GE MIG EN MACKA!

Mitt enorma sockerintag denna sommaren alltså..
Jag blir rädd för mig själv när jag tänker på all skit jag har stoppat i mig.
Hann absolut inte äta någon frukost i morse och visst kan jag ta en glass,
men när man har ätit ca 1,2.. 400 glassar på loppet av tre veckor
då blir man ju fan rädd. Jag vill ha en vanlig jävla leverpastejmacka!
Inget mer socker, crap alltså jag är ju hungrig!

/klara

DOUCHEBAG


Kan vara bland de fulaste jag skådat i hela mitt liv
fyfan va snuskigt och på samma gång så vackert,
ett förstaklassigt exempel på en douche!!!

/klara

OMVÄND PSYKOLOGI?

Tycker det är fruktansvärt roligt att när jag säger till mig själv
att nu tar jag blogg paus, då känner jag ett extremt behov av att skriva.
Annars är det ju som att jag gör det för att, ja bara för att.
Från och med nu, från och med du-hihi! Ska jag bara skriva när jag vill!
Låter ju jävligt självklart att det är så det är, men icke..
Jag är en stressad liten flicka och blir nojig över de allra fjantigaste sakerna,
tillexempel, min blogg! Gah, i'm a douche! Hehe-h-ee-eee...

/klara


-

Jag tar nog en liten blogg-paus nu, insperationen är borta! Puss

/klara

MMAH!

Godmorgon! Sitter halvdöd på jobbet och är så trött att det känns som att hjärnan bränner. Sitter och nostalgitrippar på haga fritidsgårds hemsida och läser texter som käre salo har skrivit från livet är en fest, fruktansvärt roligt.


"Anmälda till årets Livet är en fest var Moa, Martin, Adnan, Klara, Natta och Emil.
Onsdag kväll kl 1900 var det samling vid resecentrum i Norrköping. Tåget skulle gå 19:33 från Norrköping mot Södertälje syd. 50 st Norrköpings ungdomar och ledare väntade med spänning på perrongen att tåget skulle komma. Tåget glider in och dörrarna öppnas, alla 50 in samtidigt SPRING! Tuff tuff (ca 1 och en halv timma senare) framme vid Södertälje syd. 30 minuters paus innan tåget kommer, folk sitter och pratar en del går på toa och andra bara står. Man känner en spänning inför resan och är väldigt sugen på att få komma fram, det är ju inte direkt kul att spendera 13-14 timmar på en tåg där toaletten inte är större än en städskrubb (inte för att man hängde så mycket på toa men ändå).

Haga hade tur med sina biljetter och fick en hel sovkupé för sig själva medans andra fick dela. Jaha, nu ska man sitta här fram till kvart över tio i morgon då!. Mycket fast och fläkt på alla ungdomar, tror inte många sov så väldans mycket denna natt. Torsdag morgon vid 6 tiden studsar Herr Salo upp ur sängen, morgon pigg (inte direkt men jag gick upp då i alla fall). Börjar med en mycket uppfyllande Conex frukost bestående av en gammal inplastad ostmacka och en kopp kaffe. Conny (från djäkne/lindö) ansluter sig kort för samma intag av näring. Vi börjar väcka dom trötta vid 8 tiden och dom är INTE sugna på att gå upp men ska man av i Bastuträsk så måste man vara redo! (Bastuträsk är en härlig håla vi alla från Norrköping lärt oss älska)


10:15 skulle vi vara framme i träsket men så klart var vi försenade (heja connex), jag tror vi kom fram ca35 minuter försent men bussen stod kvar och väntade på oss. Tjo hej alla av tåget och på bussen! (50 personer fyller en buss. Är men 51 så får en stanna kvar.) Är man 50 personer som har bokat plats på en buss från härliga bastuträsk till Skellefteå plus alla andra som planerat att åka med samma buss så antar man ju att det finns TVÅ bussar!!! Men inte i Bastuträsk, där finns bara en buss (heja connex). Så det var bara att sätta sig i världens minsta väntsal och vänta. Prat med conex hallå hallå, bla bla. Det fanns buss men ingen busschaufför?!. Men va f!# (Borta bra men hemma bäst. Hjälp oss vi sitter fast i Bastuträsk). Efter ca 1 och en halv timme kommer det en buss som ska ta oss till detta här Skellefteå och Livet är en fest.

