NYVAKET BALKONGHÄNG

Just nu sitter jag på våran stora balkong här i Berlin och fyller mina lungor med farligheter, är nyvaken och ruffsig. Försöker att komma igång lite genom att lyssna på Boys Noize men det är frågan om det går ikväll, är helt tömd på kraft... Ska sitta kvar här ute och skriva lite och sen ta en kalldusch och se om jag piggnar till, har iaf lovat Steffe att gå till Burger King och det är väll lika bra att komma ut en sväng menar jag. Take a look!?


GAD!!!!11ett

/klara

DÅLIG DAG

Hej undersåtar! Idag har inte varit en jätte bra dag, har varit extremt trött och vädret har inte vart kalas direkt. Börjar få riktigt jobbig hemlängtan också, usch! Om det inte var för imorgon kväll när vi ska ut och avsluta denna resa på ett storslaget jävla vis så skulle jag fan springa hem. Men imorgon kommer nog bli en özöm kväll faktiskt. Nu ska jag duscha, skriva lite och sova, så det blir nog mer bluggande imorgon vänner. Puss!

/klara

AH, GUTENMORGEN!

Gad, har aldrig varit såhär trött på morgonen i hela mitt liv dvs att den här resan börjar ta på mina krafter nu. Har dock sovit skönt och är fortfarande kär i vårat hotellrum. Berlin vädret kunde ha varit bättre men idag ska vi in på det judiska museet så det gör inte jätte mycket nu på dagen, men till kvällen hoppas jag att det blir bättre. Ikväll blir det nog lugnt eftersom vi ska ha den stora jävla avslutningskvällen på tisdag, då jävlar! Igår kväll va vi inne i stan och kollade läget och jag säger bara Berlin, staden av clubning! Tisdag kommer att bli özöm! Nu ska jag snora lite i sängen innan det är tid för att gå!


Där har ni di bäste ölen! Puss!

/klara

BÄTTRE I BERLIN

Fudge yeah, sitter på våran stora balkong här i fockin Börlin. Vädret är bra och allt känns lite bättre än igår. Vi är lediga hela dagen idag så jag vet inte vad vi ska hitta på för kul, något blir det ju antagligen! Fast just nu är alla ganska trötta eftersom vi gick upp tidigt och åkte tåg, det var mindre roligt men den som väntar på något gott... Nu är det bara 3 dagar kvar av denna underbara resan, tiden har gått fort men det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem också. Längtar! Inte som att vi kommer hem till något jobbigt heller direkt!

Tror att bilderna kommer upp senare också, det är özöm zmök! Puss!

/klara

YOU'RE THE STORM

Oh it’s healing bang bang bang
I can hear your canons call
You’ve been aiming at my land
Your hungry hammer’s falling
And if you want me, I’m your country

I’m an angel bored like hell
And you’re a devil meaning well
You steal my lines and you strike me down
Come raise your flag upon me
And if you want me, I’m your country
If you win me I’m forever, oh yeah

Cause you’re the storm that I believe in
And all this peace has been deceiving
I like the sweet life and the silence
But it’s the storm that I believe in

Come and conquer and drop your bombs
Cross my borders and kill the calm
Bear your fangs and burn my wings
I hear bullets singing

And if you want me, I’m your country
If you win me I’m forever, oh yeah

Cause you’re the storm that I believe in
And all this peace has been deceiving
I need some wind to get me sailing
So it’s the storm that I believe in

You fill my heart you keep me breathing
Cause you’re the storm that I believe in
And if you want me I'm your counKan

Kan vara en av få låtar jag faktiskt kan gråta till och jag älskar den!

/klara

BLIR LITE!

Sitter på hotellrummet och lyssnar på kanske den bästa Atmosphere i hela världen. Har varit ute och tagit några öl med pojkarna som åt kebab, blev dock inget party ikväll eftersom vi ska upp kl 7 imorgon och åka till Berlin. Trot inte det är bra att sitta och lyssna på denna musik, längtar hem något ortolig då. Min älskade lillSimon! Har haft ganska jobbig hemlängtan de senaste dagarna faktiskt, inte alls för att jag har tråkigt här, absolut inte! Men två veckor utan de bästa människorna i världen, det är tungt. Två vecckor utan närhet, ja! Jag lider av extrem närhetsbrist... Men vart i och för sig erbjuden att sova mellan Martin och Tomas inatt för att de tyckte lite synd om mig, men nej det blir inte samma sak, inte samma sak som grottan eller ölstugan. Gud, Amanda! Nej nu blir jag sentimental och skit, nu är det hög tid att lätta på stämningen, ska nog ge mig in i en brottningsmatch med Shimme! Puss!

/klara

SIMMA MED MIG!

Men gad! Snart orkar nog inte min extremt lilla kropp mer, jag går och går och går, vilar och så på't igen.. Imorgon är det tid för Berlin och den stora finalen. Då kommer ni antagligen inte höra så mycket av mig mina vänner, det är ju uppvärmningen till studentveckan!!! Det kommer att bli kämpigt för mig det här. Men det är ju faktiskt jävligt roligt, få se om det blir lugnt ikväll eller om det blir en dygning tills dess att vi ska upp till tåget, vänta och se. Idag har vi lallat runt i staden här, tagit det lugnt och tittat på hus, mest som vanligt. Nu hänger vi som fan på hotellet och jag blir bara mer och mer sur för att jag inte får in bilderna i datorn, jag har så hysteriskt roliga bilder från i förrgår! Men som sagt, mer roligt sen. Nu ska jag gå och köpa fettosaker i affären. Puss!

