JAG GÅR AV

Är så fruktansvärt trött efter gårdagens pluggsattsning så det är helt sjukt, känns som om jag ska gå av på mitten och mina ögon ploppa ut ur huvudet på mig. Jag märker själv hur otrevlig jag är och jag hatar alla i hela världen, fan va bra! Hoppas jag hinner sova lite när jag kommer hem sen så att jag inte har kvar mitt dåliga humör hela kvällen. Om det håller i sig ska jag supa ner mig tills jag inte vet själv vad jag gör.

Allt är fult!

/klara

TITT VA MAN KAN HITTA!












SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!SKÄM!

/klara

PÅ GRÄNSEN

Fy fan vilken dag, jag är stolt över mig själv! Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat konstant, med paus och så förstås men nästan konstant. Nu börjar ögonen bli tunga och benen börjar rycka, huvudet mitt är på gränsen till att sprängas men jag är inte klar och nu ger jag fan inte upp! Jag ska bli klar med den här jävla politiktentaskiten!!!


Snyggt hus iaf!

/klara

FRED OCH KÄRLEK ÄR DI BÄSTE, KOM IHÅG DET BARN! FRED OCH KÄRLEK!

 

JAG ÄR I MIAMI, SLYNA!

Men tja! Hemma efter en heldag i skolan, gymnastik nu på slutet där vi gjorde utvärdering av läsåret. As kul, elleh? Mja.. Nu ska jag allderles snart hoppa in i duschen och sen plugga för hela slanten. Kanske kanske kanske blir att åka och kolla på basket med Johanna-boiy också bara för omväxlingens skull.

Valborg verkar ju också te sig rätt bra som det ser ut nu, massor av öl och trevliga människor + grillning, bara att hoppas på att vädret inte fuckar upp, då blir det ritualslackt och straffknull med grovsalt.. På vädret alltså. Fan idag har varit en bra dag, jag är lycklig!


Här ta en bild när jag äter korvstråganof dirr från kastrullen, gör det!

/klara

VITT LJUS

Det är något konstigt slags ljus ute, inte soligt fast inte helt molnigt.. Skumt väder och jag vet inte alls om jag tycker om det. Fan vilken väder människa jag är, jag påverkas av vädret som en mupp ju och skriver på tok för mycket om vädret här.. Måste vara tjatigt!

Sitter just nu i skolan, dagen började bra för alla var glada och Steffe var här eller a henne mötte jag på vägen till skolan. Vi har nyss haft svenska, vi tittade på en film - "Missisippi brinner" heter den, jätte hemsk men bra. Nu börjar jag bli hungrig fast innan lunchen har vi engelska. Inte as kul, nae va!

Efter skolan ska jag väll försöka att kombinera plugg och planering av morgondagen. Undrar hur detta ska sluta?! Men så lägligt fick vi sovmorgon imorgon så jag kan sitta uppe länge och vara duktig.

/klara


MER BILDER FRÅN LONDON!














Livet är hårt när mamma måste ha kameran och man får hålla sig till sin mobilkamera.. Men några bilder lyckades jag ju ta iallfall, dock bara på Olle von Homo, Gad!

/klara

NU ÄR DET BARA ATT GÅ

Yes, jag gjordet! Jag är uppe ur sängen och jag är snart klar att gå, fan va bra jag är. Nu ska jag bara gå hela den långa vägen från okka till stan, usch. Det har slutat vara sol också, fruktansvärt tråkigt tycker jag.

Dagen ska ägnas åt flitiga studier, hela dagen så att jag blir klar med samhällstentan annars kommer jag inte kunna slappna av i helgen ju och det vill jag kunna känner jag. Nu måste jag gå. Puss!

/klara

VALBORG?

Är så trött på att tillbringa valborg i stan/folketspak omgiven av en massa fulla fjortisar och polska karuseller.. Enligt mig ska valborg vara mysigt med brasa och sånt så i år blir det landet med grillning och mys, hoppas jag iallafall.



/klara

PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

Just nu mina damer och herrar ligger jag i soffan i grottan och ja, jag pluggar faktiskt. Som jag har sagt att jag ska göra i två veckor nu men inte gjort. För detta måste jag faktiskt tacka Olle, som också pluggar.. Vad har hänt med världen idag, något är väligt fel! Speciellt eftersom att Olle inte ens pluggar sina egna läxor utan mina, haha! Vilken gud!

Faast just nu har jag paus för man blir så trött av allt tänkande, smyg paus :)

/klara

KÄRLEK TILL MAMMA!

Nu är jag klar med mina ringar som jag har gjort på silversmidet. Dom vart söta som socker, en till mamma en till mig, för att visa min kärlek liksom. Söt jag är! Hihi!



/klara

TYCKER DET ÄR SÅ SYND..

Alla människor gör fel, överens? Men livet är för kort för att slösa bort på att vara arg och sur, en sak som händer när man är 18 år kan inte få förstöra en massa tid. Det går över, så släpp det. Man måste nästan alltid tänka på vad som gör en själv glad, därför kan man inte göra annat än att göra andra mindre glada ibland. Man kan inte leva för någon anna helt enkelt. Sluta låta det förstöra för er själva och för andra, le och lev med det. Det får alla andra göra så varaför ska ni slippa? Ni är inte 14 år längre.. Ha lite kul istället!


Titta här, jätte glada!

/klara

SKÄM?!

Har halvont i magen och är så sjukt trött men äsh då, jag kör ändå. Känner att jag är i stort behov av en uppfräshning.. Just nu sitter vi i skolan och diskuterar partier, inte as kul men helt okej. Senare är det tid för matte, min sista mattelektion innan jag ska ha prov, fan va jag inte är redo för prov!

Idag måste det bli till att plugga för hela slanten så om jag ringer och frågar om vi ska leka, säg nej!!!

/klara

BILDER FRÅN LONDON!


















SÖTT!

/klara

ZMÖKAR!

Har lyckats skriva lite nu iallfall, jätte lite. Men nu har jag inte tid mer, det är ju fotboll.. Hm, dålig bortförklaring!

Haft en mysig fikaeftermiddag har jag iallafall lyckats med. Bra jobbat! Nu måste jag åka! Puss!

/klara

SILVERSMIDE

Ibland gillar man skolan, när man får ägna sig åt silversmite tillexempel. Just nu gör jag två ringar som kommer bli özöm. Bra kurs det här, skit bra!

/klara

LÄR MIG!


