting annat. Ska försöka lyckas göra en affisch till teatern, jag fattar verkligen inte varför jag sa att jag kunde göra det?! Har tillräckligt ändå känner jag.. Börjar inte på teatern för ens vid klockan 10 och det är ju skönt men jag är jävligt tvek om detta kommer att lyckas, med affischen alltså. Jag är ju inte så vidare bra på prgram som InDesign och Illustrator.. Oh!

/klara

Slingor?!

Nu tänkte jag gå och göra slingor i mitt hår, visar upp resultatet sen.

00.50 - det blev ingen bild idag för att jag behöver slinga håret minst en gång till för att få det resultatet jag vill ha, så ni kanske får en bild imorgon eller en annan dag, sorry!

/klara

Min vän Simon skulle passa in i SMK!


Hehe, ja det skulle han nog, eller ja om man bara tittar på utseendet!

/klara

Ont i fötterna och lite sliten i huvudet!

Nu har jag äntligen kommit hem efter ännu en dag på teatern, vi har hunnit med skitmycket idag och det känns bra för då behöver jag inte vara lika nervös. Nu har vi lagt grunden för hela pjäsen och gått igenom alla ingångar och så, känns as bra. Men det skönaste var nog att komma hem för jag har ont i fötterna pga allt stående hela dagen och lite smått ont i huvudet pga de söta små pojkarna i min klass som inte alltid bara kan göra det dom ska göra utan allt det dom inte ska göra. Jag tycker om dom, mestadels.

Efter vi hade slutat drog jag med mig Martin til HM för att köpa slingor, jag har ju planer på att bli blond men eftersom jag inte vill bli vit-blond så tänkte jag slinga håret en massa gånger så det ser lite mer naturligt ut. Hoppas det funkar! Tror mamma skulle komma förbi en sväng, kolla in Doris och så, kanske blir en fika.. Fast då måste vi diska och det är hat, hat, hat!!!

Tänkte se om jag kan lyckas koppla in pappas kamera till datorn (det är en sån jävla system kamera) så allt är lite jobbigare än vad det brukar vara, men om jag lyckas så ska jag ladda upp lite bilder från teatern tänkte jag. Får se hur det går. Nu måste jag äta något innan jag avlider.

/klara

Den Svenska Björnstammen!

Tänkte reklama lite för ett Norrköpingsband som jag tycker om, dels just därför att jag tycker att man blir glad av musiken, dels för att dom är från lilla Norrköping och för att dom har gått på samma skola som jag, hihi!









/klara

Glöm inte att kolla in länkarna!

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer Jollymolly.se

Club4Beauty.se ONE TOO MANY T-SHIRTS Naturalglow.se


/klara

Sådär ja!

Förlåt min trötthet som jag nu ska gottgöra. Var ett riktigt vrak när jag kom hem och bara la mig i soffan nästan direkt och bara dog litegran. Har inte gjort så mycket alls faktiskt, borde ha pluggat manus men det har jag inte och jag börjar bli riktigt nervös nu, ska läsa snart!! Men först ska jag glo på American Idol och dricka te, jag gillar mys! Tur att Simon kom hem och var sugen på att laga mat, annars hade jag nog varit ihjälsvulten nu, för jag hade inte orkat göra det själv, haha! God kycklig med pasta sås blev det, han är väll för söt!



Lovar att skriva mer sen, lovar!

/klara

TRÖTT TRÖTT TRÖTT!

Orkar inte just nu för jag måste vila!

/klara

Tror jag gick upp för tidigt nu..

Om man börjar halv 10 så känns det ju onödigt att gå upp halv 8? Aja, det kanske är bra, då kan jag läsa manus och äta bra frukost kanske, hihi! Fast usch vad trött jag är, somnade för sent igår. Känns inte bra.

Men men, nu måste jag titta på nyheterna och vakna!

/klara

Godnatt och sov sött!