/klara

TYSKLAND OCH DUFF!

Hello! Sorry att min resedagbok har varit lite nere de senaste dagarna, men tiden och orken har inte riktigt funnits där. Nu befinner jag mig i Tyskland, Dresten. En helt okej stad, inte för stor inte för liten och en jävla massa gayklubbar. Basel avslutades i förrgår och resan hit var fan inte nådig, tio timmar i natt tåg med för korta och hårda sängar, har nog aldrig varit på så dåligt humör som när jag vaknade då. Igår var vi på en tur här i Dresten och kollade in stan lite, inte den tuffaste staden jag varit med om men det är fint. På kvällen inledde vi med ölning på rummet och sen mötte vi upp de andra för att sedan dra på clubning. Vi hamnade på någon typ av underground club, det var jävligt roligt och kvällen slutade med att jag lämnades ensam för att hitta hem, vilket inte gick så bra i klackskor kl 5 på morgonen... Jag lyckades till slut hitta ett par trevliga människor som bodde på samma hotell som vi och gick med dom hem. Tackar gud för att det gick bra, satan.. Rånad och bortrövad i Tyskland är fan inget vidare. Idag hade vi mycket välpassande en ledig dag som till största del har spenterats på hotellet och en sväng till ett kebabhak. Och vad tror ni att vi hittar där, jo Duff! Så jävla tufft, var tvungen att köpa några så ikväll är det jag som är Homer. ÖZÖM ZMÖK!

/klara

- ÜBER



Jag är inte arg, inte på dig.
Jag blir inte arg på dig, fast du förstör.
Jag blir arg på mig, för att jag ger dig det.
För att jag ger dig tiden att förstöra.
Bryt ner mig i småbitar tills det inte finns något att laga.
Laga mig inte.
Förstör mig och gå.
Skratta åt mig, med låt mig vara.
Ge det inte till någon annan, för då blir inte skrattet ditt eget.
Förstör mig, men låt mig laga mig.
För det kan jag, det är det jag har.
Du är trasig, du vet om det.
Men du kan inte laga dig.
Jag är arg på mig, för att jag gav dig tiden.
Jag är tacksam för att du gick.
Kom aldrig nära igen, för jag vet inte om det går.


Riddle Me This, Batman 1987.

BASEL DAG 3, SNART BLIR DET TYSKLAND!

Hej sa jag! Kom nyss hem till hotellet efter en dag pa museum, tror dessutom att jag har blivit kär ocksa. Jag har blivit kär i Jean-Michel Basquiat. Tyvärr är killen död pga en överdos men jag är kär ända. Idag lämnar vi Basel med natt tag vid 9 tiden, efter ca 10 timmars tagfärd ska vi da vara framme i Dresten om ligger i tyskland och där spendera 2 nätter för att sedan ta oss till Berlin och den stora finalen innan studentveckan pabörjas. Ser fram som satan emot Berlin.


GAD DAMN!! FUDGE, SNAP!

Jag har även trottsat en av mina livsfilosofier idag och skrivit en dikt. Jag hatar folk som skriver dikter, men nu har jag gjort det själv.. Fragan är om jag ska publisera den för er eller halla den för mig själv? Nu blir det hotell häng med Steffe tills det är tig för att resa. Puss!

/klara

BASEL DAG 2

God eftermiddag mina vänner. Kom nyss hem till hotellet efter en riktig waldorf dag, vi var pa Göteanum som är waldorfs huvudcentrum eller vad man ska säga. Huset var enormt och man kände verkligen igen sig. Är lite lak för att jag inte kan fa in bilderna men i och för sig sa blir det ju mycketroligt pa samma gang sen.

Igar kväll tog vi sparvagnen ut till nagon förort där vi stannade och köpte öl, sen sattevi oss i en park och hade det mys. Simon och Isak slöt upp medd oss och när det blev för mörkt begav vi oss hem det var en rolig kväll med mycket prat och skratt, fylleprat är di bäste.

Ikväll blir det nog ganska lugnt tror jag, men man vet aldrig. Allt kan hända fyfan. Puss

/klara

BASEL DAG 1

Förlat mig för mitt trakiga betende igar, var sa att säga ur fas. Nu är det bättre som tur är. Har nüss duschat av mig all svett och äckel fran dagen och eftersom det är runt 30 grader varmt sa var det mücket. Dagen har spenderast vit ett ställe som heter Vittra som var en jätte stor anläggning med massor av modern arkitektur, det var tufft men pga värmen kunde man inte riktigt njuta av det, det har snurrat i min skalle hela dagen. Tuvärr kan jag inte visa er nagra bilder eftersom att jag inte kommer in pa internet pa min dator här, ni far vänta tills vi kommer till Dresten. Nu tänkte vi ta nagra öl i solen och sedan ga ut och äta, sedan far vi se vad kvällen tar oss. Ha det bra, love.

/klara

GOODBAJS PARIS, HEJ BASEL

Idag lämnade vi Paris för att fara till Basel, resan var ganska trakig men inte för illa. Jag är inte alls pa sa bra humör ikväll och därför blir det inget ingaende inlägg om dagen. Vi far se hur det blir imorgon. Godnatt Sverige.

/klara

PARIS DAG 3!