Väl framme är det möte med våra guider som hjälper oss till incheckningen sen var det raska takter bort till invigningen och efter den dags för OPEN SPACE!. En sak jag lärde mig just då var att man måste äta, Hagas ungdomar är inte som Rambo. Äter man ingen/lite frukost och sen får sitta i härliga Bastuträsk så blir man grinig. Så det blev det Sibylla i stället! Med en stadig måltid som skulle hålla sig fram till välkomstmiddagen kl 1900 blev vi inkvarterade på Tuböle skolan tillsammans med Frinavet (mycket trevliga människor). Därefter blev det lite vila och byte av kläder inför middagen och kvällens disco. 08:00 beep beep! dags för frukost. 2/7 av Haga gänget sov typ hela natten, det gjorde inte dom andra så 8:00 är ingen höjdar tid för frukost men upp kom dom. 9:00 åkte bussar för att ta alla till sina valda aktiviteter. Tjejerna skulle rida, Martin skulle spela foltbollsgolf men det var inställt så det blev discgolf i stället och Adnan jaa han skulle rida!. Då han inte valt det så var det bara att rodda ihop något lite snabbt, jag tog kontakt med en av arrangörerna och kollade om det fans plats med Martin på hans buss.

André: Klart Adnan inte kan rida – han är ju allergisk!.
Arrangör: Näe det är klart. Ok men då fixar jag det.
André: (viskar) Om nån frågar så är du allergisk.
Adnan: Ok

Jag hade blivit tilldelad en aktivitet som jag skulle iväg på. Klättring, samma som Emil. Helt ok. Om Skellefteå har nått så har som en mer än ok klättervägg. 15-16 meter + ett nice bouldering rum. Sen tillbaka till Tuböle för lunch efter en 40 minuters väntan på bussen, tjejerna som var iväg och red fick visst vänta 1 och en halv timme på bussen!!. Efter lunch så var det lite stads promenad + chill tid. Sen var det middag + lite chill till innan Tivolidiscot på Anderstorps fritidsgård. 400 dit resta ungdomar plus Skellefteås egna var här. Kan inte säga annat än grymt mycket folk. Lite roliga aktiviteter, uppträdanden och disco. Dåligt dock att dom stängde discot för uppträdanden då dom flesta villa dansa på discot. Då detta var sista natten vi sov i Skellefteå så ville ju alla vara vakna in i det sista!

08:00 beep beep! Frukost… Bussarna går kl 9.00 bara att packa ihop. Då jag hade turen att hamna i samma rum som Frinavet och Fia (med alla dom smarta idéerna) så började vi att städa och plocka i ordning redan på morgonen så vi skulle slippa att åka tillbaka och hämta all packning. Fia, Conny och jag fixade biffen, sen blev det buss till E-fyran (ungdomenshus). Där ligger Adnan, Martin och Klara och sover. Jasså inga aktiviteter här alltså! Efter en snabb lunch på Max var det dags för avslutning. Norrköpings arrangörs grupp fick uppdraget till nästa år att bära facklan vidare."

Sen är det ju synd att Salo den soppan har slarvat bort bilderna, men de va fina iaf.

/klara


KAN INTE STANNA, KANSKE?!

För jag fick nyss världens lust att hitta på något riktigt roligit, något man inte gör så ofta.. Fast jag vet inte vad.

/klara


J.A.. NEJ!

