Nej jag faller ner i träsket!

Har blivit en riktig nörd nu, börjat sammla poäng som en galning på GratisBio, och mina ögon är på väg att bli fyrkantiga. Upptäckte till min stora lycka att jag inte alls hade så mycket att göra i matten som jag trodde, vilket var skönt! Undrar vad jag ska ängna den tiden åt istället, några förslag?

Martin är här nu, han har flytt hemmet för hans mamma är magsjuk. Hoppas inte han är full av bakterier och smittas för att vara magsjuk är fan det värsta som finns! Jag lyckas bli det nästan varje år och spyr som ett as tills jag inte kan stå upp, aae, det finns inget värre. Om jag blir sjuk nu då ska jag lönnmörda Martin och hans mamma!

Får se om jag orkar sitta uppe och vänta på Paradise Hotell idag, var ju så jävla trött i morse ju så jag vet inte om det är värt det! Om jag ska vara vaken så måset jag verkligen hitta på något att göra, annars kommer jag bara lägga mig i soffa (som vanligt) och där kommer jag sakta men säkert somna. Dilemma!!

/klara

Kommentarer
Postat av: Madde



Jo jag har haft en bra dag. Har du gjort nåt särskilt? Kram /M

2010-01-19 @ 20:10:11
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

här är PAOW WOWOWOW. hon skrev om höga pannor och jag har ingen direkt åsikt om din panna men liksom :) http://paow.se/?p=7802

2010-01-19 @ 20:57:36
URL: http://stefrand.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Tävling på bloggen!

vem fan kollar på paradise hotel?

2010-01-19 @ 20:58:08
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0