Nu har jag och Simon tittat på den näst sista Johan Falk filmen och klockan är alderles för mycket! Jag ska upp tidigt imorgon och är i stort behov av sömn just nu. Har haft en slapp-söndag, man får vara lat på söndagar.. Imorgon blir det nya och friska tag på teatern. Hoppas ni får en bra natt och så hörs vi imorgon!

/klara

Kanske är dags att få tummen ur..

Nu så känner jag att det kanske är dags att sluta sitte hemma och glo, kanske.. Får se om jag lyckas komma iväg och ta en fika, nja jag vene..

Nu har jag iallfall skrivit en kostym lista till teatern, hoppas den blir bra för alla.

Nej, jag orkar inte fika!

/klara

Man blir ju lycklig!

Man blir ju för glad när man ligger här i soffan och skriver hat listor och så kommer lilla Doris och lägger sig under min haka och bara myser, she is feeling me and i love her!





/klara

Topp 4!

En topp 4 på saker jag hatar mest i världen just idag! (förutom krig, AIDS, svält, orättvisor och sånna saker)..

  • Idioter - Finns i många olika versioner, kan vara någon man bara ser på stan som ser dum ut, kan vara något skank som står och hänger vid gottoteket, kan vara någon som man har tyckt om fast man inte fattar varför (fast då är man själv lite idiot också), kan vara någon som gnäller och är negativ, kan vara brudar som är ute efter drama, men dom värsta är bortskämda skitungar som inte uppskattar det dom har!
  • Kissie - Det finns egentligen inte någon mer ointresant människa men ändå så måste jag läsa skiten hon skriver, varför? Kan inte någon bara döda henne?!
  • Dålig morgon TV - Hatar när man vill lägga sig i soffan och bara vara lat och glo på tv och så är det bara "Tv-shop" och "Hem till gården" då blir man arg och oftast orkar man inte resa sig så man får ligga kvar och kolla på skiten..
  • Neej, jag har ingen mjölk problemet - Detta är när man inte har saker i kylskåpet, eller nej när man går in i köket och saker inte är som dom ska, tex det är stökigt, fullt med disk och det finns ingen mjölk..

/klara

Nu är det slut på det roliga, nu är du bara 18..

Nu är två dagars firande av Johanna färdigt, tack och lov för jag orkar inte mer.. Igår var kul trotts små störningsmoment.. Det är typ allt jag kan säga, förutom att det var väldigt skönt att komma hem!

Nu måste jag glo på tv lite för jag har ingen insperation till att skriva.

/klara

Kalas avklarat!

Nu är vi hemma och mellanlandar, ska snart ta bussen till Johanna för att fira henne för andra gången! Vi slår på stort nu här. Almas kalas var mysigt, slekt och små barn, god mat och massor av tårta. Känns riktigt skönt att komma hem sådär när man bara får softa och inte behöver göra tråkiga saker. Nu har jag inte tid med det här mer, hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer att få! hihi!

/klara

Tibia-kväll med Edon, loo!



Ikväll ska jag och min bästis Edon spela Tibia och äta godis! (Detta är inte sant).. Har alltid undrat varför man vill spela ett spel som ser ut som supermario från 1992.. puss!

/klara

Håller hoppet vid liv!

Jag hoppas verkligen att Simon kommer hem med en pizza! Förutom förra söndagen så har jag inte ätit pizza på jätte länge, varför blir jag sjukligt sugen på pizza nu förtiden? Tänk om jag håller på att gå in i en ond cirkel av pizza ätande? Det räcker med cola beroende eller, känns som att jag måste väga upp det onyttiga jag äter för att kunna dricka de ofantliga mängderna med cola som jag dricker..

Jag kan avslöja omfattningen av mitt sk cola-beroende: De senaste 3-4 åren har det nog inte gått en dag utan att jag druckit cola, i snitt kanske jag dricker 1-1½ liter om dagen.. Jag tror inte det är så bra det här. Jag borde sluta..

Jag tror jag ska börja träna, känns som att det behövs nu..