Mysig video med Little Marbles, gjord av Björnstammen! - http://www.densvenskabjornstammen.se/

/klara

WISH YOU WERE HERE

Har nyss haft norra europas mest irriterande musiklektion, fast jag skrattade bara.. Nu är det lunch, men falefel är inte det jag är mest sugen på just nu faktiskt. Undrar vad jag ska hitta på då? Pilze kanske, en chappe? Mja varför inte, nu lyser ju solen också så jag drar på min mina blommiga glajer och drar ut! Özöm!

Skvallerfika med Felix sen, mys! Sejah!

/klara

INGEN FÖRSOVNING HÄR INTE!

Idag är jag duktig, för jag vaknade i tid för första gången på en vecka! Sitter just nu i skolan och pratar val, lite halv kul. Steffe är inte här och det är ju tråkigt som stryk! Kom hit, Shimme är så läskig. Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut, men jag tänkte väll försöka skriva ganska mycket. Ska ju ha redovisning av ett svenskt parti imorgon. Nu måste jag fokusera. Puss!


Dagens jävligt okompliserade look dåva!

/klara

DET KÄNNS JU ATT MAN ÄR HEMMA..

Lovers! Har varit ute nu på kvällen, träffat Johanna och cruzath. Johanna är bra! Vi promenerade först till Olle för att hämta min jacka, satt och pratade ett tag och bara så. Sen kom Denis och Joni förbi och plockade upp oss, vi körde ut till Lindö där dom gick av för att till Navesta... Smarta killar?! Sen fortsatte vi till kungsgatan, köpte cola och sen träffade Johannes och co en stund. Mysigt och lagom tempo för mig denna kväll. Nu ska jag ta en dusch och sedan hoppa i säng, min kropp orkar inte mer nu. Puss!

 
Fatta vad jag ska kicka i alla mina nya shtekiga brillz! Özöm!

/klara

KOM PÅ EN SAK!

Jag satt ju här och klagade förra veckan, på allt och var allmänt sur och depp. Då bad jag ju om någonting som skulle liva upp mig och titt vad jag fick! Fan va bra jag mår just nu, förutom att jag är jävligt trött då. Nu känns det till och med helt okej att jag har sjukt mycket plugg att ta tag i. Jag klarar allt!


MINA LOVELY LONDON SHOES!!

/klara

LONDON!

Sådär ja grabbar och pojkar. Nu har jag vaknat (till skillnad från andra) och hunnit reflektera lite över resan iallfall. Tänkt väll dra den i stora drag. Första dagen hängdes ganska mycket på hotellet som var viktorianskt, detta var en mycket viktig detalj för vissa i familjen. När vi tröttnade på att hänga där så gick vi ut en sväng, fast Olle gnälde mest så det var inte allt för roligt, ända tills vi kom till en sjukt stor kyrka och jag sa att nu ska vi gå in.. Olle sa "är du skön?". Vi gick in! Jag har nog aldrig sätt en kille med större ögon och det ända han sa va "titta hur stort det är, istället". Det var en sjukt fin kyrka.

Sen på kvällen gick vi ut alla 11 och åt på en italensk resturang som låg ganska nära hotellet. Kan ha varit den godaste lasagnen jag ätit i mitt liv. Alla var ganska trötta senare på kvällen så fredagen blev mys och slappkväll på hotellet.

Lördagen var väll lite av huvuddagen på resan, "game day", som startades med en shopping runda på krarkgatan. Smart-Olle köpte nya för små skor och ett par fina glasögon, jag gick mest omkring och var sur för att jag hade för lite pengar med mig. Men så går det när man åker helt oplanerat. Efter en varm dag mötte vi upp dom andra för att åka mot matchen. Vägen dit kan ha varit det varmaste jag varit med om, men fram kom vi ju och fan vilken kännsla! Rött överallt, glada människor överallt och stämning. Vi kom fram till arenan, jag och 60,000 andra människor. Det var en otrolig känsla verkligen.

Matchen i sig var väll inte jätte bra men att sitta bara några meter från några av världens bästa i ett hav av galna människor var totalt özöm!

Lördags kvällen började med "förfest" på ett hotellrum och förtsatte sedan ut på stan, vi vart ganska fort uppfiskade av en kille som tyckte att vi absolut skulle komma till hans clubb, alla utom Olle för han hade för fula skor... Smart! In kom vi iallfall och kvällen rann iväg fort med redbull-vodka och galna kinesr. Sen hem och sove.

På söndagen fick jag äntligen shoppa mig lite och blev nöjd, ni får väll säkert se det jag köpte någon gång. Sen åt vi goda pizzor och hade det bara allmänt mysigt allihopa. Hem till hotellet för att packa och ca 2 timmars sömn innan vi var tvungna att skutta upp för att hoppa på den äckligaste bussen jag varit med om som skulle ta oss mot.. Sverige. Usch!

Är superglad att jag fick åka med, det kom ju liksom som en överaskning dagen innan, men fan va värt det var. Tror inte jag har skrattat så mycket på samma helg och jag kan bara tacka mitt underbara resesällskap, världens mysigaste familj och lite Olle kanske. Hihi!

/klara

"OKEJ, JAG BYTTE INTE BARA FÖR ATT VARA SNÄLL MEST FÖR ATT DIN PASTA SER JÄVLIGT GOD UT"

Men hej gumman! Nu är jag hemma efter en helg i London, det var özöm zmök men dock är min energi i botten eftersom jag gick upp kl 02.30 inatt för att åka hem. Så resan i sig får ni höra om senare. Nu ska jag sova tills jag går av, grottan väntar. Puss!

/klara

HEJ HEJ, HALLÅ DAGBOKEN!

Bara så ni vet så tänkte jag att en tripp till London lät ganska okej, så varför inte? Ses på måndag bluggen. Puss!

/klara

I LOVE IT WHEN YOU CALL ME BIG PAPA!

Min mage är konstig, Amandas med men hennes är det för att hon åt för mycket tacos. Min skiter i tacos just nu. Crazy dude! Nu måste jag sätta mig och andas lite tror jag. Puss!

/klara

BEEP!

Sitter i "gammla" lägenheten och myser med Doris cp katten. Har saknat henne som stryk! Dagen regnar förbi i lugnt tempo och är ganska händelselös hittils.. Vad ska man hitta på, plugga kanske? Eller fika en sväng, ae jag vet inte. Har ingen direkt lust med någonting just för tillfället. Svänger väll förbi sen en stund. Puss!

/klara

SOFTAR RÄTT HÅRT!



SOM FAN! I BÄSTA FELIX BÄSTA TRÖJA! OCH JAG JAR TILLOCHMED FÅTT NÅGOT ATT VARA GLAD FÖR! TACKAR SOM SATAN FÖR DET MR. M! GOT-T-TLAND! ÖZÖM! DETTA FIRAR VI MED LITE GYMNASTIK!