Hehe, hej omvärlden! Börjar känna mig lite smått isolerad här ute på landet. Har tillbringat väldigt mycket tid ifrån stan och vänner, inte heller haft tid/lust till att data så speciellt mycket och lite skrämande är det att jag inte alls vantrivs, tvärt om.. Har börjat uppskatta mineralvatten mer är cola och äter ganska dåligt, undra vad det är som händer?! Bli nu inte oroliga kära vänner, har planerat en resa till norrköping imorgon men stannar antagligen bara en dag i och för sig. Lovar att bli bättre på att höra av mig, hihi!

Just nu sitter jag på jobbet och här kommer jag sitta till klockan tre, sen hoppas vi på att det soliga vädret håller i sig tills dess så kanske jag tar mig ett bad. Grillning med familjen finns på dagen agenda och ja, en skärgårdsdag helt enkelt.

Måste berätta om min nya fobi okcså, getingar! Jag som alltid trckat Amanda för att hon är så rädd för kryp (förlåt), nu är jag själv helt hysterisk när det kommer en geting i närheten. Detta kommer sig av att jag för några dagar sen vart stucken av en geting, på insidan av fingret. Hela min hand svullnade upp och jag såg ut som en överviktig bebis i 3 dagar, nu har det som tur är lagt sig men förstå om jag skulle bli stucken i ansiktet eller på halsen, kan gå illa! Så nu får jag panik varje gång en av de små jävlarna kommer i närheten och känner ett enormt behov av att mörda dom!!!

Skönt att skriva av sig lite, men nu återgår jag till Bloons Td 4! Puss!

/klara

GLASS!!!

Haha, här är dagens glass(ar), som jag har ätit alltså.

 
Det blir säkert fler.. Hehe!

/klara


I ÖVRIGT..

.. Så gör jag inte så mycket, hänger på jobbet (som vanligt). Känns inte som att jag gör så mycket annat nu för tiden, Kalle har börjat klaga på mig om att jag tar alla timmar. Den stackars pöjken vill ju också jobba ihop pengar, till en ny bräda. Han är bra söt. Ja ni, det händer ju inte jätte mycket ute i lilla arkösund så det finns faktiskt inte så mycket att säga.. Va inne i stan igår, där hände det inte heller mycket, hängde med Olle, Amanda och Stefania öla lite och glode på tv. Vårat tappra försök att ta oss ut och göra något misslyckades och jag som var världens lamaste igår, trött och grinig, deckade utan kläder frmaför tvn.. Haha, vilken dag va! Lyckades iallfall få upp Olle ur sängen imorse vilket ju var trevligt, vi åt frukost och hängde. Sen skulle han åka och gyma.. Tro det eller ej, men han skulle iväg och träna!!! Killen som inte gärna lyfter en tumme om det inte är väldigt viktigt. Jätte sött! Aja, ska väll ta mig en till glass nu och sätta mig på altanen, puss!

P.s - Jag borde börja uppdatera er om vilka glassar jag äter på jobbet för fyfan va glass jag äter!

/klara

I SAY A LITTLE PRAY FOR YOU

Godeftermiddag barn! Sitter på jobbet och lyssnar på en av de tuffaste människorna i världen, Aretha Franklin! Vilken brud alltså.

Aretha Franklin – Son Of A Preacher Man 
Aretha Franklin – I Say A Little Prayer 
Aretha Franklin – [You Make Me Feel Like] A Natural Woman

 

/klara


DAG-START

Hola senioritas och godmorgon! Sitter på jobbet och försöker vakna, gick upp ur sängen 10 min innan jag skulle börja och var helt lost. Tog cykeln och åkte hit tog en glass, en kaffe och en cigg - bra mogon, hehe! Bosse och grabbarna va självklart här och pimpla kaffe dom också, finfint. Lite trist att det inte är så roligt väder idag när jag slutar tidigt och allt, jag tänkte ju bada och sånt men det verkar bli deg av den tanken alltså. Knakse drar till stan istället då?! Va?! Mja..

Igår kväll efter jobbet gick jag och åt med pappa och co. Sen bar det av till hotellet, mys, öl och efter det till båten, vin och mer mys. Mys helt enkelt, ända till i morse. Uscha!