/klara

Lördags morgon, känns som att jag förtjänar det..

Ligger i min soffa nu, ska nog äta något frukostaktigt snart, om jag orkar. Sen blir det slekt kalas för att fira Alma, min syster-yster! Ska bli skönt, då får man äta god mat och softa, hehe! Hoppas det inte kommer massor av folk för då måste man vara social och så, det orkar jag inte..

Igår var en mycket trevlig kväll, var först hos Johanna och åt middag, jätte gott! Bobbie, världens bästa kom ju också, har saknat honom så mycket! Sedan var det en massa sminkande och väntande.. Sen begav vi oss till deli där vi dansade och hade trevligt ett tag. Sen drog vi vidare till hugo och drack champange och sjöng för Johanna, fast Matilda sjöng hela kvällen. Sen hittade jag Simon, Simon, Amanda och lite annat folk där och tappade bort Johanna och co. Senare hittade jag dom, nästan medvetslöst fulla, haha, så dom bestämde sig för att åka hem. Jag hade kul resten av kvällen och det hela avslutades med snökrig och kebabrulle, jävla Alex kastade mig i en hård snödriva.. och Peder eller vad han heter mulade mig, två mot en.. Inte okej!

/klara

Nu ger jag mig av..

.. Mot Johanna där det bjuds på 18års middag med familjen. Senare blir det nog till att röja Norrköping. Ha en bra kväll!



/klara

Det snurrar i min skalle!

Hej hej små fisar! Nu är det fredag och jag är yr i huvudet, ska hem till Johanna senare och fira hennes födelsedag får väll se hur det går med min rygg, hehe! Bobbie kommer ikväll också!!! Har saknat honom som satan vill jag lova! Får se om jag orkar ta mig ut sen och köpa en present, för det måste man ju ha, men vad ska man köpa? OH!

/klara



ONE TOO MANY T-SHIRTS
Jollymolly.se
Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Slö dag, men det känns helt okej!

Har faktiskt inte åstakommit något speciellt alls idag, har färgat Olivias hår och legat och glott i soffan men det känns helt okej eftersom jag har ont i ryggen fortfarande och det är kallt och snuskigt ute med mördaristappar överallt. Jag är sjukt rädd för dessa mördaristappar! Dom är överallt och mest över våran port, varför tar inte hyresvärlden bort dom? Jag har för mig att jag hörde om en som dog i Stockholm häromdagen.. Det är skit farligt ju! Död åt mördarna!! Simon däremot är inte alls lika rädd som jag och det gör mig ju inte direkt säkrare.. Han går ju rakt under dom och har någon slags teori om att ifall han skulle få en av dom där jävlarna i huvudet så skulle han få ett fett skadestånd, ja gubben, om du lever då!


Mördare!


/klara

Ny länk!

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer Ny länk, kolla in det!


/klara


Jag hatar politiker!

Alltså Svenska politiker måste ju vara bland de tråkigaste och sämsta människorna som finns. Såg för ett tag sen enn debatt program med de två olika blocken "högern" och "vänstern", egentligen är det ju samma skit typ.. Idioterna får en fråga som dom inte kan svara på, det går verkligen inte, att vara svensk politiker resulterar i att så fort man får en fråga så skär det sig i munnen! Antinen så säger dom puckade saker eller så mummlar dom så att man inte hör, en annan sak dom också är jävligt bra på är personangepp, det är ju deras största nöje, att tilltala varandra med för och efternamn och kalla varanadra dumma saker..

Jag ska snart rösta för första gången i mitt liv och jag hatar alla, kan dom inte bara ha ett block, förutom att den ena sidan hejjar på dom rika och den andra för de fattiga så är det ju ingen skilnad. Eller nej jag vet, vi röstar i Sverige demokraterna i rikstagen och förvandlar vårt eget land till ett rövhål, JA!


Hehehehe!