Ja jävlar va ont i fötterna jag har, satan! Converse i skin i 27 graders värme är fan inte att leka med. Idag startade vi dagen med att åka till La Défense som är ett område som bara består av enorma hus, skit tufft! Där tittade vi på La Grande Arche som är en 100m hög triumfbåge, den var också skit tuff. På lunchen gick jag och Steffe och shoppade lite, det blev en bikini, en ring, ett par solglasögon, ett par örhängen och ett par strumpor. Sedan åkte vi allihopa till Louvren, Mona Lisas hem! Efter att ha kollat en jävla massa konst så tyckte vi (Jag, Steffe, Shimme och Tomas) att vi skulle gå igenom den enorma trädgården som ligger utanför, då insåg vi inte att den verkligen är enorm och att solen var extremt jävla varm så när vi väl kom ut ut trädgården så var vi som tre torkade russin allihop. Vi lyckades iallfall ta oss hem till vårat hood där vi rustade för kvällen med öl och bra skit och nu är det balkonghäng som gäller sen ska vi göra Paris osäkert eftersom det är sista kvällen och imorgon beger vi oss till Basel. Hörs lovers och här kommer bilder!
Söta pojkar!


Kan vara bland de största fyrkanterna jag skådat i hela mitt liv!


Kom då, va!


Mitt i smeten stod en tumme, det var galet!


Trapphäng!


Steffe jobbar på bondebrännan!


Kultiverade män!


Jag fick mä na hem!


Innan vi insåg våra misstag hade vi iallfall roligt!


Om ni vill ha ett vettigt svar så fråga inte...

/klara

DAG 2 - PARIS!

Förutom att mina fötter känns som två skalade räkor så är allt lika jävla bra som igår, trotts en party första kväll så orkade jag utan problem ta mig upp i morse för att samlas med min klass. Först tog vi tunnelbanan till eifeltornet, satan vilket torn det är! Softade där i 2 timmar ungefär och sen åkte vi till ett jävligt tufft hus som jag absolut inte kan stava namnet på. Det var en jävla utsikt högst uppifrån iallfall. Efter att vi hade bestigit detta enorma glashus så strosade jag, Begnt, Isak, Tomas och Simon runt och letade efter vägen hem, tog en glass och hade det bra ett tag. Sen började vi vandra och nej vi gick inte fel, inte en ända gång! Lite stolt över mig själv faktiskt. Nu är vi hemma på hotellet igen, ölen är på kylning och nu kom Tomas instormande i rummet efter att ha varit nere i reseptionen och besökt WC.. Här kommer bilder gott folk!
Äntligen framme!
På bussen mot Paris!
Våran balkong med kanske väldens bästa utsikt!
Eftermiddagsmys på balkongen
.. Ni vill inte veta!
Triumfbågen!
The torn!
Nej, Stefania ville inte tro på att det var notre dame!
Utrikt från korvhuset.
Grabbar, och förlåt Alice jag vet att jag har din tröja du får den när jag kommer hem! <3

Ha det bra så länge mina vänner, fast bättre än mig får ni det inte hur ni än försöker!
/klara

LOVE ME IN PARIS!

Första dagen i paris och jag njuter så att jag nästan dör! Solen steker mig och våran utsikt är helt otrolig! Jag måste få in bilder på Stefanias dator så att ni kan få se det. Vi har nyss varit ute och köpt goda saker så som öl, vin och massor av chips och skit som vi ska sitta på våran özöm balkong och njuta av, ikväll lär det antagligen bli party.. Mycket annat kan det ju inte bli när man har köpte förfest för 4 pers för 150 kr! Livet leker och ja, jag har det bättre än er hemma! Balkongen väntar, puss!

/klara

MINA ÄLSKADE!

Hela jag svävar, jag flyger på lycka! Det känns som att jag har kärlek i kroppen för att fylla hela världen. Jag är som ett barn på julafton och jag fick världens bästa paket! Känner mig mjuk och mesig, men det bästa är att jag skiter i det, skratta åt mig hu mycket ni vill.. Jag svävar förbi! Och imorgon är jag ändå i Paris, där kommer ni inte åt mig! I Europa ska jag sväva runt i två veckor och sedan komma hem för att bara fortsätta vara bäst! Jag hoppas er all lycka och välfärd, men hur mycket ni än kämpar kommer jag ändå ha det bättre, med en liten längtan dock.. Men längtan är bra, iallfall när den bara varar i två veckor! Love to u my lovers!

 

/klara

KOM PÅ EN SAK !!

Olle är fan awesome.. De 2 följande veckorna så kommer olle och simon sköta bloggen, så ni vet!

/olle

Fast nae va?!

/klara

HAR TÄNKT PÅ EN SAK!

Har ni märkt att mina rubriker och själva texten nästan aldrig hänger ihop? Jag har tänkt på det och nu har jag kommit på varför.. Det är för att jag alltid tänker att jag ska skriva om en sak men sen tappar jag alltid tråden, tex om jag lyssnar på musik så tänker jag på något som har med musiken att göra och så börjar jag skriva om det, fan jag har en spontan-inpulsiv-party-blogg!! Coolt!