/KLARA

KISS?!

Hahahahaha.. Det här är helt sinnessjukt, bäst som jag sitter här och tänker att jag måste skärpa mig och sluta vara nere, vad händer då? Jo för fan, jag får blue screen på datorn och skiten stängs av, vilken tajming eftersom jag för bara ca 20 min sen äntligen började skriva på mitt förbannade religionsarbete. 500 ord år helvete! Ta livet av mig? Kanske? Snälla!?

/klara

SKA MAN KALLA DETTA RUTA ETT?

Inte igen, jag orkar inte! Ska man kanske ta att bli lesbisk? Eller bara lägga ner..

Hej! Detta kommer antagligen, som det ser ut just nu iaf, inte att bli en bättre dag än igår.. Det snöar ute, jag försov mig igen och jag har fortfarande, trotts flera timmars sömn, blivit hånad. Özöm Zmök! Det känns ungefär såhär: Skit!

Ska snart ge mig av för att ha gymnastik och sen ska jag till lägenheten en sväng, hänga lite med min feta kompis och leta efter mitt kemiarbete. Funderar på att ta med mig alla saker därifrån och ta med dom på spårvagnen, eller nä det gör jag inte! Haha, nu orkar jag inte skriva mer oförståligt trams.

P.s - Simon K har blivit kompis med t-pain och börjat autotuneat sin röst, hjälp?!

/klara




REBUS!

   

DEN HÄR REBUSEN ÄR TILL AMANDA, OKEJ!

/klara

FAN VA SYND, BRUDAR MED SNOPP!

Ibland blir man lite förvirrad, idag måste jag säga att jag har varit extremt förvirrad. Tänker av persoliga skäl inte gå in på några detaljer, då blir jag utpekad som den dumma, det vill jag ju inte.

Just nu sitter jag med mina miljoner papper utspridda omkring mig och ska snart sätta igång att skriva, eller nej! Jag vet inte vad jag ska skriva, fan va praktiskt. Jag kan vara nr 1 sämst i världen på att plugga faktiskt. Duscha behöver jag göra också, fan det är svårt att vara jag idag.

Imorgon hoppas jag för min och er skull att jag lyckas vakna med ett bättre humör, för det kan ju inte vara allt för roligt att läsa mina klago inlägg. Hoppas på sol och trevliga upplevelser. Snälla!

/klara

OUT OF MY MIND

    


IBLAND ÄLSKAR MAN...



Nu har jag verkligen fått nog av den här dagen, den här dagen kan verkligen gå och dö och alla som gör den här äckliga dagen till vad den är kan följa med den. Jag tänker spotta den här dagen i ansiktet och verkligen inte låte den dra ner mig mer. Nu gör jag det..

/klara

DÅLIG DAG, SKRÄP JAG!

Sitter på Begnts dator i skolan och är depp, snart kommer han väll och skriker på mig att jag ska gå bort. Dumma PB. Jag behöver någonting, jag vill ha någonting, någonting bra! Har inte varit såhär depp på hur länge som hellst, vet inte vad det är med mig. Antagligen har det med allt detta skolarbete att göra och ju längre den här dagen går, ju mer dör min motivation att gå hem och plugga. Jag vill bara sova bort hela dagen, begrava mig i min (eller a min systers) säng och stanna där tills någon kommer och gör mig glad. Det borde man ha, en någonting som bara hade som uppgift att göra en glad när man va nere. Nä usch, nu orkar jag inte mer. Nu ska jag deppa för mig själv. FAN!

/bajs!

NU FÅR JAG SKÄRPA MIG

Nu har jag försovit mig i tre dagar, inte okej! Nu är det skärpningstime. Ikväll ska jag ställa 50 larm så jag kommer upp i tid och som kompensation för mitt dåliga beteende ska jag plugga hela dagen idag. Det slog mig att jag faktiskt har sjukt mycket att göra, måste ta tag i det här nu så jag kan åka på resa och slippa tänka på en massa skolarbete. Nu är det snart matte och idag ska jag sitta och jobba hela lektionen!!

Men blugge lite får man göra ändå, men bara lite!

/klara

SKA MAN DÖ SNART?!

Nu kommer min vanliga - sitta ensam och tänka på saker, bli sentemental och fjantig - igen. Sitter och tänker tillbaka på förr om åren, förr när saker och ting var så anorlunda från va dom är nu. Inte alls för att jag inte har det bra nu, nej nej. Men saknar göra jag. Livet är ju så, det förändras hela tiden, men vissa saker önskar jag kunde komma tillbaka om bara för en dag.

 
Min tjejer, dom finaste i hela världen. Vi ses aldrig som förr, vi fikar inte som förr, vi fjortisfyllar oss inte som förr. Med alla vänner kommer både gott och ont, vet inte vad vi höll på mest med (skit tror jag) men älskar er alla gör jag ändå. Och att ha er, om än inte som förr men ändå, betyder så fruktansvärt mycket!

  
Min klass, mina klasspojkar. Kan vara världens jobbigaste människor och jag skriker för mycket på dom, men damn va bra dom är! Det är inte ens tråkigt att vara i skolan (oftast) tackvare dom. Fin fina människor som jag antagligen snart också kommer att få sakna.

  
Boysen, di beste! Fan va gay att skriva alla dessa fina saker, men va fan jag är ju sentimental. Kanske är på tiden att visa att jag inte är hård som sten också. Boysen - finns inte mycket att gämföra med faktiskt, jag har hatat vissa av dom mest i världen, jag älskar vissa av dom väldigt mycket för dom är fina och även när man har tråkigt så har man roligt med dom. Di beste helt enkelt.

  
Amanda, Matilda och Stefania - Tänkte inte lägga ner en massa tid på att skriva om er. Ni är gay, mer som pojkar än flickor och jag tycker himla mycket om det med er. Ni är mina bäste vänner helt enkelt!

Nu är jag blottat mig tilräckligt för 10 års tid, detta ska aldrig hända igen. Nu måste jag ut på stan och köra fort i min BMW så att min snopp blir större. Puss!

/klara

MEN KOM DÅ!

 
Av någon konstig anledning vart jag nyss helt sprillig i kroppen och kan inte sitta still, lyssnar på snorhög musik och måsr as bra. Fan va jag älskar dessa dagar! Nu ska jag fira! Özöm, allt går bra?!

/klara

SEN MORGON. DUMMA GRUPP!

Vaknade jätte sent idag, vilket nog antagligen beror på att jag satt uppe sent och höll på med den där dumma facebookgruppen. Nu är klockan iallafall så mycket att jag lika gärna kan bada i bajs som att åka till skolan, det ger mig ingenting. Så jag bestämmer nu att jag ska plugga hemma istället, lite religion och lite matte och ja jag ska göra det också!!!