/klara

KAPTEN RÖD

Mh som jag sa, han va tuff! Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här  Kapten Röd – Kallakallacka  Kapten Röd – Du E La Go



/klara

TORKA

Har varit tort på bloggningsfronten nu ett tag för min del. Har varit ledig hela helgen för att fira Olles 18års dag och inte haft blogg på tanken. Men nu när jag sitter på jobbet igen då jävlar har jag tid. Här står det stilla som vanligt, förutom skitungen Kalle som springer runt och är jobbig händer det inte mycket alls. Ska sitta här till klockan 9 vilket känns lite segt, börjar imorgon kl 9 på morgonen alltså vilket också känns lite segt. Mamma ska in till stan och jag får sova ensam, buhu!

Sen senast jag bloggade, vilket var i onsdags tror jag så har jag: varit och tittat på Kapten Röd som va as grym! Badat en massa med Amanda, Olle och Holmis, åkt in till stan och svettats, vunnit på bowling över Felix och Olle, hängt på Olles baksida och druckit bärs, firat Olles födelsedag, slagits, hyrt film och haft sönda. Värd helg, som fan!

Jag har även bestämt mig, när min lön kommer ska jag tatuera mig. 9 stjärnor i nacken, 2 för mina föräldrar, 6 för mina syskon och en för Amanda. Det blir finfint det. Måste bara boka tid också, damn jag blir nervös när jag tänker på det.

/klara-lu

GÖDBAJ!

Nu vart jag uppringd av Tord, iväg till nästa jobb, fan jag som tänkte bada. Gay! Jobbar bara till 4 dock, inte en minut längre! Skit!

/klara

JAG KASTAR IN HANDUKEN IDAG

Är helt off, trött och grinig. All musik gör lite ont i öronen och mina ögon svider, en riktig skitmorgon med andra ord. Hade jätte svårt att sova igår av flera anledningar, dels för att mamma envisades med att ha på en jävla mördarfläckt hela natten som lät som skit. Började jobba för en timme sen och har på den tiden inte gjort så mycket mer än att druckit en jävla massa kaffe och stirrat rakt fram. Jag fryser när jag sitter ute och jag fryser här inne, har inga kläder här ute och är i extremt behov av att åka in till stan, duscha måste jag också göra. Pissrumpa på den här dagen, hoppas dock att Gotte kommer ut och piggar upp mig lite, om de inte gör det så kan jag väll lika gärna gå och lägga mig igen. Kanske kan kapten röd ikväll på hotellet få mig att piggnatill, kanske... Stjärtanus! Älskar iallfall att jag kan ta ut min ilska på bloggen, annars hade jag nog skrämt iväg alla små "söta" barn som kommer in i min kiosk med smutsiga fötter och snoriga näsor, kliar sig i rumpan och rotar med samma hand runt bland godiset, pestspridande skitungar! HAHAHA! Där lät jag bara fantasin flöda, jag gillar barn!

 

/klara

FÖR, JA VARMT!

Har ingen ork kvar, legat i solen hela dagen. Orkar inte skriva. Puss

/klara


THE KEY OF AWESOME

Vet inte om jag har lagt upp de tidigare videorna som de har gjort, här är iallfall två nya. Jag tycker dom är roliga. Hehe-he-h-e!






/klara

HOFFMAESTRO





Tyfft, i like!

/klara

SNURR!

Hej allihopa! Idag är jag väldigt yr, har ingen koll på något alls och bara glider. Det är ju helt okej att tex inte ha koll på vilken dag det är när man är ledig men när man jobbar är det ju bara att veta sånt. Jag var helt inställd på att det var tisdag idag men icke, det var ju måndag. Jag är faktiskt fortfarande lite inne på att nästan halva veckan har gått..