/klara

DAGEN FÖRE

HEJ! Igår vart det på tok för sent för lilla mig och jag försov mig självklart idag så skolan har inte fått se mig idag, hehe! Har ägnat de första vakna timmarna åt prat/kaffestund med mamma för det är ju alltid trevligt. Nu när jag har vaknat sitter jag som en nörd och lyssnar på filmmusiken från Moulin Rouge som nog är den bästa filmen jag vet i hela världen, tror att jag kan säga utan att överdriva att jag har tittat på film jäveln 100 gånger. Av dessa 100 har jag nog gråtit 50.. Det säger ju ganska mycket om mig! Haha! Nu ska jag tvätta lite skit som jag ska ha med mig imorgon, när jag åker till Paris go'vänner! LOVE AND PUSS!




/klara

ALO!?

Varför gör Lady Gaga sig själv dålig när det kan låta såhär?!



/klara

RESFEBER!

Hej mina undrebara! Kom nyss hem från OllePolle-Bajskorv där jag har spenderat nästan hela dagen, förutom skolan och en promenad med Simon. Det var ju som ett litet farväl idag eftersom jag åker om bara 2 dagar!!! Jag har växlat pengar och har ganska bra koll på vad jag ska ha med mig men jag har inte börjat packa än, det ska jag göra nu så att jag inte får panik imorgon. Sen måste jag plugga också så det blir nog inte mycket sömn inatt, men det är ju bara bra för då kommer jag ju hänga mycket i bloggen! Nu måste jag försöka organisera min väska lite, se jah!

/klara

HADE LITE TRÅKIGT NU PÅ MORGONEN...

... SÅ JAG BESTÄMDE MIG FÖR ATT BYGGE LITE!



/klara

GO'MORRON!

Satt uppe och pluggade sent igår, fick inte så mycket gjort men trött blev jag och därför har jag nu försovit mig.. Crap! Så jag ska bege mig till skolan nu och hoppas att jag och Martin blir klara med vårat arbete så att inte Fröken blir arg. Hihi! Men jag leker mer med er sen, puss babys!

/klara


INGET KUL!!!

Fy va trött jag blir, jävla Kissie jävel! Hon har förstört! Som jag redan har erkänt är jag bloggläsarnarkoman, jag läser för mycket bloggar hela tiden för att jag tycker det är kul och för att vissa är inspererande men nu.. Nu är det ända folk skriver om Kissie, den dummaste jävla människan på jorden! Okej, jag läser hennes blogg men då är jag ju med på att läsa om henne och skratta åt henne men nu, efter att hon va med i det där jävla skitprogramet Bella och Tyra bla bla bla så är hon överallt, hela tiden. Sen kan jag heller inte förstå att om bruden själv säger att hon skriver för att provocera människor och erkänner att hon ljuger, vad finns det då att störa sig på?! Om hon fortsatte att ljuga och spela dum är det ju en sak men nu sitter hon ju och försvarar sig genom att säga att hon bara gör det för att göra människor arga... GAD! Lägg av, jag vill ha mina bloggar kvar, utan fula bajs kissie!¨


he he hee-e!

/klara

DEN MODERNA FAMILJEN


Ibland har man allt roligt!

/klara

FYFAN VA BRA JAG ÄR!!!!!!!!

JAG KLARADE MATTE PROVET, FUCK YEAH! ÖZÖM ZMÖK! NU KAN JAG SLAPPNA AV, JAG MÅR BRA, JAG SVÄVAR!

/KLARA THE ÖZÖM OF ÖZÖMZ!

1 AV 3

Godmorgon! Ah själv sitter man i skolan och rullar tummarna, har lite små ont i magen så den verkar ju rulla den med. Har arkitekturhistoria just nu fast jag lyckas inte riktigt göra så mycket värt. Är för trött och för stressad trotts att jag vet att hur mycket jag än stressar så kommer det inte bli bättre. Det jag stressar över är mina betyg, dom kommer inte alls att bli så bra som jag skulle vilja att dom blev och det sjuka är att jag är mer orolig för vad mina föräldrar ska säga än hur det påverkar mig. Men jag får väll helt enkelt ta tjuren vid hornen och prata med dom, hur illa kan det bli liksom?

Annars mår jag bra med tanke på att jag just nu är inne på min första av de tre sista skoldagarna innan studenten för på torsdag åker jag!!! Gud va skönt det ska bli! Nu måste jag fokusera lite, sluta stör!

/klara

TYPISK SÖNDAG

Startade dagen med att vakna upp hos Johanna och tro att hon var borta, men efter mycket letande och efter att ha väckt en snarkande Buster så hittade jag henne långt in i källaren, fråga mig inte varför! Sen vart det söndagshäng i soffan följt av tripp till Navestad där det blev pizza och mera häng. Mellanlandade hemma och åt pankakor och hade det mys med familjen, för att sedan åka och grilla med Dado och co. Helt okej dag och nu är jag trött som en sten. Funderar på att kanske plugga lite men vi får se om jag orkar, tvek på den!

Annars för er som undrar och så har jag min fullständiga studentklädsel färdig nu, tänkte först att jag skulle lägga upp en bild men då blir det ju ingen överaskning så ni får vänta tills den stora dagen. Nu måste jag ta tag i det här, puss hej!

/klara

DÅ KÖR VI DÅ GRABBAR!