/klara

Trött och öm!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en anstängande dag på lilla teatern, vi har hunnit med jätte mycket idag och jag har tagit ut på svängarna! Är stolt över mig själv att jag orkade med det, trotts min ömma rygg. Ett flertal personer var inte där (och ingen visste vart dom var) vilket gjorde det hela jätte mycket svårare, sluta upp med det!

Tänker plugga manus idag tror jag, men först ska jag unna mig själv en burk-cola och lite The Sims 3 spelning! See yah!

/klara

Hej hej, hallå dagboken!

Hehehehe! Ny dag och ryggen känns bättre, inte helt bra men bättre räcker för mig känner jag! Ska snart ta mig till teatern och se vad vi ska göra idag.. Jag utsåg ju mig själv av någon andledning till kostym/smink ansvarig och har som sagt typ mest repliker av alla.. Hur ska detta sluta? Bara jag får lite tid att tänka så går det säkert bra!

Nu måste jag dricka upp mitt kaffe så att jag vaknar!

/klara

Nu beger jag mig till sängen..

Nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis bli bra i ryggen under natten, måste verkligen bli det alltså! Så vi hörs imorgon, elleh?!





/klara ONE TOO MANY T-SHIRTS

Precious!

Minns ni att jag sa att jag skulle se filmen "Precious" för ett tag sen, det gjorde jag inte för att det inte fanns med text, men idag tänkte jag att vad ska jag med text till, haha! Så jag såg den äntligen och det var en sjukt bra film! Mådde dåligt hela filmen och slutet fick mig nästan att gråta av lycka.. Se den för satan!





/klara

Jag tycker synd om mig själv, faktiskt!

Varje gång jag nyser så känns det som att jag ska gå av och jag känner mig rastlös/som en påse med bajs för att jag basra har legat i soffan hela dagen.. Usch! Tur att jag har Simon som lagade mat åt mig och så! Nu ska jag ruttna framför antingen "Sherlock Holmes" eller Sim City 4.. hehe, puss!



/klara


Ge mig, Rawwr!

Om man ändå har tråkigt så kan jag ju lägga upp lite sexi-shit-videor-you-feel-me-man.. Hehehe!











/klara

Bästa låten, ellerhur Olivia?!



Nava måste skicka videon på våran dans och ica videon, då lovar jag att visa er!


/klara

Oh va sur jag blir!

Hoppas det går åt helvete för alla andra nu med, jag tänker inte sitta här och ha ont ennsam! Hoppas Kissies tuttar ruttnar och hoppas att alla som är på teatern rammlar och slår sig eller något, dumma dumma dumma!

/klara

Ryggskadad!

När jag satt i soffan igår och skulle resa på mig så hände det något väldigt konstigt med min rygg och resultatet av denna väldigt märkliga händelse är att jag har så jääääävla ont! Jag måste antingen stå helt rakt eller ligga helt rakt.. Kunde knappt komma upp ur sängen och kunde därför inte ta mig till teatern och det känns skit! Fan!

/klara

Jag vet att Jackie vinner, det måste vara så..

Jag känner det på mig, men nu måste jag titta!!!



/klara

Jag blir så trött på negativa människor!

Känner att jag just för tillfället har för många tjuriga och negativa människor i min omgivning, visst vinter-deperission och sånt men va fan nån gång får det väll vara nog?! Folk som gnäller och skit är ju bara energi krävande. Varför vill man vara en människa som gör andra på dåligt humör? Skärpning för fan, åk på en jävla solsemster eller håll er på avstånd för snart exploderar jag för satan!

/klara

Vi gör det igen..


Varför? Hahaha!

/klara

God-dagens!

Hello and hej! Idag har min uppdatering varit död.. I morse fungerade inte internet och sen var jag ju på teatern och där finns det icke internet, när jag kom hem så funkade inte internet och orken att försöka fixa det fanns helt enkelt inte där. Sedan kom Simon hem och då gick vi och fikade med Robin, Nina, Vincent, Zoda, Kricka, Geson, Jacke och Musse.. Vincent - världens sötnos med mys kinder och tillsammans var dom ju världens sötaste lilla familj!