Men först ska jag sätta mig i solen en stund. P-uss!

/klara

JUST SMILE LIKE YOU MEAN IT, I DONT GIVE A FUCK WHATS'S INSIDE!

Dumma människor! Sitter hemma nu och äter mig tjock och fet inför sommaren, tänkte att jag skulle försöka att inte bli cp uttråkad ifall det inte händer något roligt, så jag kollar runt lite bloggar och skit. Men nej, det ända folk skriver om är mode eller skit. Dikter, hallå vem fan vill läsa dikter! Ah, sluta! Inte ett dugg jävla kul. Tipsa om bra bloggar!

Eftermiddagen/kvällen har tillbringats med Amanda, Olle och Vikki. Var en sväng förbi okkaskolan där boysen spelade basket men där hängde vi inte så länge. Vi hängde mest i grottan, softade blue balls och VD! Funderar på att se en film kanske, eller gangstar med Amanda och Stefan. Vi får se vart kvällen tar mig.

Skrivaren förresten, började funka till slut och jag kom igång med mitt ego-projekt. Ni får inte set förens et är klart! Nu jävlar ska jag ut och döda smådjur. Puss!

/klara


JÄVLA SKRIVARJÄVEL!

Jag har igentligen bild nu, men mitt lilla prjekt går i kras eftersom att skrivaren inte vill ge mig min bild. Den spottar ut papper med konstika nuffror på men inte min bild! Idén var att jag ska förstora en bild på mig själv jätte mycket men just nu verkar det som att jag sitter i ski-ten! Nu sätter jag min tilltro till Simon, kämpa.

Se ya!

/klara

DÖD ÅT WII

Här sitter jag i grottan och gör vad, jo jag umgås med två wiispelande idioter. Det är inte alls kul. Vi har förutom det vi gör just nu tittat på världens segaste film och ätit chips med dipp och cola. Dippen var özöm men resten va inte så özöm. Jag har ju iof fejsrejpat Olle för andra gången, det va ganska värt. Jag är bäst! Nu ska jag spela facebookspel. Puss!

/klara

SPELKVÄLL

Nu har jag solat rakat benen och nopprat mina ögonbryn, fan va snygg jag blev! Kvällen ser ut att bli en spelkväll eftersom Amanda tydligen har hittat en massa özöm spel hos Vikki. Kolt! Orkar iallfall inte sitta hemma, rastlöshet utan dess like, finns inte mycket man kan göra än att ge efter. Puss!


Jag är kol!

/klara

PIC'S ALA STOCKHOLM















/klara


JAG SLUTAR INTE!

Som fan va hej! Nu är helgen snart över men det känns ändå helt okej, snart är det över för alltid ändå och skolan är inte så farlig om man tänker efter. Just nu sitter jag hemma, har varit och tittat på mina systrar när dom spelade teater, jätte duktiga är dom och jag är stolt.

Igår var det fritidsgård hos Olle, förutom lite irritationsmoment så var det en lyckad kväll, mysigt helt enkelt. Ikväll hoppas jag på något i stil med movie night, känner att jag inte orkar med något annat.

Bilder från stockholm lovade jag ju också och dom ska ni få, dock inga på Tomas i morgonrock, sorry Steffe!

/klara


6 SYSKON, INTE LÄTT ATT VARA JAG!

Sjuk och jävlig, otrevlig och trött - jag vill bara ligga stilla och vara dryg hela dagen, men nej då jag ska på kalas! För fan, 6 syskon.. Dom fyller år året runt, hela tiden varje dag! Så jag ska alltså ägna min bakis/sjuk dag med släkten och vara trevlig. Nooo! Så jävla träskigt.

Ska snart möta upp farfar och åka med dom ut till Kättinge, där ute stannar jag inte längre än nödvändigt idag. Sorry, jag är bara ärlig. Puss!

/klara

Jag har nog aldrig varit mindre party i hela mitt liv, jag är inte Klara Von Party förlåt Stefania. Olle är extremt irriterande just nu för ha tror att han fick ligga med massor av brudar igår, det fick han inte! Stockholm va kul, men jag är sjuk och jag orkar inte prata om det, OKEJ!

/klara

DAGENS SJUKDOMSLOOK!

  
Även den bäste kan med lite hårspray och skit..

/klara

VILKEN KÄMPE

Nu har jag vaknat, mår inte ett dugg bättre än igår snarare tvärtom. Men till stockholm ska jag! Tänkte börja göra mig iordning snart för just nu ser jag ut som en blandning mellan godsilla och kicki danielsson... Tänk er! Hungrig är jag också, men orkar jag göra mat? Nej! Måste nog gå och duscha bort mitt äckligt fåliga humöt och ta en kopp kaffe i solen. Lovar iallfall en massa fina bilder fråna dagen, snällt va!

/klara

VÄRLDENS, VÄRLDENS!



Erykah Badu – On & On

Erykah Badu – You Got Me 
Erykah Badu – I'm In Love With You 
Erykah Badu – Appletree

/klara


ETT MYSTERIUM!

En sak man blir jävligt förundrad över, iallfall jag är "börja bra - bli skit syndromet", jag syftar då självklart på artister. Blir arg när jag tänker på det, speciellt när det bara handlar om pengar, förså hur många som säljer sig själva. Usch. Ett exempel är Gwen stefani, jag älskar No Doubt där hon sjunger sen gör hon solokariär och gör skit. Varför? Hon var ju tuff? Om det inte handlar om pengar så handlar det om knark eller sprit.. Dummar rika duktiga människor.

Jag tänker strunta i Gwen Stefanis tragiska försök att göra egen musik och fortsätta lyssna på No Doubt istället. Fan va skänt det är att ha en blogg, så kan man vara arg där istället för att skrika på folk. Fan va Gwen skulle behöva akta sig om jag inte hade blogg. ÖZÖM! hihi, puss!

No Doubt – Just A Girl
No Doubt – Don't Speak 
No Doubt – It's My Life

/klara



MYS!


Vikki är snygg som förare..


Olle är, hm mer snygg?


Macke. G hade en svår dag..


.. Men när han fick vara sexig blev han glad igen!


Kan vara di bäste baskitspelere jag träffat.


Min bästa pose!


Pappa Ornamo

/klara


EN I MÄNGDEN

Känner jag mig som, för jag är sjuk! Alla blir sjuka, jag med. Usch! Sitter hemma och snorar som en rutten skit och hostar som att det bor stora fula saker i min hals som vill komma upp. Tacka vet jag strepsils, det är bra skit. Har hängt i grottan, större delen av dagen ensam. Tänkte att jag skulle gå till skolan men när jag vaknade kändes det som att jag höll på att bli ett grönt monster, mådde skit och valde att somna om. Sen kom min arbetande man hem i svettiga målarkläder och vi tog det lugnt i solen.