Ae fyfan, jag ligger i Johannas mammas säng kl 7 på morgonen och fyfan vad bra det känns! Özöm zmök, vhut da fudsh?! Nä om man skulle begrava stridsyxan och tappa smöret, krypa till kojs och sova lite kanske. Men ändå fyfan va tråkigt och fyfan vad många gånger jag har skrivit fyfan nu. Pappsen ringer väll snart och ber mig tvätta munnen med tvål eller något i den stilen.. Fyfan. Hoppas ni inte tar illa upp eller så men fyfan vilka tråkiga människor ni är, jag blir faktiskt besviken, inte konstigt att man håller på att mögla eller?!

/kla-ara

-

Nu firar vi vädret och åker till landet, fan va skönt!

/klara


20+ OCH SOL!

Vädret har nockat mig, det är ju helt underbart. Har spenderat dagen på plaza la fridström, alltså utanför Olle. Druckit corona, ätit revbenspjäll och hejat på myror som kämpar med att bära bort våran mat.

Igår va ju också en kväll, dock inte så rolig. Satt mest och åt tårta och skit hela kvällen, sen hann jag tydligen med att vara "otrogen" också, fast det va inget jag själv märkte. Özöm!

Ikväll har jag inte en aning om vad som händer, men jag tror det blir lugnt för min del. I brist på pengar och i behov av att förbereda för resan så har jag nog inte så mycket val. Men vi får se, bollen är rund och allt kan hända. Nu ska jag ut i solen igen! Puss!

/klara

FAVORIT I REPRIS!











Fy fan va shtek!

/klara

FUCK YEAH!


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN! ÖZÖM ZMÖK!

/KLARA FY FAN

MJUKIS!


Det är gulligt, fan jag börjar bli mjuk!

/klara

BARA FREDAG

Hemma igen efter lång-häng i grottan, blir till att vara hemma med familjen ett tag, äta pizza och mysa. Sen kommer Matilda förbi och softar base tills det är tid för oss att röra oss mot Tomas och kalas. Var länge sen jag träffade de pojkarna så det ska bli mycket trevligt, hoppas jag kan få med mig kameran så ni kan få se lite fina bilder också. Innan det är pizza time tänkte jag att jag skulle ta en dusch och hitta lite kläder som jag kanske kan ha på mig. Känns som att jag har lite klädkris så jag får väll hoppas att Matilda har något fint med sig!

Men vi får se om jag kanske svänger förbi och säger hej senare, kanske ni får lite mer fina Klara och Matilda cam bilder deluxe igen! Det gillar ni va!?

/klara

SORRY DUDE!

Detta kan ha varit den slöaste dagen i mitt liv fast jag är ändå trött som stryk. Så nu ska jag hoppe i säng och imorgon hoppas jag på lite mer fart kanske. Det blir det ju antagligen också efersom me, Juhänna och Mataluuu ska dra och fira Tomas, hoppas på en trevlig kväll!!! Go'natte!

/klara

TITT SÅ FINT!

Nu ser det ju faktiskt bra ut här, förutom att skiten som ska vara på sidan trilla ner... Men det är väll ett mindre problem för någon som inte är helt bakom flötet på koder och sånt, vilket jag är. Tack så mycket Dennis för di fine designenene... Söt!

/klara

7 DAGAR, EN VECKA! BARA!



/klara

LÅNG-H-EL-G!!!

Får man stryk om man säger godmorgon kl halv 4 på eftermiddagen? Nej jag vaknade inte nu men jag är dimmig i huvudet så jag känner mig fortfarande lite sovande. Olle vill ju inte gå upp och göra kaffe åt mig så jag får väll fortsätta halvsova ett tag till...

Igår var en väldigt rolig men inte så lång kväll, musiken var bra, ja till och med skit bandet chickenbrains, haha. Dom har ju en sexig trummis iallfall! Smk var mest  jobbigt eftesom att folk var så galna och Isak var så full. Efter skandia drog jag med Jackie-boy och full-Isak neråt, planden var hugo men det blev inte så sen. Tog en sväng förbi deli och träffade på Johanna sen hem till Gay-Olle istället.

Idag var planen att gå på dansuppvisning med efter strul med telefoner så vart det inte så, nu vet jag inte alls vad jag ska göra men något mysigt blir det väll kanske. Amanda kanske?! Ha en underbar och lång helg go'vänner så hörs vi senare!

/klara


SMK, FYFAN JA!

Hej vänner, jag har ingen tid för blogg idag, i am sorry! Är bara hemma på en snabb mellanlandning för att ta lite luft och sitta ner ett ögonblick. Dagen har varit full gas från starten och det är inte slut än. Ska snart åka ner till stan och möta grabbarna och sedan dra och titta på slagsmålsklubben, özöm! Sedan får vi se vad som sker, det är ju redan helg för fan!!!



/klara

I'M HOT!

Halu vänner! Olle försöker intala mig att jag är sjuk, fast nä det vill jag inte tro på. Fett ovärt att bli sjuk när det nästan är helg, för det är det ju på torsdag! Jesus gjorde en sak ordentligt och det va fan att dö, återuppstå och flyga till himelen, man får ju ledigt en jävla massa tack vare honom. Skön grabb!

Har fått två samtal till min mobil idag, det ena var från mamma som mest skrek oförståliga saker och det andra var från Amanda som ville leka, fast hon visste inte vad. Båda två var lika givande - inte alls!

Det är ju i och för sig jävligt fint väder ute men jag fryser bara när jag går ut. Känner mig svullen och ful också så jag vill nog bara ligga inne och vara odräglig idag, låt mig!

/klara

FFML - FÖR JAG KOM MED!

Så jävla özöm!!!!