Sitter iallfall på jobbet nu, slutar vid 5 och då ska jag bada med familjen sen får jag se vad jag hittar på, börjar inte för än klockan 5 imorgon så det kanske blir något roligt. Håller mig i arkösund iallfall. Tänkte åka till stan på torsdag, sen är jag ledig hela helgen så det blir näjs. Puss!

/klara

Ö-MYS MED HELA STORA FAMILJEN!

Nu mina kära vänner slutar jag snart, då ska jag ta mig bort till hotellet och äta deras fruktansvärt goda fiskgryta. Sen kommer pappsen för att hämta mig och mamma och sen ska vi ut till lundarna där resten av familjen redan hänger. Därute blir det fotbolls-vm och bärs. Farbror från Norge är också här så det blir super mys. Nu drar jag. Puss och hej!

/klara

OSKAR, GAD!

Munken in the park, för alla. Gratis konsert i Norrköping som pågick nu i helgen, jag kunde tyvärr bara se Oskar Lindros och missade pga jobb Veronica Maggio, Monyebrother och Timo. Men Oskar, herregud! Tackar och bockar! Svensk musik har börjat tilltala mig, faktiskt.








MYS! BRA JOBBAT MUNKEN!

/klara

MISSFÖRSTÅ MIG INTE

Med det förra inlägget menar jag absolut inte att jag klagar på värmen! Nej nej nej, visst är det sjukt varmt men för fan, bättre detta än svensk sommar med pissregn och 10 grader.. Jag älskar värmen! Kanske är lite jobbigt att man svettas hela tiden, men va fan det tar man väll för lite riktig sommar eller. Jag ska iallfall sätta mig ute på altanen och dricka en iskall cola.. Bara njuta av skärgården, badande i solsken och barn, badande i havet. I love it!

/klara

MIN BLOGG HAR FÅTT SOLSTING!

Jag med för den delen, det är 100 grader varmt överallt. Lyckades bada en sväng innan jag började jobba och det var välbehövligt kan jag säga. Har vart ganska upptagen de senaste dagarna och när man är ledig över helgen vill man ju inte sitta och blogga, inte jag iallfall. Hoppas ni har förståelse. Får se vad dagen bjuder på, just nu vill jag bara slänga mig i havet! Svettas ihjäl!

/klara

MORSH!

Godafton frodos. Hänger hemma, har varit sjukt trött hela eftermiddagen men nu är jag redo för att slå stan med knytna nävar, and i will! Sitter med mina fina Corona och mår bra. Nu är jag omotiverad och lat så, raw vi hörs! Puss!

 

/klara

P.S!


Denna också, tuff video, tuffa killar!

/klara

COMMON!








Tuff grabb, tuff musik!

/klara


MÄRKLIG KVÄLL!

Godmorgon! Kära vänner nu ska jag berätta om min extremt märkliga kväll, alltså igår.

Jag skulle sluta jobbet vid klockan 9 typ, så kvart i 9 går det förbi två grabbar och en tjej och jag kollade ut och såg "fudge, det där va Dessie". Undrade va fan hon gjorde här och sen va det inte så mycket mer med det. Men när jag en kvart senare var på väg från jobbet så roppar hon på mig, jag stannade i tron att hon ville ha en tändare eller liknande men istället bjöd hon med mig på fest, jag tvekade en stund och gick för att hänga med Felix ett tag men efter övertalning från Stefania så gick jag ändå dit. Hade en trevlig kväll och drack vin med trevlig folk, lite besviken dock pga att hon faktiskt var ganska mycket som en vanlig människa. Kvällen slutade med bråk som var i behöv av övervakning så jag deckade efter ett tag i huset, vaknade kl 08.00 och gick till mammas jobb och åt frukost. Skum men rolig kväll, spontaniteten vann igen! Ha en trevlig morgon nu! Puss!



/klara

OH! FISRING!