Kvällen ska jag ägna åt att se en film, "I faderns namn" som vi ska analysera till svenskan. Sedan ska jag skriva på mitt religionsarbete och ta hand om mig själv så att jag orkar åka till stockholm imorgon. Vi ska ju på teater med klassen och kommer vara borta ca 12 timmar, kommer ju antagligen att vara helt slut när jag kommer hem men det är det värt! Tänkte lägga upp lite mysiga bilder från basketspelning i Lindö igår också, får vårpirr i hela kroppen när jag sert. Puss!

/klara

DAGENS EGO!




/klara

FUCKING AWESOME!

Jag har min bloggkrigs kompis! Yes, mitt liv är underbart och jag mår så jävla bra. Bitch fight, bring it! Nu känns matte okej till och med, eller ja nästan. När David kommer in i klassrummet kommer jag säkert ändå få ångest. Fan jag ska klaga över matte hela dagen, gud vad jag ska klaga!!!

/klara

SKITFOLK!!!

Det finns så jävla mycket skit folk i den här staden, överallt hela tiden! Man kan inte ens sitta och vänta på bussen utan att någon nerknarkad idiot ska komma fram och dra i en. Man blir attakerad av finska psyktanter när man går på stan och rätt vad det är så kan man få en smäll i huvudet av den sköna irangubben som går och förbannar folk för sig själv. Varför blir staden min bara fullare och fullare av sjuka människor? Får dom ingen hjälp, eller vill dom inte ha den? Det blir ju ett problem när idioterna börjar skrika på barn, typ mina syskon eller på Simon som är skiträdd för dom, speciellt hon finska.

Det går ju inte att njuta av våren när man blir störd?!



/klara

TACK FÖR ATT JAG INTE HETER TOMMY

Godmorgon soldater. Solen skiner, min mage gör ont, jag är trött och lite äcklig - allt är som vanligt alltså. Igår var jag på världens meningslösaste möte eftersom jag redan visste om allt som sas. Sedan åkte jag till grottan och tittade på film med Vikki, Amanda och Olle. Där somnade jag sen efter att ha legat och lyssnat på miffots flås/snarkljud.

Idag är matte dag, känns inte så värst lockande. Jag känner mer för att gå hem och sova, men det ska jag inte göra, jag biter ihop. Kanske tar en paus på bänken i solen sen, om jag vågar.

Nu är det samhällskunskap på g. Förlåt för min dåliga fantasi!

/klara

SKOLAN KL 19.00?

Inte för att jag går i skolan, nej nej. Jag är på möte, inför resa och student. Det är ju ganska värda ämnen men ändå, jag kunde ju varit och gjort roliga saker. Kände mig genast trött och tråkig när jag kom in i skolan, usch! Undrar vad det ska bli av denna dagen, är verkligen inte sugen på att bara åka hem. Jag vet jag är sällskapssjuk, tror att det är någon social störning jag har men jag hatar att vara ensam. Det funkar inte i mer än nån timme. Hoppas det löser sig, det gör det säkert.

Misslyckades ganska hårt med att hämta mina grejer i lägenheten också, fick inte tag på någon bil. Men sökt skola har jag iallfall gjort. Håller tummarna för att Göteborg gillar mig och låter mig gå där så jag får flytta lite. Skulle vara özöm! Sitter just nu och tittar på bilder på omi, oh jag vill verkligen åka dit, nu på våren och allt. Gad, varför vart jag född i Norrköping?

/klara

GÅSHUD!

Ah, jag blir galen! Vill se, vill se! Kan jag inte få bli lite vampyr, bara lite - http://www.youtube.com/watch?v=7F26Ua9JBzY

/klara

ARWH!


Jag är jävligt hård idag, men det kanske ni ser själva!

/klara

TOPP 4!

Topp 4 på saker som folk tjatar om att jag ska göra med min blogg!

  • Amanda Holmgren tjatar om - Frågestund! Nej gumman, det blir ingen frågestund.
  • Stefania Randolfi tjatar om - Videoblogg! Nej för fan, jag tänker inte sitta och fnittra framför en kamera.
  • Olle Fridström tjatar om - Bloggbråk! Ge mig en cool att bloggbråka med så kör vi.
  • Alla tjatar om - Uppdatering och skriv om det här... Nej jag vill skriva vad och när jag vill!

/klara

BLOGGBRÅK, SÅ JÄVLA BRA!

Fan jag vill också starta bloggbråk, så jävla värt att sitta och skriva skit om ytliga bajsmänniskor och ljuga om hur lite pengar dom har. Fan varför kan inte jag få vara med grabbar?! Det bästa bloggbråket just nu måste ju vara Kissi vs. Jackie, totalt crazy! "amagad hon ér så fattig", jag vill meeeed! Om jag fick välja så skulle jag vilja bråka med Amir GaybloggarN, så jävla tufft det skulle vara! Kan ingen ringa honom och säga att jag vill ha lite gaydrama i mitt liv.

Olle tjatar ju som fan att jag ska starta bloggbråk med någon, men det finns ju verkligen ingen kul att bloggbråka med i norrköping, alla är så lama. Om någon startar en blogg som är tuff, då kan vi slåss! Fan nu kom jag på en bra topp 4!

/klara

ÅTERUPPSTÅNDELSEN

Godmorgon lovers! Jag är tillbaka från något halvdött tillstånd som jag var i igår. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv men min kropp blandade nog ihop hur man beter sig när man är trött och när man är pigg för jag sprang omkring och var helt galen hela dagen. Det kanske var på grund av vädret eller bara reserv enerig, inte vet jag. Men när jag kom hem slog jag iallfall ihop som en besegrad. Somnade med mobilen i handen med ett halvklart sms på gång.

Förutom tröttheten och Olles dåliga uppförande så var gårdagen underbar. Världens bästa väder och basket i Lindö. Solen sken och allt kändes lite lättare än vanligt. Pojkar som spelar basket kan ju vara bland det osexigaste som finns, speciellt boysen. Macke G blir röd som ett plommon i ansiktet, Axel går runt och cphostar som någon som håller på att dö, Orre springer runt i militärkeps och skriker "shit loo", Olle ser bara allmänt gay ut, Simon klär av sig och visar obehagliga kroppsdelar, Doddis börjar blöda hela tiden och Vikki visar sitt bleka skinn. Gad i love them, det gör jag verkligen. Skitsnygga.