/klara

5 SKOLADAGAR KVAR, DÅ KAN MAN JU INTE BLI SJUK!

Känner mig febrig, händerna pulserar och ögonen känns tunga. Har inte alls tid att bli sjuk nu, måste bli klar med allt och det är tro det eller ej, bara 5 dagar kvar i skolan. För mig iallafall. Tänkte att jag skulle hitta på någonting idag men jag får nog strunta i det och stanna hemma, be lite för att jag bara är väldigt trött.

Det mest intesanta som har hänt mig idag var en sväng till affären med min bror som i och för sig är jävligt cool. Det va ganska kul faktiskt. Titt!






Han är en jävel på kickboard också vill jag lova!

/klara

10 DAGAR KVAR!!!



/klara

TAKE IT

Hemma efter en lång dag i skolan, dock inte alls ansträngade. Har i stortsätt bara pluggat till matte provet och haft matte provet. Det gick skit mycket bättre än förra gången och det tackar jag baby Simon för! Men jag får inte veta om jag är godkänd för än i morgon. Så dagen då, vad ska jag göra?! Jag vet inte, plugga kanske, kanske gangstra med Amanda får se helt enkelt.

Jag återkommer väll...

/klara


11 DAGAR KVAR!



/klara

GRÄVA OCH SÅ!

Nu är jag äntligen hemma, trött som en påse med bajs och inte alls pepp på att plugga matte, fast det blir ju säkert roligare eftersom att jag ska få hjälp av bäste Simon. Har varit på skolan hela dagen och grävt djupa hål i marken, resten av tiden har jag mest gangstrat runt på en minitraktor och det var ju i och för sig jälvigt kul.

Nu tänkte jag hoppa ur mina sunkiga jobbarkläder och bli lite fin, varför vet jag inte riktigt.. Jag bara känner för det. Puss!


Nästan exakt så pepp är jag!

/klara

MORGONSTUND HAR BAJS I MUNNEN...

Hej mina kära vänner, idag vaknade jag klockan 7 ute på landet och insåg att "nej jag kan inte ligga och dra mig i sänge för jag måste gå upp och åka buss", redan där var mig dag förstörd. Nu efter att ha åkt buss i en timme och suttit och väntat på spårvagnen i 25 min så är jag hemma. Men ska snart ge mig av igen för lite arbete på skolan. Ska jag lyckas plugga matte också!? Kom inte nära idag...



/klara

NU LÄGGER JAG NER

Nu kastar jag in handuken för ikväll, nu orkar jag inte mer. Den här kvällen blev ju iallfall inte alls som jag hade planerat och den har verkligen inte varit mysig, det tackar jag för.. Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till stan för att jobba på min skola. Sen får vi se vad som sker, blir väll antagligen att plugga matte. Skönt! Fy fan va sur jag är just nu, eller nej sur är inte ett bra ord.. Jag är domedagsförbannad!

VARFÖR ÄR DET ALLTID DU SOM FÖRSTÖR SAKER?!

/klara

ETT "ÖÖÖHHH TILLSTÅND"

Fyfan, känns som att jag vill spy fast ändå känns det tomt i magen. Äckliga jävla människor som inte kan konsten att vara smarta! Varför knullade ni inte framför ögonen på mig istället? Börjar nästan skratta.. Mys!

/klara

12 DAGAR KVAR!!



/klara

KNARKAR BLOGGAR

Oh tacka gud för bloglovin.com!!! Har fastnat i bloggläsarträsket igen, kan inte sluta och då jag inte ens läser om viktiga saker eftersom att folk bara skriver skit om hur dom ser ut så känns det ju mer som att jag kastar min tid i ett stort hål fullt med äckliga saker.

Fan jag kom på att jag måste plugga matte och att jag inte har matteboken här, fan! Hur ska jag lösa detta? Kan man googla matte? Dunkar lite Atmosphere medans jag tänker ut en plan! Han är tuff och honom kunde jag sätt live på P&L, men nej vi hittade inte vägen! BRA!



/klara

JAG LIGGER MED DIN MAMMA DÄRFÖR ÄR JAG EN MOTHAFOCKA!

Hej sa jag, okej! Landet är shtek också, ett jävla drag här ute i Kättinge kan jag lova. Nej men lugnt och stilla passar mig skit bra i dag kan jag lova för igår hade jag en såkallad kalasfylla. Det var özöm zmök. Startade med en tillbörjan tveksam förfest som sedan artade sig och avslutades med absintshots. Vidare till Hugo och bowling, jag var självklart bäst.. Och därifrån gick det bara utför. Vaknade i Olles soffa och hade tydligen varit jävligt otrevlig, özöm!

Kvällen ska alltså spenderas i Kättinge. Det är fest i arkösund och varenda jävel i stan ska ut.. Men jag bryr mig inte, jag vill faktisk ha en lugn kväll tro det eller ej. Så det blir film, godis, cola och tacos för min del. Ska nog ha lite hemma spa också, fan va bra det känns! I will talk to you laterow!

/klara

DIS

Det börjar bli molnigt, jag lyckas inte få ihop mitt solo och just nu känns det som att den här jobbiga paniken snart kommer över mig igen. Hatar den kännslan. Sitter på Bengts dator och stör de andra med Bob Dylan, fast nu kör han bort mig.. Dumma! Puss!

/klara

PÅ TAL OM OMORALISKA...


