Topp 4!

En topp 4 på saker jag hatar mest i världen just idag! (förutom krig, AIDS, svält, orättvisor och sånna saker)..

  • Idioter - Finns i många olika versioner, kan vara någon man bara ser på stan som ser dum ut, kan vara något skank som står och hänger vid gottoteket, kan vara någon som man har tyckt om fast man inte fattar varför (fast då är man själv lite idiot också), kan vara någon som gnäller och är negativ, kan vara brudar som är ute efter drama, men dom värsta är bortskämda skitungar som inte uppskattar det dom har!
  • Kissie - Det finns egentligen inte någon mer ointresant människa men ändå så måste jag läsa skiten hon skriver, varför? Kan inte någon bara döda henne?!
  • Dålig morgon TV - Hatar när man vill lägga sig i soffan och bara vara lat och glo på tv och så är det bara "Tv-shop" och "Hem till gården" då blir man arg och oftast orkar man inte resa sig så man får ligga kvar och kolla på skiten..
  • Neej, jag har ingen mjölk problemet - Detta är när man inte har saker i kylskåpet, eller nej när man går in i köket och saker inte är som dom ska, tex det är stökigt, fullt med disk och det finns ingen mjölk..

/klara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0