Nu är jag tillbaka i skolan och vi håller på att brata om USAs lagar, samhällskunskap är kul! Hoppas Klara har gjort cupcakes idag med, då blir jag özöm glad! Puss!

/klara

CUPCAKE LOVE!


Hur lycklig blir man inte! Satan!

/klara

SKOLAN ÄR KOL!

Sitter i skolan igen och det känns jävligt bra faktiskt, jag och Stefania sitter som vanligt med våra datorer och är jävligt uppkopplade. Det är ju inte helt pk att sitta och blogga på lektionstid, men om man gör det i smyg så att det inte märks så gör det ju inte så mycket. Solen skiner som bara den och ah det känns totalt skönt, det ända som fattas är mina nya solglasögon som ligger hemma hos Amanda och deppar för att jag har glömt dom där. Det känns lite motsägelsefullt att både jag och Steffe sitter och pimplar kaffe ur koppar som det står God Jul på, men vi matchar så det är ändå tufft. Slutar tidigt idag också, damn vilken jävla dag! Måste hålla igång bara så att jag inte blir trött, får inte!

/klara

NATTEN ÄR SLUT!

Jag klarade natten utan problem, nu gäller det bara att klara dagen också. Klara dagen utan att somna, får verkligen inte förstöra det här nu så om ni har något att sysselsätta mig med så är det fritt fram. Nu är det snart tid att gå till skolan, undrar hur detta ska gå. Tycker lite synd om mina klasskamrater som ska stå ut med antingen en galet skrattandes jag eller en jävligt otrevlig och arg jag. Hoppas på det första, jag har ju saknat grabbarna ju.

/klara

I BRIST PÅ ANNAT

    
I'M EGO TRIPPIN

/klara

DEN FÖRSTA BLIR ALLTID BÄST

Nej men oj, klockan är snart halv 4 på natten/morgonen och nej, jag sover inte. Jag städar garderob, målar naglarna, testar kläder och gör allt man inte borde göra så här sent en söndag... Funderar just nu på att dygna, men det är nog inte så smart.

Jag hatar att måla naglarna på mig själv, den första (vänster) blir alltid mycket bättre. Man borde träna sin vänsterhan så att man kunde allt lika bra med den som med höger, skulle vara coolt!

Som vanligt när jag sitter uppe såhär så börjar jag tänka på en massa saker, oftast brukar det vara jobbiga saker men just nu är det inte det. Jag har gjort en plan!!! En jävligt bra plan, som antagligen inte går att formulera i ord men det fulkomligen strålar om den i mitt huvud. En del av planen är att jag ska jobba på mina beroenden. Jag tycker själv att det låter skit töntigt men jag ska verkligen försöka. Om inte sluta helt med - cola, cigg och kaffe så åtminstonde trappa ner! Det är mitt första mål i min briljanta plan, de andra stegen kommer väll med tiden, alltså jag pratar inte en vecko planering nu.. Detta är en förvandlingsprosess. Ni ska få se!

/klara


KATTEN JA-ANSSON!


Jag kom på att jag inte har visat er min fina cp katt än ju, kan va den bäste, förutom att han skriker efter mat och är ganska konstig så är han underbar. och söt, hur söt? Sööööt!

/klara


BORED!

Nu har jag tråkigt kära vänner, av någon dum anledning så blir jag fruktansvärt frustrerad och arg när jag har tråkigt. Jag kommer på mig själv sitta med rynkade ögonbryn och svära åt saker. Mest skit på facebook som inte en jävel bryr sig om men ändå. Jag blir sjukt arg på att man tydligen inte längre behöver ha kontakt med folk som normala människor utan allt måste vara öppet för alla på facebook. Man har inte längre kul för att ha kul, utan bara för att visa alla hur kul man har haft på facbook. Äckliga skit sida och det som gör mig nästan mest arg är att även om jag hatar det, kan jag inte låta bli att använda det! Slyna?

En annan sak som gör mig jävligt arg, det är vuxna människor som beter sig som 14 åriga snorungar. att vara 20 år gammal med ett sådant betende, fy fan va patetiskt. Äckeljävlar säger jag bara. Sluta hitta fel i allt, säg hej och se glada ut. Dumma idioter!

PUSS!

/klara


VAMPIRE DIARIES!



Gad, har just sätt avsnitt 17 och jag blir helt galen. Jag är verkligen inte personen som nördar serier men jag kan verkligen inte sluta! Såg ju de 14 första avsnitten i ett maraton men nu kommer det ju bara ett i veckan. Jag är helt till mig. Kom på mig själv med att sitta och bita jätte hårt på en penna för att det var så spänande, känner mig lite generad faktiskt. Om ni har för mycket fritid så titta för fan!

/klara

IBLAND KÄNNER MAN ATT DET TAR EMOT

Jag är hemma, igen! Efter en helg av kalas och mys. Det har ju nästan varit som helg i en vecka nu men ändå. Lovet i stort har varit bra, inga större motgångar förutom kanske min egen lathet. Borde har pluggat och gjort en del viktiga saker men tiden gick för fort och det var för skönt att inte tänka på det. Men imorgon är det skärpning och hög tid för arbete igen. Min plan är att gå upp tidigt, äta en sjukt bra frukost och vara på topp hela dagen, hoppas på sol också, då ska det nog gå bra.

Annars känner jag mig jävligt bra, eller mest iallfall. Vissa saker undrar man ju varför man gör, men det finns väll ingen anledning att gräva ner sig i det nu eller. Fan är lite besviken att jag inte har haft kameran med i helgen det hade ju varit ganska kul att se på nu.

Nej ni go' vänner, nu är det tid för mig att äta. Ha en bra kväll!

/klara


"SÄNK, DET ÄR MATCH NU!"

Ibland hatar man ju pojkar... Sitter i storgrottan och pimplar bärs fast jag får inte lyssna på musik för det är ju match. Helt sämst! Igår va det kalas hos Axel, mycket trevligt förutom att jag betalade 200 kr för 6 öl, inte värt! Ikväll blir det Hugo och party. Dagen idag har jag - sovit, sotat grotta och hälsat på Stefania i hennes nya lägenhet, det va fint!

Fan, känner att jag har för lite tid för blogg just nu, förlåt!

/klara

FLYGER SNART I TAKET

Är så extremt rastlös! Vill göra saker! Kommer festa med mig själv snart, jag hatar alla människor!! Mest alla som är opepp och trååååkiga! FAN! SLUTA! AH!

/klara

OCH TACK STEFFE




Oj vad jag håller på, men jag vill ju dela med mig!

/klara

KAN VARA BLAND DE FINESTE


Alltid älskat, älskar!