Idag är det inte di bäste, sjukt opepp på arkösund idag. Vill vara ledig och njuta av solen ifred.. Inte sälja glass till snorungar, inte idag! Blir depp också, skithål. Sen ska jag hem till pappa men det ska ju iof bli kul eftersom jag inte har träffat dom på länge nu, jobba kl 9-13 imorgon och sen, sen lovely - ledig! Fast dock bara i en dag, sen blir det ut och jobba hårdpass eftersom dom ringde från mitt förra jobb och behövde extra personal, så på lördag börjar jag 12 och slutar framåt natten någongång... AH!

/klara

ATT FAKTISKT GÖRA DET JAG VILL

Sitter just nu med fjärillar i hela magen och tittar runt på olika hemsidor som hjälper folk att hitta jobb och bostad utomlands, det har ganska länge varit det jag vill göra men jag har hittils inte kollat upp någonting. Detta kan bero på att jag är lat men jag tror mer att det handlar om feghet. Att jobba och bo i ett annat land är det jag mest av allt vill göra men minst av allt vågar, att bara lämna allt här hemma känns så fruktansvärt läskigt men samtidigt väldigt skönt på många sätt. Vägrar sitta i Norrköping hela mitt liv och jobba som någonting jag inte vill, fast med hus och barn och bli en svennebanan... Usch nej, det finns det nog med folk som redan gör. Nu har jag iallfall tagit det för mig stora steget att börja titta runt och det känns bara bra än så länge!





/klara

RAIN, SWEET!



Godmorgon barn! Har just satt mig på jobbet och lyssnar på regnet som s s s-mattrar mot taket, det är mysigt och väldigt tyst, förutom s s s-mattret alltså. Det blir nog en extremt lugn dag idag eftersom skärgården i mångas ögon inte är lika tilltalande när det regnar, men vem vet det kanske kommer ett gäng hängivna tyskar som vill älska med den fuktiga svenska skärgården. Usch va snuskig jag är, hehe-he! Ska nog dra på en film, ta en kopp kaffe och ha lite kvalitetstid på jobbet, det är det fan inte många som kan ha. Jag är en lyckligt lottad man.

/klara

HEMMA BABY!

Sitter nu hemma hos mamma, länge sen jag va här nu bara jobbar och skärgårdshänger ju. Mammsen bakar skones och det ska drickas te, riktigt mys. Sen ska jag duscha lägga fram kläder och sova för imorgon ska jag upp kl 06.00 mina damer och herrar... Men imorgon eftermiddag blir det antagligen häng i kättinge, kanske lite grillning och så - hårt arbete lönar sig alltid. Ska försöka få med mig kameran också, känns som jag behöver lite bilder nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll och en god natt. Puss!

/klara

YES JAG HITTADE DET!!!



Var jätte längesen jag såg det här, tycker det är så fruktansvärt roligt! Han pratar 100% skit men är sjukt seriös. Finns fler klipp men det här är några! Hehehe!

/klara

ROLIGT!


Sött!

/klara

SKÄRGÅRDEN ÄR MIN NYA FAVORIT!

När jag va liten, eller ja tills för typ ett-två år sen så hatade jag att vara ute i skärgården eller att hänga med familjen här i arkösund vid båten, men nu älskar jag det. Stan på sommaren, nej usch! Finns inget värre än att sitta där och ruttna, man kan licksom i bästa fall ta sig till en sjö men vad är det om man kan få hela havet? Klippor, sol och havet - min nya grej! Här kommer bilder från den underbara helgen!


Ö-häng och öldrickning!

Fast sen somnade vi!

På väg mot party-party!



Ja usch ja!

Baby and lu



Jag va bäst på pilkastning, lovar!

Bilderna kommer från - http://lisamatilda.devote.se/

/klara

GLÖMDE MIG PÅ LANDET

Förlåt mina kära vänner att jag helt utan förvarning försvan i två dagar. Åkte helt spontant ut på landet med syskonen Fridström och co. Hade tjatat om landet i flera dagar så det var ju skönt att Gayolle äntligen gav med sig, skönt också att vi kom ut till landet den varmaste helgen på hela sommaren! Vädret har varit özöm zmök och allt har varit skönt. Förutom en sväng till grytsvarv och lite krig har det inte hänt så mycket, som det ska vara på landet alltså! Nu sitter jag på jobbet igen och mår nästan bara bra, tänkte sätta mig en stund i solen nu och sen tänkte jag sno lite bilder från Lisas facebook så ni får se det roliga vi gjorde i helgen. Mh puss!