Tänk om Gudrun Skyman såg detta, hon skulle gå i taket och kissa dem alla i ansiktet. Ska nog ringa henne!

/klara

FREDAG UTAN KÄRLEK

Känner inte den här fredagen än, det känns som en sketen måndag.. Men fredagskännslan kommer nog snart, iallfall när skolan slutar om solen lyser för då ska jag träffa Sharon som jag inte träffat på mer än ett år för hon har varit i Thailand. Så det ska bli kul!! Dessutom ska jag köpa min klänning också.

Min dåliga fredagskännsla kanske beror på min extremt dåliga morgon också, när Olle var en omoralisk skit och jag fick springa samtidigt som jag åt en mcdonaldsfrukost, kom ändå försent och min lärare vart arg. Oözöm zom fan!

Nu ska jag ut i solen och dricka kaffe, tack för mig leverpastej!

/klara


MOMENT

Fan va synd att det bara är jag som får uppleva detta ögonblicket, det är underbart. Sitter bredvid Olga, känner ni henne? Olga = Olle, sminkad! Han är så söt så. Calle skulle kunna se det, men nej han sover. Han har förresten också lite fint skägg i ansiktet, men bara i halva. Nu ska jag dricka upp min 3,5a och rapa som en man, sen ska jag sova. Ha en underbar natt mina vänner så bluggfestar vi mer imorgon! Puss!

/klara

DET BLIR ILLA

Uh, kallt ute! Är helt frusen, har nämligen stått ute i folkparken och väntat på Simon som sprang grabbhalvan. 27 min spranghan på, tror att det är en halv mil eller en mil man springer så jag är sjukt stolt över honom, min lille Simon. Nu ska jag ta mig något att äta och sen får vi se vart kvällen tar mig. Puss!


När jag är ensam hemma, på tok för hög musig och konsigheter.. Finns bildbevis!

/klara

BRING IT!

Hello bruds, förlåt min dåliga uppdatering under dagen men det är så att jag inte har haft min söta lilla bluggdator till hands. Spontan somnade ju hos Olle utan saker och där har ni ekvationen, resten får ni lista ut själva?!

Dagen i skolan har varit extremt slapp, kollat på film och haft banyturnering, skönt måste jag säga. Sen fick jag även veta att jag får ha omprov i matte så det ska nog bli bra det här. Efter skolan mötte jag Amanda och vi begav oss till stan, där hittade jag min blivande studentklänning!!! Och ganska spontant bestämde jag mig för att klippa mig. Så nu är jag snart redo för studenten på riktigt. Kven ska spenderas i folkparken där vi ska titta på lille Simon när han springer grabbhalvan, den galningen.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/hadil-corsage-dress-479313-13/ - Länk till min klänning!!! I love it!

/klara

SOFFHÄNG

Tjänare! Ligger just nu och värmer mig i grottan, fast Olle är inte här, för han är i affären! Hihi, söt! Dagen har jag spenderat med Johanna och navestad, det var en händelserik eftermiddag vill jag lova. Har aldrig förr tex ätit panpizza stående i navestad centrum, vi tog hängandet till en ny nivå idag.

Kvällen verkar bli lugn och sansad, det passar mig bra eftersom jag är frusen och trött. Vi hörs imorgon lover!

/klara

MIN NOSTALGI


Det här va min bästa låt när jag va liten! Özöm!

/klara

BIBBAN

Sitter just nu på bibban i stan och väntar på mina kära klasskamrater. Vi ska måla av biblioteksbyggnaden som enligt mig är jävligt ful. Jag är dessutom på fruktansvärt humör eftesom jag inte vart godkänd på matte provet och antagligen inte får göra om det. Så just idag är hushelvetet extra fult.


Fula, gråa, dumma hus!

Jag har bestämt mig för att idag ska vara en skolfri/pluggfri dag, pallar inte att tänka på skite just idag, har fått nog av det nu känner jag!

/klara



SATAN VA JOBBIGT!

Har nyss skrivit klart mitt prov och lämnat in det, sitter nu spänd i hela kroppen i väntan att få tillbaka det. Jag dör innifrån och ut om jag inte är godkänd, satan va jobbigt det skulle vara!

Men som tur är kan jag sitta och glädjas lite åt dessa bilder från i söndags, di beste söndagen!




/klara


15 DAGAR KVAR!



/klara

NU ÄNTLIGEN KOMMER DOM...

.. JÄVLA VALBORGSBILDERNA!!!



































Nu måste ni ju ändå vara glada och eftersom jag har brutit mitt löfte om att ladda upp bilderna jätte många gånger nu så får ni extra många, detta var en fin kväll. Oh ja!

/klara

DAGEN D

Idag gäller det mina kära vänner, idag är det vinna eller försvinna, idag avgörs om jag blir en fri man eller en stressad själ de kommande tre veckorna, idag är DAGEN D!

/klara

AJ SOM FAN!!!

Kära vänner, jag lider! Har nyss försökt ta mig samman och vaxa benen men fyfan i helvete va ont det gör. Ursäkta mitt språk men den smärtan.. Värre får man leta efter. Ska snart bege mig till Stefania för att plugga men först ska jag lägga över bilderna från valborg som jag har lovat i 3 dagar nu. Nu blir ni väll allt glada va!!!

Eller nej jag hinner inte, luring!!

/klara


BAJSFULABLOGGJÄVEL!