/klara

MEDANS ANDRA..

.. Softar snygg bilder, tar jag bara fula!

Hay you! "Dabbe världens snyggaste man" var tydligen missnöjd med mitt senaste inlägg, synd! Nu har jag iallfall tagit en sväng i haga och jagat vilt, alla möjliga sorter. Krängt en burk cola och wellas hårspray. Det var en jävligt händelserik och spännande färd. Upptäcksfärder har ju blivit topp 2 roligaste saken att göra just nu. Man ska hellst sitta på ryggen på en ganska lång blond slyna också. Ursäkta ordvalet där men man ska inte ljuga, det är fult att ljuga.

Jag älskar att skiva obegripliga saker, fast just nu gör jag det bara för att jag inte har något bättre för mig. Skulle kunna skriva om saker som verkligen är viktiga, men jag tror inte ni skulle fatta. Jag skulle också kunna skriva om saker som roar mig, men då skulle Simon bara gnälla på mig och säga att jag letar bråk - det gör jag inte. Knakse borde ta tag i saker och ting och göra något vettigt, eller så slösar jag bort två timmar av mitt liv och spelar The Sims 3.. Låter fett värt eftersom folk inte har vaknt än och dom få som har det är tråkiga. Fuck yeah, lets play!

"Nu ska vi ha hemma kväll hela veckan och du ska inte gå ut, absolut inte med dina kompisar" - hahaha!

/klara

LILLE JAG

Förlåt för otroligt dåligt betende..

Har varit grottmänniksa i ca två dagar nu och därav inget bluggande. Men nu är jag hemma igen och mår bra. Kommer nyss från busfabriken där jag har hängt hela förmiddagen med mina systrar. Helt okej och lite kul, hade antagligen varit kick-ass roligt om jag inte hade varit snortrött och hatat barn. Känns dumt att hata barn i ett hus med ca 30.000 barn i.

Ikväll hoppas jag på att vi lyckas styra upp något roligt, kanske party! Har varit på tok för slappa dagar den senaste tiden. Nu närmast tänkte jag ta mig till affären, köpa hårspray och sedan duscha och göra mig fin, göra något åt grottmänniskolooken.. Den är inte okej, när man är utanför grottan. Özöm Ök, och jag säger hejdå med denna bilden (så att ni fattar var "grottmänniskolooken" är)



/klara

WADUP

Sitter hemma hos Amdna och luktar kaffe i munnen, insåg nyss att klockan är 18.00 och jag har pjamas på mig. Ah! Jag hatar att missa dagar bara sådär och inte hinna göra något vettigt. Så det är bäst att kvällen blir özöm nu för annars blir jag olycklig.



Igår kollade vi fotboll hos Olle och cp-fitt-hor-laget förlorade medans Messi gjorde 1,2,3,4 mål! Att dom trodde är ju kul bara det.. Sen drog vi till Amanda, Simon sket 2 gånger på ca 1 timme och Victor vart fjortis full. Somnade runt 09.30 på morgonen och vaknade på tok för sent.

Kvällen planer?

/klara

GÅRDAGEN OCKSÅ?

Kanske ska dra en resumé av gårdagen också. Jag och Amanda öppnade en öl och det var som om partymode spred sig in i våra kroppar. Efter 5 dagars fest blev det ekonomiskt också! Sen kom Felix, David och Kaya vi drack julmustsdrikar och spelade ölspel. Sen rörde vi oss mot Deli där vi mötteupp Dado, Mirza och Jacke. Sen kom även Johanna förbi och det var trevligt, ända tills jag fick för mig att jag skulle dricka en "Bin Ladin"... Det var ta mig i fanskapet det värsta jag varit med om!!! Jag brann i ca 40 min... Det va helt sjukt fast nu har jag gjort det och nu behöver jag aldrig göra det igen! Sedan skulle vi dra hem till Felix för att ha någon typ av efterfest men på vägen dit fick jag någon form av ryck och hoppade ur bilen i farten och sprang.. Kände mig sjukt busig och impulsiv i ca 20 min, sen kom jag till sans och bad Johanna att komma och hämta mig igen. Jag verkar vara en sån där person som måste göra misstagen för att lära mig av dom, jag kan inte bara tänka först. Det va kul iallfall! Sen åkte vi till Felix på riktigt, softade och åt mat och sen hem till Joahnna och sov. Özöm kväll - jag är nöjd.

Planderna för resten av lovet ska snart spikas, bli antagligen stockholm med Felix och co. Ska bli kul! Tackar för mig och på återseende, nu ropar duschen på mig! Baj lovers!

/klara

BLIR NERVÖS!

Just nu sitter jag och söker högskolor/universitet. Det ger mig nästan ångest faktiskt.. Studenten har alltid varit något som jag längtat efter och väntat på men nu när den snart är här så känns det nästan bara jobbigt. Skolan är trotts att den kan vara jobbig som fan och tråkig, en skön säkerhet som alltid har funnits där som snart inte gör det på samma sätt som innan. Visst ett universitet är ju också en skola men inte alls på samma sätt. Då är det verkligen helt upp till en själv att ta ansvar och fixa saker. Tänk om det inte går som man har tänkt sig eller om man inte har tänkt sig hur man vill ha det. Hjälp!

Dessutom finns det helt sjukt mycket utbildningar att välja på... Några jag har valt att söka är: Grafisk design och kommunikation på LiU, Turism på LiU, Historia och kulturanalys i Malmö, Kultur samhäll mediagestaltning på LiU och en i Göteborg som jag inte har hittat än!

Mamman min sa att panik är det sämsta så nu ska jag lugna ner mig och inte tänka för stort. Det löser sig och jag kommer att bli något bra!

/klara

VI GÖR CIGGDANSEN BABY!



/klara

MEN KOM DÅ!

K - Du börjar...
A - Men nu började ju du?
K - Men oh, börja nu!
A - hihihihihih
K - Jävla fjortiz! Skärp dig!
A - hihihihihii...
K - Du är så jävla osmart, sluta fjanta!
A - Vadå sluta fjanta, jag vet ju inte vad jag ska säga!
K - Amen hur svårt är det, säg något smart?
A - eehm...
K - HAHAHA, Förlåt, förstod att det skulel bli svårt :p
A - Du dricker så dåligt!
K - Förlåt!
A - Vi dricker vatten med humle och malt, skriv det.
K - Smart!


HITTA EN GAMMAL


Amanda loo och Klara loo, kan vara di bäste. Fan blir nästan lite sentiental när jag tänker påt. Du är en fin människa och jag gillar dig! När andra "vänner" drar till landet stannar du med mig och har hollywood kväll! Özöm!