Om teatern då.. Jag har fått rollen med mest repliker typ och blir ganska nervös när jag tänker på det men det kommer nog att gå lysande. Ni får komma och titta sen om ca 3 veckor! Nu måset jag läsa lite repliker faktiskt. See yah!

/klara

"Inga förlåt inga ursäkter för att vi regerar svängen. Hey snubbar ja drar, det är dags att tänka på refrängen.."

Hehe, Min och Amandas Gangstaaah låt därvae! Det är precis det jag tänker göra, tänka på refrängen. Ska gå runt och mummla lite för mig själv ett tag och sedan bege mig mot sovrummet..

Hoppas att imorgon inte kommer att kännas lika bortkastat som idag, blir rastlös av att inte göra något värt. Försår mig inte på dom här blonda små 16 åriga tjejerna som hoppar av skolan och sover hela dagarna, hm, vad ska dom bli när dom blir stora? Blogging is not going to last forewaaah! Stackars barn, man kan ju hoppas att dom är bra på nånting..

Nu tänker jag vara lite kultiverad och lägga upp en jäkligt tuff bild som är målad av en man som kallas E.W.K.. Jag får lite ont i själen när jag ser den här bilden men samtidigt så tycker jag väldigt mycket om den och med denna bild så bjuder jag er godnatt och trevligt sovande!



/klara

Aaah, va spänande!

Jag vill se finalen nu, nu, nuu! Men det går ju inte s jag får nog göra något annat så länge. Men vadå? Tipps? För jag har ingen aning känner jag..

/klara

FINALVECKA!

Nu är det snart dags för PH-FINALVECKA, det ska bli roligt gott folk, jag tror att Jackie vinner! Men det får man ju inte veta förens imorgon tror jag.. Vet inte vem jag hejar på sedan Cimon åkte ut, dumma brudar som röstade ut honom.. Martin kommer över och tittar på dramat sen, love it!




/klara

Äntligen hemma och mitt huvud dunkar..

Kom nyss hem efter en fika på stan med Simon, Olivia och Erik. Så fort jag satte mig ner så började min kropp att sova och mitt huvud att dunka. Är helt slut, men jag vet inte varför för jg har ju faktiskt inte gjort något speciellt alls på hela dagen. Innan vi gick hem så tog vi en sväng på stan och jag hittade en billig kofta på HM, den var på rea och jag behöver koftor! Så det var okej. Sen avstog jag faktiskt från att köpa en annan fin tröja för att jag inte ska slösa pengar. Nu ska jag dö lite i soffan så jag kanske orkar diska sen.

/klara

Fest på Kungsgård..

Sitter på Olle och co lektion, fan va kul det är.. Noot! Funderar på att hoppa från en bro! Var på lilla teatern men det var ingen lärare, nej då så vi satt där till 11 typ och sen så gick vi till Mc Donalds för vi fick ingen mat av skolan. Hm.. Nu sitter jag här som en looooser pöå deras handels lektion och skrattar för mig själv för att dom är så sämst! Hihi! Vet i fan vart jag kommer hamna sen, känner att jag snart somnar och att jag kommer vakna upp någon annanstans, det skulle ju vara sjukt skönt att vakna upp i typ Thailand eller något.

ÅKE! ÅKE ÅKER BUSS!!

/klara

Godmordon gott folk!

Nu är det äntligen måndag, sitter si soffan och smuttar kaffe med Sippi och ska snart gå och klä mig för dagen. Men först måste jag se på "Vakna med the voice" på 5an fram till att nyhetrena börjar för jag måste se nyheterna, känner mig okunnig annars! Det är faktiskt riktigt intresant med nyheter. Ha en fin fin fin morgon!




/klara

Bäst som man sitter här..

Som sagt var jag inte så trött sm jag hoppades och satte mig med datorn i soffan, bäst som man sitter här så kommer gulle-Doris och kryper ner sig! I Love My Cat!



/klara

RSS 2.0