/klara

MORGONENS MUSIK!

Denna morgon lyssnar jag till N.E.R.D, kan vara ett av världens tuffaste band enligt mig plus att Pharrell Williams kan vara bland dom snyggaste i hela världen. Damn!



N.E.R.D. – She Wants To Move N.E.R.D. – Provider N.E.R.D. – Hot-n-Fun N.E.R.D. – Spaz - Explicit Version

/klara

SHE WANTS TO MOVE

Gooooodmorning! Har nu efter en redbull och en kopp kaffe börjat att vakna till, va lite kämpigt där ett tag men nu börjar det kännas bra igen. Vaknade upp i Kättinge bredvid Ollemys som låg och sov som ett litet barn, planen var ju att han skulle ta bussen samtidigt som jag så jag försökte väcka honom men efter några försök gav jag upp, vem har hjärta att väcka någon som ligger i fosterställning och gnyr som en liten hundvalp? Inte jag iallfall, dessutom är tanken på när han vaknar och undrar vart fan han är så rolig, så han fick helt enkelt sova vidare.

Nu sitter jag här på jobbet, solen skiner så in åt helvete och på telefonen ringer en massa tyskar, danskar, portogiser, fransmän, finnar ja alla möjliga människor och vill campa. Det ska nämligen vara vm i segling i Arkösund i år och detta verkar vara en stor grej tydligen, lite små kul att prata med alla dessa människor eftersom dom flesta är skit dåliga på engelska, hehe!

/klara

LITE ALLMÄNT RUNTKOLLANDE

Sitter och är ganska uttråkad, helt dött här ute i skärgården ju! Så jag glor runt lite på den stora vilda vebben.. Tittade bland annat in på Monkis hemsida, väldigt gullig måste jag säga! - http://monkiworld.com Där upptäckte jag också att de har sommar rea och 75% på massor av fina saker, jag kan inte/hatar att handla på internet så nu måste jag in till stan! Fan! Jag kollade också Top Shops sida och hatar Norrköping för att det inte finns här! Skit-stad! - http://www.topshop.com .. Nu blev jag bara arg ist, nu måste jag ta mig en glass, för det är ju ändå ingen annan som vill köpa glass av mig, haha!

/klara


NU DANSAR VI PÅ SAMMA LÅDA

Vart nyss satt på prov av farbror gud tror jag, allt började när jag satt här på jobbet allt va lugnt som vanligt och så helt plötsligt blir allt mörk och alla frysar och kylar dör, lika så datorn och kaffekokaren. Så jag tänkte neeeeeej och ringde the boss, han svarade inte. Så jag ringde boss 2, han svarade inte heller.. Här satt jag med en hel frys full med glass som snart skulle börja smälta och hade panik. Efter en stund tingde the boss upp och sa att det hade blivit kortis och att det bara var att trycka upp en knapp, så jag gjorde det men sen vart det kortis typ 4 gånger till och samtidigt som allt detta hände så kokade kaffet över och rann ner på hela golvet, något ljushuvud hade ju fyllt maskinfan med vatten utan att sätta på och jag fylde på den en gång till så det blev kaffe kalas på hela golvet, özöm fest var det!

Nu måste jag fan pusta ut lite, vart kalasstressad där ett tag och trodde att jag skulle bränna ner hela kiosken och sen drunkna typ, allt farligt som kan hända. Huuh, det var en redig pers det här. Men jag mår bra, tack för att du frågar, sj då? Snart kommer Olle Von Gay ut hit och hänger, sen blir det Kättinge häng ikväll, mys!

/klara

RSS 2.0