Jag vill inte att min blogg ska se ut såhär!!! Men jag kan ju inte för kung och fosterland förstå hur man fixar den, hur hur hur gör man? Dåligt skit, hjälp mig..

/klara

4x(a+b)-3(b-a)=(4a+4b)-(3b-3a)=4a+4b-3b+3a=7a+b ?!?!?!?!?!?!?!


16 DAGAR KVAR!




/klara

JAG ÄR PÅ G!!

Tänkte att man kan ju kombinera matte och blogg, sitter just nu och försöker förstå hur man förenklar, går sådär, men jag ger fan inte upp nu. Skulle vara så fruktansvärt skönt att klara det här nu då jag kan fokusera på den andra skiten sen. Skulle verkligen behöva någon som är riktigt bra på det här som kan hjälpa mig. Tänker sitta uppe tills imorgon omdet är så, jag ska kunna! Starkt kaffe fick iallfall igång min hjärna litegrann.

/klara

MATTE DAG!

Idag mina käraq vänner kommer jag inte heller att ha någon tid, för imorgon har jag matte provet som avgör ifall jag har ig eller g i mette b... Jag trodde inte det skulle bli såhär jobbigt att ta studenten, fy fan vad stressad jag är!!

/klara

INAKTIV OCH GODNATT

Jag tappar tålamodet med er kära läsare, för jag är så bissy om dagarna, med att sova tex!

/klara

17 DAGAR KVAR!!



/klara

LÖRDAGSBILD


Va skönt det känns att jag inte ser borta ut som Olle och inte har hår i ögat som Olivia på den här bilder, lördagen var en bra kväll!

/klara

HYPA DR. ALBAN!

Under dagens bildlektion kom jag fram till att fenomenet Dr. Alban är på tok för bortglömt! Killen är ju rolig menar jag. Om det är någon som har missat det så gjorde en drös med hjälporganisationer tillsammans med Dr. Alban en konsert i Africa för att hjälpa fattiga, kostnaderna för detta arrangemang var upp mot 2 miljoner kronor men när det väl var tid för Dr. Alban att entra scenen varr det olyckligt nog bara 5 pers där för att titta. "Hello Africa, tell me how you doin.." ÖZÖM ZMÖK! Låt aldrig Dr. Alban falla i glömska!!!



/klara

FAN FÖR MITT LIV . COM!

"Idag, så kom min sambos föräldrar och hälsade på och jag tänkte att det vore kul att se gamla familjevideor på mig när jag var liten. Några minuter in i filmen så ursäktade jag mig och gick in i köket för att hämta tilltugg till alla. När jag kommer tillbaka så inser jag att jag har spelat över alla familjefilmer med porr. FFML"

Igår visade Steffe mig en rolig hemsida http://www.fanformittliv.com! Där man kan läsa om folks jobbiga liv, fan va kul det är! Skadeglädje är den bästa glädjen..

 

/klara


HUSTLAH!

Goooodmooorgoon sa jag! Måndag igen, skola igen och ah va bra jag mår. Vädret är fint, jag är inte skit trött och känner att idag kommer jag göra bra saker. Det är 17 dagar kvar tills vi åker på resornas resa och Olle kommer må dåligt i två veckor. Fuck yeah, det kan inte bli bättre.

Just nu har vi arkitekturhistoria som förberedelse inför resan så jag sitter med konstant pirr i magen. Förlåt för att bilderna inte kom upp igår, fårstår att ni är sjukt besvikna men jag kom inte riktigt hem igår så jag kunde inte göra så mycket åt det, lovar att straffa mig själv i månens namn senare.

Igår var en riktig mys söndag som jag sa tidigare, kvällen avslutades med "sanne" hemma hos Steffe, chips dipp och cola med di bäste. Sen blev det grottsovning och allt var mys, jag älskar mys!!!

/klara

SÖNDAGS LOVE!

Fyfan va jag har börjat gilla söndagar nu för tiden, dom är helt underbara ju! Man får andas ut, vara ful, lukta illa och det är helt okej. Idag har jag tex legat och dragit mig i grottan jätte länge, varit lite morgon sur, legat i solen i Lindö och myst, haft vatten krig med Simon och nu är det pizza mys hemma hos John med Steffe och Amanda. Kan inte bli bättre!!!

Helgen har varit özöm den också förutom att jag har slösat på tok för mycket pengar, men det kan man ju glömma för ett tag. Valborg spenderades hemma hos mig på landet där det vart grillning (trotts det dåliga vädret) och mys, sen in till stan och hem till Olle där det vart mer fest än mys. Jag var dock barnvakt större delen av kvällen. Lördagen försvann mest i sömn, vaknade klockan 21.00 på kvällen efetr en kortare utflyckt till Lidl med los gangsteros. När vi vaknade tog vi oss till Deli, mötte Olivia och drog till Otten. Det var en rolig kväll som slutade med drama på Max, det var özöm. Tack för bekräftelsen! För alla utom John slutade kvällen med ligg, men han gicke hem ensam och köpte lyxrunkartiklar på nätet, stackarn..

Bilder kommer ikväll, måste hem och stoppa in kameran. Det är sjukt värda bilder måste jag få lov att säga så missat inte!

/klara

VALBORG HAR INTE TID FÖR BLOGG

Har helt enkelt inte tid, så jag skriver imorgon. Då blir det as mycket blogg och as mycket fina bilder från helgen! Sorry!

/klara


RSS 2.0