/klara

DOM TRODDE!

Boys boys boys... Ni trodde verkligen!

Nu är planerna för kvällen spikade, först blir det antagligen deli och sen hem till Felix. Känner mig typ som en sparris i hela kroppen men vafan, man kan inte banga. Dagen hittills har varit lugn, jag och Amanda har legat och kollat på film och vilat upp oss, ätit Annikas gode mat och så. Nu måste jag göra mig iårdning.

Fan Stefania vart är du, det är ju inflyttningsparty snart? eller?!

/klara

DET ÄR IDAG DET BÖRJAR

Kom på att lovet börjar ju idag, vi har vart lediga en massa dagar men det har inte varit lov! Fan va skönt det är att vara ledig nu känner jag, fast jag måste ta det lite lugnt så att jag inte är mer sliten när jag kommer tillbaka. Men det får jag väll göra i slutet av veckan eller ngt. För nu tills på onsdag så har jag och Amanda helt sjuka planer på vad vi ska göra.

Igår va det fest med Danne och Adde Boston och co. Det var hm ja underhållande.

/klara

HAHA

Fan jag skäms över mitt förra inlägg, jag var morgonberusad. Nu ska jag och Amanda på partaj med Boston! Puss!

/klara

BRA KVÄLL!

Och nu ska jag och Olle införa ett seriöst förhållande, eller? näääääää! Nej det går inte, för han är både dum och bög, John kom och ta hand om pojken. Jag blir förvirrad och lite arg över hans betende.. Okej, nog om dig. Nog med struntprat.. (ta inget av detta seriöst)

Igår var en bra kväll med Felixfirning och hugo. Jag dansade och var glad, synd att inte alla kan vara det! Sen ville Olle blogga och det va inte helt okej, så jag sov. Puss!

/klara


I'M BACK!

Yes, jag ser äntligen normal ut! Håret sitter på slatts och jag är jävligt cool! Özöm att det faller på platts, som fan! Jag kan visa mig utan att må dåligt. Rawr! Jävligt coola brillz har jag också, hihi jag är fet!

Okej nog med ego-pepp! Har nyss ätit påskmat, det var gott som satan, brukar inte gilla svensk taditionsmat men nu var jag faktiskt riktigt sugen. Gud nu måste jag kanske sätta lite fart, har lite brått såg jag nu. Hoppas ni får en özöm kväll, det ska jag ha iallfall. Puss!

/klara


THE WALK OF SHAME!

Hello and hej mf! Är nu äntligen hemma efter en hel dag på "the walk of shame". Startade dagen med att åka till Lindö för att möta Johanna som som vanligt va långsam as hell! Satt och tittade på testosteron fyllda så pojkar som spelade basket och kände mig allmänt äcklig. Jag och Johanna styrde sedan mot Maxi där jag inhandlade hårfärg och en del annat nyttigt, så nu ska jag se vettig ut igen snart hoppas jag. En dusch kanske skulle vara på sin platts också, sen blir det påskmiddag med la familja och sedan fira Felix! Kommer bli en özöm kväll som enligt planen ska sluta med att jag och Johanna ska krypa hem till Lindö. KOLT! Kankse visar upp mig här igen när jag ser ut som en riktig människa, kanske! Puss!

/klara

PARTY FREDAG MED TÅRTA

Sitter för tillfället hos Johanna "långsam" Zetterholm som gör sig redo för en kväll i mitt sällskap, Matilda och Kimi är här och vi sitter och smuttar på en tårta som Johanna av någon dum anledning ställde fram. Vi kommer väll komma härifrån om ca 2 timmar eftersom att Johanna bara sminkar sig i ca jätte länge!!!

Planen är att först gå förbi Cissi och säga grattis och sedan dra vidare till Dados och Mirzas 41 års kalas. Kommer säkert bli en mysig kväll, eller så blir det inte det... Jag ser fram emot imorgon då vi ska fira Felix, det kommer att bli en mysig kväll det är jag nästan säker på.

/klara

KAN VA DI SÄMSTE!

Det luktar grillning, özöm! Får vårpirr i hela kroppen. Synd bara att jag ser ut som en white-trash-hillbilly-mf! Ska aldrig mer färga håret själv och alla som undrar, det är under konstruktion..


Ursäkta röran..

Ska snart ge mig av mot stan och ta en kvällsfika med Joahanna innan vi ger oss av på äventyr. Ha en fin kväll!

/klara

HELVETE?

Haha, risken att ni inte får se mig på några veckor är just nu ganska stor. Jag ser för rolig ut.. Eller inte rolig ens!

/klara

FAN VA HÅRD JAG ÄR!

Inget färskande här inte, hemma och laddar om lite. Tänkte ta en dusch en kopp kaffe så är jag igång igen. Det funkar inte att färska alltså. Nu ska jag färga håret mitt, kanske går åt helvete eftersom jag är skakis i händerna, crazy!!!

I övrigt så tänkte jag inte på så mkt mer, kanske sen!

/klara


VIKKIS PÅSKÄGG KAN VA DI BÄSTE

Hello för fan. Sitter hemma hos Mr. Lager och mår bra, nja. Igår vart det babyl, mycket trevligt. Sedan hem till Vikki och "kolla på film" - några sånger i en film. Simon vart för full, kräktes och gick hem. Sen somnade jag så vackert och fint med min man. Özöm!

Imorse kom Vikki och frågade om vi ville ha mat, ja det ville jag! Så jag gick ner i köket och vad ligger där om inte påskägg, med tuggumi i... hallå?! Sabba påsken bara, gör det. Man kan inte fylla ett påskägg med tuggumipåsar... Asså inte godistuggumi, nej nej - stimorol typ! Helt not özöm.

arg!

/klara

RAPORT FRÅN GROTTAN

Hello homo's. Just ni sitter jag hos min man i grottan och äter chips och dricker pepsi, inte okej med pepsi! Idag har jag inte gjort ett skit förutom att bara vara här så egentligen har jag inte så mycket att säga. Jo jag har en sak, jag tror att jag har gift mig med en bög, alltså en homosexuell man.. Känns bra! 

Jag vet inte om jag har skrivit om mitt och Olles bett vi hade om matchen igår. Om fittcplaget som inte ens är värda att nämna vid namn vann så ska jag vara hans bitch i en vecka och om barca vann skulle han vara min bitch i en vecka, om det blev 0-0 eller 1-1 så vann jag men nej!!! Det blev 2-2 och jag fick tillbringa resten av kvällen med att plocka upp fittans saker från golvet och bädda hans säng.

Ikväll ska vi dra till babyl några stycken och fira påsklov, özöm. Hörs!

/klara
 


RSS 2.0